Belépés
velemenyezd: Szijjártó: Magyarország érdeke, hogy gyorsan fejlődjenek a gazdasági kapcsolatok Délkelet-Ázsiával
gazdasági vegyes bizottság, 46 millió dolláros hitelkeret nyitnak az Eximbanknál a magyar és kambodzsai cégek együttműködésének ösztönzésére, tárgyalni kezdtek egy kötöttsegélyhitel-programról, továbbá képviseletet nyitottak Kambodzsa fővárosában - sorolta.
Megjegyezte: 15 ösztöndíjas kambodzsai hallgatót fogadnak magyarországi felsőoktatási intézményekben.
A külügyminis
2019-06-14 07:08:18
velemenyezd: ELTEfeszt idén is a Trefort-kertben
szakkollégiumi hálózat mellett a mentorprogramokról is szó lesz, a felvételi előtt állók első kézből juthatnak információkhoz egyedülálló középiskolai tehetségprogramukról, a Galaxis-programról.
A tanárképzés iránt érdeklődők találkozhatnak gyakorló pedagógusokkal és kipróbálhatják, hogy mennyire elhivatottak. A nyelvtanulási és sportolási lehetőségekről, valamint a kollégiu
2017-10-07 07:04:08
velemenyezd: Magyarország lesz az idén a Varasdi Barokk Esték vendége
Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Izrael, Olaszország, Spanyolország és Oroszország is, jövőre pedig Japánt látják vendégül.
Raymond Rojnik, a Varasdi Koncertigazgatóság igazgatója a programról elmondta, hogy a vasardi székesegyházban a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar nyitja a fesztivált, majd a Marquise Együttes ad hangversenyt Trakoscan kastélyában.
Szeptember 23
2017-05-19 19:14:35
velemenyezd: Krónika 9. (költségvetés)
jövőre, mint az idén, a különbözet oka, hogy nagyobb mértékben csökken a munkáltatók által fizetendő szociális hozzájárulási adó, mint ahogy a bruttó bér növekszik. Szólt a Lendület Programról, amely a külföldön tapasztalatot szerzett kutatók itthon maradását célozza.
Ez a kormány megnégyszerezte a kutatás-fejlesztési forrásokat - tette hozzá.

Fidesz: dolgozni kel
2017-05-18 18:24:03
velemenyezd: Az MSZP támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét is

Molnár Gyula pártelnök felkérte Botka Lászlót, hogy az MSZP következő elnökségi ülésén tárgyaljanak a menetrendről, tervekről és az ország számára nyújtott programról, ami 2018-ban az egyetlen valódi sikerhez: a Fidesz legyőzéséhez vezet - tartalmazza a közlemény.
A közlés szerint a szocialisták olyan új baloldali politikát építenek, ami jövőt kínál négymillió szegény és
2016-12-23 08:20:56
velemenyezd: Államtitkár: méhészeti szövetkezeteket kellene létrehozni
rendeznek, szombaton az év méhegészségügyi helyzetéről; vasá
2016-12-09 18:16:17
velemenyezd: Womex - Hoppál Péter: Budapest jó házigazda lesz
Zenekar lesz látható és hallható.
A konferenciaprogramba, am
2015-09-30 13:33:10
velemenyezd: Görög adósság - Német kormányszóvivő: Berlin nem kényszerítette rá akaratát a görög kormányra
ügyben, elsőként arról, hogy megadja-e a felhatalmazást a pénzügyminiszternek a program összeállítását célzó tárgyalások megkezdésére, majd a tárgyalások sikeres lezárása esetén magáról a programról. A Bundestag jelenleg törvényhozási szüntet tart, ezért rendkívüli ülést kell összehívni a görög válság miatt. Az első szavazást várhatóan pénteken vagy hétfőn tartják.
A konzerva
2015-07-13 17:02:02
velemenyezd: Görög adósság - Német elemző: Athén rendkívül nagyvonalú ajánlatot kapott
a statisztikai hivatal függetlenségének szavatolásáról -, és amennyiben ez a feltétel teljesül, meg lehet kezdeni a tárgyalásokat a három évre szóló, nagyjából 80 milliárd eurós hitelprogramról, amelyet az euróövezeti válságkezelő rendszer, az Európai Stabilitási Alap (ESM) keretéből folyósítanak.
Athén a megállapodásban elsősorban német követelésre azt is vállalta, hogy egy
2015-07-13 14:22:51
velemenyezd: MTA-közgyűlés - Török Ádám: dinamikus publikációs teljesítmény
támogatott kutatócsoporti program, az MTA vendégkutatói programja, valamint a kutató professor emeritus rendszer.
A tavaly elkezdett akadémiai-egyetemi kiválósági együttműködési programról szólva a beszámoló megállapítja, hogy a humánerőforrás- és az infrastruktúra-fejlesztés szempontjából is nagy jelentőségű, és a jövőben feltétlenül bővítendőnek nevezi a kezdeményezést.
2015-05-05 12:22:46
velemenyezd: Lovász László értékelte a Lendület program eddigi eredményeit
csoporttagok bérezését említették.
A kutatás részeként tavaly nyáron 50 csoportvezető és 142 csoporttag töltötte ki a kérdőívet, amellyel az akadémia átfogó képet szeretett volna kapni a programról az abban résztvevők szemszögéből.
A válaszadók szerint az 5 éves futamidő által teremtett stabilitás és kiszámíthatóság, valamint a komoly kutatást lehetővé tevő jelentős anya
2015-02-18 13:51:55
velemenyezd: Országos múzeumpedagógiai konferencia Szentendrén

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (SZNM) Múzeumi Oktatási és Képzési Központja (MOKK) által indított és hamarosan lezáruló Múzeumok Mindenkinek Programról szólva Cseri Miklós, az SZNM főigazgatója kiemelte: a magyar múzeumi élet egyik legnagyobb szabású európai uniós pályázatáról van szó, melyhez mintegy 440 millió forintos támogatást nyertek.
A főigazgató elmondt
2013-12-02 12:32:44
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Varasdi Barokk Esték, Botka László, Hoppál Péter, Török Ádám, Lovász László, Raymond Rojnik, Varasdi Koncertigazgatóság, Purcell Kórus, Orfeo Zenekar, Marquise Együttes, Lendület Programról, Molnár Gyula, Botka Lászlót, Európai Stabilitási Alap, Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Múzeumi Oktatási, Képzési Központja, Múzeumok Mindenkinek Programról, Cseri Miklós, gazdasági kapcsolatok, görög kormányra, felvételi előtt, tanárképzés iránt, programról elmondta, vasardi székesegyházban, munkáltatók által,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.