Belépés
velemenyezd: A magyar kultúra napja - Emmi: a legtöbb kulturális beruházás indult el 2010 óta
vidéki beruházások közül a közlemény kitér arra, hogy a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban 7,4 milliárd forintos fejlesztés zajlik. Visszanyerte eredeti állapotát a komáromi Csillagerőd, a csaknem 6,14 milliárd forintos rekonstrukcióval révén több mint 7000 négyzetméteres kulturális központ létesült, amelyet idén adnak át.
Lakitelken 3,3 milliárd forintos támogatásból
2020-01-22 13:42:31
velemenyezd: Városliget Zrt.: A Liget Budapest projektelemei végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek
bővül mennyiségében és minőségében - emelte ki a kommüniké.
Mint a Városliget Zrt. felidézte, a Liget Budapest projekt keretében már megújult a Szépművészeti Múzeum, a Komáromi Csillagerőd, a Millennium Háza (korábban Olof Palme Ház) és a Vakok kertje. Elkészült az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ, a városligeti Nagyjátszótér, a kutyás élménypark és az ifj
2019-10-17 14:51:41
velemenyezd: Liget Budapest - Október 26-tól látogatható a városligeti Millennium Háza és az új rózsakert
Raktározási Központ épületét, a Millennium Háza és a rózsakert mellett nyílik meg az ország egyik legnagyobb és legkomplexebb játszótere, de elkészült a teljes körűen megújított Komáromi Csillagerőd is.
Nagy Csaba tervező hangsúlyozta, hogy elvégezték az Millennium Háza akadálymentesítését is, míg az alagsori szinten kapott helyet a ruhatár, a mosdók, a pelenkázó, a vetítőter
2019-10-01 12:21:38
velemenyezd: Liget Budapest - Hamarosan megnyílik a Városliget legrégibb épülete
legnagyobb kulturális városfejlesztésének részek
2019-08-29 12:02:15
velemenyezd: Liget Budapest - Jövőre folytatódnak a beruházások
felelős cég vezetője kiemelte: 2019-ben elkészül az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ (OMRRK), valamint befejeződik az Olof Palme Ház rekonstrukciója és a komáromi Csillagerőd renoválása. Hozzátette: jövőre kezdődhetnek a Magyar Innováció Háza és a Új Nemzeti Galéria munkálatai, emellett folytatódik a parkfejlesztés második üteme.
A részletekről szólva kif
2018-12-27 20:40:34
velemenyezd: Liget Budapest - Az év második felében kezdődhet a Néprajzi Múzeum építése
elkészültével az érintett közgyűjtemények évtizedes gondjait oldja meg, miközben a 13. kerületet is egy új parkkal gazdagítja.
Szintén a Liget projekthez kapcsolódik a komáromi Csillagerőd megújítása, ide többek között a Szépművészeti Múzeum gipszgyűjteménye kerül - számolt be.
Baán László közölte: a Szépművészeti Múzeum is megújul az év végére, így a 70 éve bezárt Román
2017-06-07 13:12:37
velemenyezd: A komáromi Csillagerődbe kerülnek a Szépművészeti Múzeum szobormásolatai Tatáról

Baán László hozzátette a gyűjtemény már zajló rekonstrukcióját követően a legfontosabb darabok, mintegy 350 műtárgy kerül a komáromi Csillagerődbe. A nagyobb méretű másolatoknak az épület belső udvarában egy új épületet alakítanak ki.
A Szépművészeti Múzeum egykori szobormásolati gyűjteményének másik részét Budapesten helyezik el, a Liget Budapest Projekt részeként a Sza
2016-11-18 14:02:43
velemenyezd: Krónika 3. rész (határozathozatalok)
leendő Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ lesz, és jelenleg Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vagyonkezelésében van. Ugyancsak a Városliget Zrt.-hez kerül a komáromi csillagerőd vagyonkezelése a magyar állam többségi tulajdonában lévő Monostori Erőd Kft.-től, illetve a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumépülete, amely jelenleg a múzeum javára van bejegyezve.
2015-03-17 12:04:13
horvathnemagdi: Hölgytöl tallóztam
Horthy-rendszer a harmincas évek közepétől kezdődően üldözte, zárt cigánytelepeket hozott létre. A nyilasok 1944 márciusa után csaknem hetvenezer "roma" származású embert deportált a komáromi Csillagerődbe, majd onnan különböző haláltáborokba. Ma sem tudjuk pontosan, hányan pusztultak el közülük embertelen körülmények között - írta.

Fidesz szerint szembe kell néznünk a
2014-08-04 06:58:14
lambert: Áder szerint a cigányok tiszteletére kell felépítenünk
Horthy-rendszer a harmincas évek közepétől kezdődően üldözte, zárt cigánytelepeket hozott létre. A nyilasok 1944 márciusa után csaknem hetvenezer "roma" származású embert deportált a komáromi Csillagerődbe, majd onnan különböző haláltáborokba. Ma sem tudjuk pontosan, hányan pusztultak el közülük embertelen körülmények között - írta.

Fidesz szerint szembe kell néznünk
2014-08-02 23:00:32
velemenyezd: Roma holokauszt - DK: a roma holokauszt a magyar történelem tragédiája
Horthy-rendszer a harmincas évek közepétől kezdődően üldözte, zárt cigánytelepeket hozott létre. A nyilasok 1944 márciusa után csaknem hetvenezer roma származású embert deportált a komáromi Csillagerődbe, majd onnan különböző haláltáborokba. Ma sem tudjuk pontosan, hányan pusztultak el közülük embertelen körülmények között - írta.
A Cigány Világszövetség kongresszusának határ
2014-08-02 11:02:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Városliget Zrt, Liget Budapest, Millennium Háza, Néprajzi Múzeum, Szépművészeti Múzeum, Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, Komáromi Csillagerőd, Olof Palme Ház, Országos Múzeumi Restaurálási, Raktározási Központ, Nagy Csaba, Magyar Innováció Háza, Nemzeti Galéria, Baán László, Liget Budapest Projekt, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Monostori Erőd Kft, Magyar Műszaki, Közlekedési Múzeumépülete, Cigány Világszövetség, magyar kultúra, legtöbb kulturális, városligeti Millennium, komáromi Csillag, tervezett kiállítás, komáromi Csillagerődbe,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.