Belépés
velemenyezd: CAFe Budapest - Fehér Boldizsár kapta az idei Margó-díjat
négy napja alatt több mint 100 program várja az érdeklődőket és több mint negyven kiadó mutatja be újdonságait. A fesztiválon legújabb könyvével ott lesz többek között Bartis Attila, Krasznahorkai László, Nádas Péter és Bödőcs Tibor. Idén először rendhagyó irodalomórákat tartanak több mint 400 diák részvételével, ezzel párhuzamosan a tanárok workshopokon vehetnek részt. Szombaton
2019-10-10 18:02:31
velemenyezd: Ma kezdődik a Margó Fesztivál
Sissel-Jo Gazan, Kim Leine és Jón Kalman Stefansson is.
Folytatódik az irodalom- és olvasásnépszerűsítő beszélgetéssorozat, a Margó Extra.
Rendhagyó előadáson mutatja be Krasznahorkai László új regényét Haumann Péter és Miklós Szilveszter. A fesztivál az Ivan & The Parazollal indul, és Lovasi András koncertjével zárul. A Rossz versek című film DVD-kiadásához készült no
2019-10-10 07:04:20
velemenyezd: Csütörtökön kezdődik a Margó Fesztivál
programokon keresztül ismerheti meg a közönség a hazai irodalmi élet legizgalmasabb újdonságait. Így a rendezvényen mutatja be legújabb könyvét többek között Bödőcs Tibor, Nádas Péter és Krasznahorkai László is - tette hozzá.
Valuska László hozzátette: a rendezvényen szerepelnek megjelenéstől függetlenül is érdekes események, így a programot koncertek, felolvasószínházi előad
2019-10-07 11:41:35
velemenyezd: Több mint 40 kiadó mutatja be újdonságait az őszi Margó fesztiválon
beszélgetéssorozat, a Margó Extra. Idén Kovalcsik Ildikó (Lilu), Lovasi András, Mautner Zsófi és Vitáris Iván mesél könyv- és olvasmányélményeiről a közönségnek.
Rendhagyó előadáson mutatja be Krasznahorkai László új regényét Haumann Péter és Miklós Szilveszter. A fesztivál az Ivan & The Parazollal indul és Lovasi András koncertjével zárul. A Rossz versek című film DVD-kiadás
2019-09-17 11:41:49
velemenyezd: CAFe Budapest - Szerdától indul a jegyértékesítés
Tunyogi Imre "Tunyi" pedig a slam, a költészet és a stand-up comedy határán egyensúlyoz majd.
Az idei Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár négy napja is számos programot ígér: Krasznahorkai László új regényét például rendhagyó előadáson mutatja be Haumann Péter és Miklós Szilveszter, és koncertet ad többek között az Ivan & The Parazol és Lovasi András.
A Várkert Bazár
2019-09-10 17:12:33
velemenyezd: Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár a Várkert Bazárban
a dán-norvég Kim Leine és az izlandi Jón Kalman Stefansson. Mindezek mellett több magyar szerző is itt mutatja be új kötetét.
Rendhagyó előadáson ismerteti meg a közönséggel Krasznahorkai László új regényét Haumann Péter színművész és Miklós Szilveszter dobos.
A fesztivál az Ivan & The Parazol zenés irodalmi utazásával indul, a VAN filmzenekar koncerttel egybekötve mutat
2019-08-24 11:11:32
velemenyezd: Magyarország idén a Szöuli Könyvvásár díszvendége - BŐVÍTETT (új: támogatók)
itt vásárolhatják meg és dedikáltathatják a díszvendégség alkalmából koreai nyelven megjelent hat magyar kötetet is: Bereznay Tamás Hungarian Dessert Book, Gárdos Péter Hajnali láz, Krasznahorkai László Az ellenállás melankóliája, Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig!, Örkény István Rózsakiállítás és Szabó Magda Az ajtó című köteteit.
A könyvvásár magyar standján bemutatkozik
2019-06-19 19:15:27
velemenyezd: Magyarország idén a Szöuli Könyvvásár díszvendége
itt vásárolhatják meg és dedikáltathatják a díszvendégség alkalmából koreai nyelven megjelent hat magyar kötetet is: Bereznay Tamás Hungarian Dessert Book, Gárdos Péter Hajnali láz, Krasznahorkai László Az ellenállás melankóliája, Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig!, Örkény István Rózsakiállítás és Szabó Magda Az ajtó című köteteit.
A könyvvásár magyar standján bemutatkozik
2019-06-19 19:11:37
velemenyezd: Ma kezdődik a 69. Berlinale
1994-ben készült világhírű alkotása, a Sátántangó felújított változatát a közönség a Berlinale Fórum programjában láthatja először, ahol 25 évvel ezelőtt elsöprő sikert aratott. A Krasznahorkai László regénye alapján készült 450 perces, fekete-fehér alkotást világszerte a legfontosabb filmek között tartják számon. A Sátántangó digitális felújítását 4K felbontásban a Los Angeles-i
2019-02-07 08:50:58
velemenyezd: Huszonöt év után újra műsorra tűzik a Sántántangót a Berlinalén
láthatja először, ahol 25 évvel ezelőtt elsöprő sikert aratott.
Az 1994-es berlini világpremier alkalmával a Sátántangó elnyerte a Caligari-díjat és az ökumenikus zsűri díját. A Krasznahorkai László regénye alapján készült, 12 részből álló, 450 perces, fekete-fehér alkotást világszerte a legfontosabb filmek között tartják számon.
Tarr Béla legendás alkotását a Belga Kir
2019-01-23 15:22:06
velemenyezd: Negyven kiadó mutatja be legfrissebb köteteit a Margó Fesztiválon
Fesztivál kapcsolódó programjaként szervezett esemény négy helyszínén egymást követik az irodalmi programok, színházzal, zenével kiegészülve. A fesztiválon mutatja be Breier Ádám Krasznahorkai Lászlóról készült dokumentumfilmjét, de látható lesz a Nádas Péterrel a Világló részletekről címmel készült riportfilm is.
A Margó a korábbi évekhez hasonlóan igyekszik a nemzetközi ir
2018-09-24 10:32:05
bordat: Azt mondják

Azt mondják rólunk, hogy árvák vagyunk, de hogy lehetne árva az, akit nem is hagytak el, miirántunk eleve nem érdeklődött senki, kipottyantunk valahogy, és annyi, nincs mamácska, nincs papácska, semmi nincs, csak ez az Árvaház nevű izé.
Krasznahorkai László
2018-07-17 18:32:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
CAFe Budapest, Fehér Boldizsár, Margó Fesztivál, Margó Irodalmi Fesztivál, Várkert Bazárban, Szöuli Könyvvásár, Margó Fesztiválon, Bartis Attila, Krasznahorkai László, Nádas Péter, Bödőcs Tibor, Sissel-Jo Gazan, Kalman Stefansson, Margó Extra, Haumann Péter, Miklós Szilveszter, Lovasi András, Valuska László, Idén Kovalcsik Ildikó, Mautner Zsófi, Vitáris Iván, Tunyogi Imre, Várkert Bazár, Bereznay Tamás Hungarian Dessert Book, Gárdos Péter Hajnali, Krasznahorkai László Az,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.