Belépés
velemenyezd: MSZP, Párbeszéd: színvonalasabb oktatást, kevesebb terhet a diákoknak, tanároknak!

Kunhalmi Ágnes, az MSZP képviselője úgy értékelt, lényegében megbukott a Fidesz által 2010-et követően bevezetett, központosításon alapuló oktatási rendszer, amely "ellehetetleníti, hogy normális mennyiségű és minőségű tudáshoz jussanak Magyarországon a gyerekek".
Hozzátette: a kényszernyugdíjazások és a pálya megbecsültségének hiánya miatt annak ellenére esett a szükség
2019-11-28 21:59:47
velemenyezd: Krónika 16. rész (jogharmonizációs csomag, kutatás-fejlesztés)
kutatás-fejlesztés állami finanszírozásának GDP-hez viszonyított arányát. Kiemelte, hogy hatványozottabban kell bevonni a fiatal generációt a kutatás-fejlesztésbe és az innovációba.
Kunhalmi Ágnes (MSZP) azt mondta, hogy a kormány az utóbbi egy évben megszüntette a tudomány szabadságát. Az MSZP nem fogja támogatni a javaslatot - közölte.
Arató Gergely (DK) arról beszélt,
2019-11-21 07:03:53
velemenyezd: Krónika 13. rész (szakképzés)
hangsúlyozta, a javaslat kiterjeszti a családi pótlékra való jogosultságot a köznevelés rendszerétől elváló szakképzésben tanulókra.
MSZP: hiba a szakképzést elszakítani a közoktatástól
Kunhalmi Ágnes (MSZP) úgy fogalmazott: a kormány korrigálni próbálja azt a sehová nem vezető kilenc és fél évet, ami alatt hibát hibára halmozott. A kabinet most megpróbál visszatérni a 2
2019-11-20 20:23:17
velemenyezd: Krónika 10. rész (Nemzeti Filmintézet, családvédelmi akcióterv)
érthető, miért kellett megszüntetni az M3 csatornát, ahol a "páratlan kincseket" tartalmazó archívumból válogattak.
MSZP: a javaslat változást hoz a teljes hazai filmiparban
Kunhalmi Ágnes (MSZP) hangsúlyozta: ez a javaslat változást hoz a teljes hazai filmiparban, és a törekvések a központosítás irányába mutatnak.
Úgy látja, a szóban forgó törvényt az Andy Vajna ut
2019-11-20 17:23:14
velemenyezd: Az MSZP egyetért a szabad városok szövetségének megteremtésével

Kunhalmi Ágnes kijelentette, hogy fokozódó "harcra és csatára" számítanak 2022-ig, továbbá arra készülnek, hogy "a demokratikus ellenállás az utcákra és a szabad városokra helyeződik át".
Az MSZP-nek - fogalmazott - fel kell készítenie a csapatait, és az együttműködés motorjaként segítenie kell a Fidesz leváltását, hiszen erre 2022-ben az ellenzéknek minden esélye megles
2019-11-16 16:01:31
velemenyezd: MSZP-DK-Párbeszéd: az újhorthyzmus írmagját is ki kell irtani

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke kiemelte: ha 2022-ben a köztársaságpártiak bizalmat kapnak Magyarországon, akkor a vörösterror áldozatainak emlékműve mellé azonnali hatállyal felállítják a fehérterror áldozatainak emlékművét is.
"Horthy elutasította a köztársaságot, a demokráciát, és regnálása alatt végig Budapest-ellenes politikát folytatott. Olyan rendszert
2019-11-16 11:51:16
velemenyezd: Krónika 13. rész (szakképzés, napirend után)

MSZP: ez a javaslat egy beismerés
Kunhalmi Ágnes (MSZP) szerint a szakképzési rendszer átalakításáról szóló javaslat felér egy beismeréssel, mert teljesen más álláspontot képviselnek a kormánypártok, mint 9 évvel ezelőtt, a rendszer átalakításakor. Akkor még munkaalapú, most már tudásalapú társadalomról és élethosszig tartó tanulásról beszélnek, amely a képviselőnő szeri
2019-11-05 21:39:18
velemenyezd: Az ellenzéki frakciók támogatásukról biztosították Varju Lászlót
decemberben az Országgyűlésben elindult folyamatra, amelyik oda vezetett, hogy az önkormányzati választásra megszülettek az ellenzéki megállapodások - jelentette ki.
A szocialista Kunhalmi Ágnes azt mondta, hogy Varju László ellen koncepciós per zajlik. A hazai ellenzék tagjainak, minden egyes pártvezetőnek, képviselőnek, politikusnak és szavazónak fel kell készülnie a legros
2019-11-04 18:53:50
velemenyezd: Krónika 5. rész (zárszámadás)
falusi csok is nagyon népszerű - közölte, hangsúlyozva: a falvakban élők pontosan érzik, hogy a kormány rájuk nézve is rendelkezik vízióval.
MSZP: torz a felsőoktatás-politika
Kunhalmi Ágnes (MSZP) arról beszélt, hogy a felsőoktatás-politika elfogult, torz, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ugyanis jóval több támogatást kapott a többi állami egyetemnél.
Megjegyezte to
2019-10-24 14:51:37
velemenyezd: Október 23. - Az 1956-os forradalomra emlékezett a magyarság
alól.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke hazafias ellenzék létrehozására szólította fel az Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben álló politikai erőket és civileket.
Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányának elnöke közölte: az 1956-os forradalom fontos üzenete, hogy egy nemzet sem tud elnyomásban élni, és a demokrácia, a sajtószabadság, egy nemzet méltósága,
2019-10-23 21:01:55
velemenyezd: Október 23. - MSZP: a demokráciáért újra és újra meg kell harcolni

Kunhalmi Ágnes a közelmúltban a Jászai Mari térre áthelyezett Nagy Imre-szobornál újságíróknak azt mondta, ahogy 1956 visszahozta az embereket a közéletbe, úgy október 13-án - az önkormányzati választáson - is tömegek mozdultak meg az "elnyomó, orbáni önkényuralmi rendszerrel" szemben.
Úgy fogalmazott: október 13-án sikerült megakadályozni azt, hogy nyílt diktatúrává vál
2019-10-23 14:11:30
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra
közgyűlési választáson, ahol a Fidesz döntő fölénye nem megkérdőjelezhető.
Közölte, az a feladat, hogy ezekre a helyekre is el kell vinni az üzenetet: van másik, szabad Magyarország.
Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányának elnöke a megválasztott képviselőknek címezve szavait azt kérte, érvényesítsék "az MSZP legszentebb politikáját", a társadalmi igazságosságot, a szolid
2019-10-19 13:31:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzeti Filmintézet, Varju Lászlót, Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes, Arató Gergely, Andy Vajna, Varju László, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Orbán Viktor, Jászai Mari, Nagy Imre-szobornál, szabad városok, újhorthyzmus írmagját, ellenzéki frakciók, 1956-os forradalomra, demokráciáért újra, újabb rendszerváltásra, pálya megbecsültségének, fiatal generációt, évben megszüntette, tudomány szabadságát, javaslat kiterjeszti, családi pótlékra, köznevelés rendszerétől,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.