Belépés
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - Áttekintik a Lánchíd felújításának terveit
kormánynak ehhez kiegészítő fedezetet kell biztosítania.
Kovács Péter (Fidesz-KDNP), a XVI. kerület polgármestere azt mondta, mindig arra van pénz, amire szeretné egy városvezetés.
Láng Zsolt (Fidesz-KDNP) frakcióvezető úgy fogalmazott, a városházi többségnek abba kellene hagynia a kormányt támadó kampányt és bele kellene kezdenie az érdemi munkába.
V. Naszály Márt
2020-01-29 15:32:00
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - Módosították a fővárosi önkormányzat szmsz-ét
felszólalás lehetőségét - közölte a főpolgármester. Hangsúlyozta, hogy az szmsz módosítása minden politikai szereplőnek tágítja a mozgásterét és egyúttal a választópolgárokét is.
Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője ezzel szemben arról beszélt, hogy szerintük az szmsz-tervezet nem biztosítja az alapvető demokratikus jogokat, korlátozza a képviselői jogokat
2020-01-29 14:31:47
velemenyezd: Fidesz: Karácsony durván korlátozná a fővárosi képviselők demokratikus jogait
egyenjogúságot.
Emellett már máskor is előfordult, hogy az ülésen szembesültek napirendi javaslatokkal, az ilyenekkel kapcsolatban az új szmsz szerint nem nyújthatnának be módosító javaslatot - mondta Láng Zsolt.
Bírálta azt is, hogy csak akkor lehetne megvitatni a főpolgármester javaslataihoz benyújtott módosításokat, ha azokat maga a főpolgármester támogatja. A fidesze
2020-01-27 15:51:35
velemenyezd: Főpolgármester-helyettes: az szmsz-módosítás az ellenzéki jogok helyreállításáról szól

A Fidesz-KDNP fővárosi közgyűlési képviselőcsoportjának vezetője, Láng Zsolt hétfőn azt kérte Karácsony Gergely főpolgármestertől, vonja vissza a Fővárosi Közgyűlés szervezeti és működési szabályzatának tervezett módosítását, mert az autoriter és szembemegy a demokratikus normákkal.
Kiss Ambrus erre reagálva újságíróknak azt mondta: a tervezett szmsz - amelyet szerdán v
2020-01-27 14:51:50
velemenyezd: Bartis Attila lesz a 45. Térey-ösztöndíjas
maradt díjat Bartis Attila írónak ítéli. Az író a felkérést köszönettel elfogadta - áll a közleményben.
Az ösztöndíjra jelöltek listája a következőképpen alakul: Bartis Attila, Berta Zsolt, Czilli Aranka, Csehy Zoltán, Csender Levente, Farkas Wellmann Endre, Fekete Vince, Garaczi László, Győrffy Ákos, Hász Róbert, Háy János, Hodossy Gyula, Kemény István, Keresztesi József, Ki
2020-01-22 16:32:28
velemenyezd: Fidesz: várjuk, hogy érdemi munka kezdődjön Budapesten

Láng Zsolt hangsúlyozta: az "óriási, világmegváltó gondolatokkal érkezett" Karácsony Gergely és az új városvezetés az első száz nap alatt hetekig azzal volt elfoglalva, hogy "a DK-nak és Momentumnak meg kellett osztozni a helyeken", közben a közgyűlési előterjesztések között nagyon kevés konkrétumot láttak.
"Közös érdekünk, hogy Budapesten előrejussunk" - hangoztatta Lán
2020-01-21 21:26:55
velemenyezd: Kiválasztották a Térey-ösztöndíjasokat
havi bruttó 320 ezer forint. A negyvenöt alkotóval a PIM szerződést köt, az ösztöndíjas státusz ennek aláírásával jön létre.
A Térey-ösztöndíjra javasolt 45 alkotó: Bartók Imre, Berta Zsolt, Czilli Aranka, Csehy Zoltán, Csender Levente, Farkas Wellmann Endre, Fekete Vince, Garaczi László, Győrffy Ákos, Hász Róbert, Háy János, Hodossy Gyula, Kemény István, Keresztesi József, K
2020-01-21 12:01:36
velemenyezd: Walesi-magyar - A kétgólos cardiffi vereséggel pótselejtezős a magyar csapat
Allen - Aaron Ramsey, Gareth Bale (Harry Wilson, 88.), Daniel James - Kieffer Moore
Magyarország:
-------------Gulácsi Péter - Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Lang Ádám, Nagy Zsolt - Pátkai Máté, Nagy Ádám (Kovács István, 60.) - Dzsudzsák Balázs (Varga Roland, 72.), Szoboszlai Dominik, Sallai Roland (Holender Filip, 83.) - Szalai Ádám
I. félidő:
----------
2019-11-19 22:53:11
velemenyezd: Walesi-magyar - Nincs meglepetés Rossi kezdőcsapatában
megtizedelt védelmének jobb szélén az Uruguay ellen pihentetett Lovrencsics Gergő lesz, középen Baráth Botond és Lang Ádám, míg a bal oldalon a nemzeti együttesben négy napja debütáló Nagy Zsolt kezd, miután az olasz szakember Korhut Mihályra eltiltás, míg Willi Orbánra és Kádár Tamásra sérülés miatt nem számíthat.
A támadó szekcióban Szalai Ádám lesz az előretolt csatár, őt
2019-11-19 19:43:07
velemenyezd: Walesi-magyar - Rossi: nem tudom elképzelni, hogy döntetlen legyen
pontosztozkodás is elegendő a második pozíció megtartásához.
A magyar labdarúgó-válogato
2019-11-18 20:12:47
velemenyezd: Stadionavató - Uruguayi győzelem a nyitányon
új stadion első magyar találatát, amellyel a végeredményt is beállította.
Marco Rossi szövetségi kapitány két újoncot is avatott: a 71. percben Szalai Attilát, míg a 75. percben Nagy Zsoltot cserélte be.
A magyarok történetük során először kaptak ki Uruguaytól, eddig egy győzelem mellett kétszer döntetlent játszottak.
A nemzeti együttes legközelebb kedden Wales vend
2019-11-15 21:15:14
velemenyezd: Stadionavató - Vida Máté a magyar kezdőcsapatban
ünnepi mérkőzés 19 óra kor kezdődik.
A magyar l
2019-11-15 18:01:41
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fővárosi Közgyűlés, Bartis Attila, Vida Máté, Kovács Péter, Láng Zsolt, Naszály Márt, Karácsony Gergely, Kiss Ambrus, Berta Zsolt, Czilli Aranka, Csehy Zoltán, Csender Levente, Farkas Wellmann Endre, Fekete Vince, Garaczi László, Győrffy Ákos, Hász Róbert, Hodossy Gyula, Kemény István, Keresztesi József, Bartók Imre, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Harry Wilson, Daniel James, Kieffer Moore,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.