Belépés
velemenyezd: Liget Budapest - Őszre befejeződik a kert- és tájépítészeti felújítás második üteme

Több multifunkciós sportpálya, két kilométeres, kivilágított futókör, egy újabb kutyás élménypark, valamint egy különleges terepjátszótér is elkészül nyár végéig a Városligetben a Liget Budapest projekt keretében.
Az újabb család-, gyermek- és sportbarát fejlesztések mellett elkészül a városligeti promenád Ajtósi Dürer sor-Damjanich utca közötti szakasza és megújul a Kis
2020-06-11 08:01:15
velemenyezd: Vidnyánszky Attila: egyedülálló helyszín lehetne a Városligeti Színház a gyerekek számára

A Nemzeti Színház igazgatója annak kapcsán nyilatkozott a Városligeti Színház visszaépítéséről az Ötvenhatosok terére, hogy a Liget Budapest projekt megvalósításának kereteit meghatározó Városligeti Építési Szabályzatot a főváros vezetése úgy módosítaná, hogy ne valósulhassanak meg azok a beruházások, amelyeknek a kivitelezése érdemben még nem kezdődött meg.
A műsorban e
2020-06-03 11:52:00
velemenyezd: Liget Budapest - Az MMA bízik a fejlesztéseknek a már engedélyezett tervek szerinti megvalósításában

Az MMA annak kapcsán tette közzé kedden álláspontját, hogy a Liget Budapest projekt megvalósításának kereteit meghatározó Városligeti Építési Szabályzatot a főváros vezetése úgy módosítaná, hogy ne valósulhassanak meg azok a beruházások, amelyeknek a kivitelezése érdemben még nem kezdődött meg.
"Az MMA bízik abban, hogy a korábban mind a kulturális célokat, mind a városf
2020-06-02 21:02:58
velemenyezd: Liget Budapest - A Magyar Teátrumi Társaság nyílt levélben áll ki a Városligeti Színház megépítése mellett

A Liget Budapest projekt ma Európa legjelentősebb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési programja, amely az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkáját ötvözi egy, a millenniumi idők óta nem látott kulturális intézményfejlesztési programmal - emlékeztet az MTI-hez vasárnap nyílt levelében az MTT.
Mint hangsú
2020-05-31 12:12:01
velemenyezd: Liget Budapest - Már épül a Magyar Zene Háza üvegfala

A romos Hungexpo-irodaházak helyén, a Liget Budapest projekt keretében épülő Magyar Zene Háza hatalmas üvegfala 94 darab, Németországban egyedileg gyártott, osztatlan és hőszigetelt panelből áll majd; ezeket a monumentális üvegelemeket speciális üvegbordák támasztják meg - közölte az épület csütörtöki sajtóbejárásán a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa.
Baán Lászl
2020-05-28 12:11:29
menusgabor: Palágyi Lajos versei


Palágyi Lajos (Óbecse, 1866. április 15. - Budapest, 1933. márciu
2020-05-04 20:15:21
velemenyezd: Koronavírus - Városliget Zrt.: egyeztessen és intézkedjen a fővárosi és a kerületi vezetés
főpolgármesterrel. Ugyanis - mint írta - a Városháza tévedésben van, félrevezették Karácsony Gergelyt.
A Városliget Zrt. pénteki közleményében szintén azt írták: Baán László, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa megkereste Zugló polgármesterét, és felhívta a figyelmét arra, hogy Karácsony Gergely főpolgármester téves jogértelmezésével szemben, a jogszabály alapján, a L
2020-04-10 19:22:50
velemenyezd: Koronavírus - További turisztikai korlátozások országszerte
közterületeken, s a vendégeket, nyaralótulajdonosokat vegyék rá a kijárási korlátozás előírásainak betartására. Mint mondta, erre azért van szükség, mert múlt hétvégén nagyon sokan érkeztek Budapestről Gárdonyba, a tóparton és a közparkokban sokan voltak, a vendéglátóegységek előtt pedig sorban álltak ételért az emberek.
Visegrádon pénteken 8 órakor lakosságvédelmi intézkedés
2020-04-09 12:11:45
velemenyezd: Krónika 9. rész (közigazgatási törvénycsomag)
kell fizetniük!
Z. Kárpát Dániel (Jobbik) azt kérte, hogy a Liget-projektet fagyasszák be, a forrásait pedig csoportosítsák át a járvány elleni védekezési alapba. Tegyék ugyanezt a Budapest-Belgrád vasútvonalra rendelkezésre álló saját forrástömeggel - szólított fel. Szavai szerint ugyanezt el lehet mondani, az állami kommunikációra szánt pénzekről is.
A politikus azt is
2020-04-07 18:43:13
velemenyezd: Krónika 7. rész (közigazgatási törvénycsomag)

Orbán Balázs: folytatódhatnak a zöldfejlesztések a Ligetben
Kiemelten közérdekű beruházásnak minősülhet a Liget Budapest projekt, és a helyi önkormányzatok részéről változtatási tilalom nem lenne alkalmazható - közölte Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az egyes közigazgatási tárgyú törvények módosításait ismertetve kedden az Országgyűlésben.
2020-04-07 17:52:36
velemenyezd: Koronavírus - LMP: most se helye, se ideje a luxusberuházásoknak!
önkormányzatokat, forrásokkal és védőfelszerelésekkel egyaránt - tette hozzá.
"Se helye, se ideje a luxusberuházásoknak" - folytatta, és azok leállítását követelte. Példaként a Liget Budapest projektet említette és a Hungaroring Zrt. milliárdos támogatását, megjegyezve: a sort hosszasan folytathatná. Szerinte ezek költségeit a védekezésre kellene fordítani.
Kijelentett
2020-04-04 13:31:54
velemenyezd: Liget Budapest - Megszűnhet a főváros által elrendelt "zöldstop" a Városligetben
több ezer négyzetméter olyan új zöldfelületet vehetnek birtokba, amelynek létrehozását a változtatási tilalom megakadályozta volna.
A Városliget átfogó megújítását szolgáló Liget Budapest projekt az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkáját ötvözi egy, a millenniumi idők óta nem látott kulturális intézményfejlesztési programmal. A projektnek köszö
2020-04-01 22:04:02
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Liget Budapest, Vidnyánszky Attila, Városligeti Színház, Magyar Teátrumi Társaság, Magyar Zene Háza, Palágyi Lajos, Városliget Zrt, Ajtósi Dürer, Nemzeti Színház, Városligeti Építési Szabályzatot, Baán Lászl, Karácsony Gergelyt, Baán László, Karácsony Gergely, Budapestről Gárdonyba, Kárpát Dániel, Orbán Balázs, Hungaroring Zrt, gyerekek számára, kerületi vezetés, főváros által, újabb kutyás, különleges terepjátszótér, újabb család-, városligeti promenád, főváros vezetése,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.