Belépés
velemenyezd: Újraválasztotta Kocsis Mátét frakcióvezetőnek a Fidesz képviselőcsoportja

Változatlan a frakcióvezetés összetétele is: Balla György, Böröcz László, Halász János, Kubatov Gábor, Selmeczi Gabriella, Bánki Erik, Bóna Zoltán, Hende Csaba és Németh Zsolt ezután is frakcióvezető-helyettesként dolgozik - tájékoztattak a közleményben.
2020-06-29 13:35:23
velemenyezd: Továbbra is Deutsch Tamás a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke
rendezvény végén kitüntetéseket és elismeréseket nyújtottak át. Brüll Alfréd-díjat vehetett át Kiss Imre, a Csepel SC volt elnöke, a SOSZ alapító és tiszteletbeli elnöke. Díszoklevelet kapott Kubatov Gábor, az Ferencvárosi TC elnöke (távollétében Nyíri Zoltán vette át), Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke és Nagy József korábbi elnökségi tag, a felügyelő bizottság frissen meg
2020-06-29 13:15:25
velemenyezd: Krónika 10. rész (a nemzeti önazonosság védelméről)
között Brenner Koloman jobbikos, Sebián-Petrovszki László DK-s, Schmuck Erzsébet LMP-s, Korózs Lajos szocialista, Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd), Harrach Péter kereszténydemokrata, valamint Kubatov Gábor fideszes politikusokat említette.
"Mi így, együtt, ezekkel a nevekkel és felmenőkkel vagyunk büszke magyarok és a magyar Országgyűlés képviselői" - hangsúlyozta.
Szeri
2020-06-08 19:43:20
velemenyezd: Kubatov Gábor: legközelebb már nem a csoportkörös szereplés a maximális cél
a magyar bajnoki címvédő itthon 2-1-re, idegenben 3-2-re nyert, míg október elején, az El-csoportkör második fordulójában a bolgárok 3-0-ra bizonyultak jobbnak a Groupama Arénában.
Kubatov Gábor hozzátette: az őszi El-szerepléssel "vérszagot" kaptak, így legközelebb már nem a csoportkörbe jutás lesz a maximális céljuk.
"Tűzzük ki célként a következő lépcsőfok megtételét,
2019-12-05 12:41:42
velemenyezd: Fidelitas-kongresszus - Gulyás: ahhoz, hogy a polgári kormányzásnak legyen jövője, szükség van a Fidelitasra
mert az identitására támaszkodott - mutatott rá a miniszter, aki arra biztatta a fiatalokat, akik a nemzet, és a magyar nemzet révén Európa jövőjét jelentik, hogy erre támaszkodjanak.
Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a kommunista diktatúra időszakát felidézve azt mondta: minden működő közösséget tönkretettek és a nemzeti öntudatot is. "A merjünk kicsik lenni" ebből az ö
2019-11-30 14:31:31
velemenyezd: Stadionavató - Hivatalosan is átadták a Puskás Arénát
válogatottnak, milyen lenne a hangulat, ha jövőre ebben az arénában játszhatna Európa-bajnoki mérkőzéseket.
A kezdő sípszó előtt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke és Kubatov Gábor, az FTCelnöke ünnepélyesen elbúcsúztatta a 97-szeres válogatott Gera Zoltánt, aki ma már az U21-es nemzeti együttes szövetségi edzőjeként dolgozik.
A megnyitó ünnepség elején
2019-11-15 19:31:56
velemenyezd: Európa-liga - Kubatov Gábor: mindennel elégedett vagyok, majd jövőre...
velünk szemben, és nyilván ők a mérkőzés esélyesei, de mi fradisták vagyunk és hiszünk abban, hogy bárki is az ellenfél, valahogy meg tudjuk őket +rajzolni+ a végén." - fogalmazott.
Kubatov Gábor az MTI érdeklődésére elmondta, az Újpest elleni derbin rossz játékkal is 1-0-ra tudott nyerni egy csapat, "képzeljük csak el, ha jól játszunk, micsoda győzelem lett volna". Hozzátett
2019-10-24 13:31:24
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Magyar Nemzet: Borkai Zsolt kedden távozhat a Fideszből

A cikk szerint a külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a "botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert".
A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt kedden sajtótájékoztatón jelenti be
2019-10-14 19:22:08
velemenyezd: Congresul Fidesz - Orbán: avem dreptul să ne organizăm viaţa în conformitate cu legile libertăţii creştine
fost reales în funcţia de preşedinte al partidului cu 1406 voturi ai delegaţilor.
În cadrul congresului, Katalin Novák a fost reales vicepreşedinte (1396 votu
2019-09-29 19:15:32
velemenyezd: Fidesz-kongresszus - Semjén: közös szenvedélyünk Magyarország

Semjén Zsolt, aki a 75 éves KDNP és az összes szövetséges nevében köszöntötte a résztvevőket, hangsúlyozta: szövetségük értékszövetség, a keresztény civilizáció védelmének, a nemzeti elkötelezettség megvalósításának és a polgári értékek képviseletének értékközössége, emberi minőség, bajtársi hűség.
Úgy fogalmazott: megvédtük a hazánkat, a keresztény civilizációnkat, ezz
2019-09-29 12:21:35
velemenyezd: Fidesz-kongresszus - Kocsis: a Fidesz-frakció továbbra is őrizni fogja a parlament méltóságát
nyilvánvaló, már nem is zavarja az ellenzéki pártokat" - mondta.
Innen folytatja a Fidesz képviselőcsoportja a parlamenti munkát október 21-től - zárta szavait a frakcióvezető.
Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke beszédében kijelentette: ma a Fidesz Európa legmodernebb és legszervezettebb pártja. A győzelmekhez mindenki hozzátette a magáét - mondta. Hozzátette: ahogyan a fu
2019-09-29 12:21:21
velemenyezd: Felavatták a 90 éve született Kocsis Sándor szobrát a Groupama Arénánál
most hazatért és méltó helyen, Albert Flórián szobra mellett kapott helyet a Groupama Aréna előtt.
A Lelkes Márk által készített szobrot Tarlós István, Szabó Tünde, Berzi Sándor és Kubatov Gábor, valamint Kocsis Sándor két gyermeke, ifjabb Sándor és Alícia együtt leplezték le.
Ezután az FC Barcelona képviseletében Pau Vilanova, a katalán klub igazgatóságának tagja lépet
2019-09-21 13:52:09
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Újraválasztotta Kocsis Mátét, Deutsch Tamás, Sportegyesületek Országos Szövetségének, Kubatov Gábor, Puskás Arénát, Magyar Nemzet, Borkai Zsolt, Congresul Fidesz, Kocsis Sándor, Groupama Arénánál, Balla György, Böröcz László, Halász János, Selmeczi Gabriella, Bánki Erik, Bóna Zoltán, Hende Csaba, Németh Zsolt, Brüll Alfréd-díjat, Kiss Imre, Csepel SC, Ferencvárosi TC, Nyíri Zoltán, Bartha Csaba, Győri Audi ETO KC, Nagy József,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.