Belépés
velemenyezd: Kürtőskalács Fesztivál hétvégén a Városligetben
juthatnak a vendégek kürtőskalácshoz.
A Kürtőskalács Fesztiválon családi és gyermekprogramok, kvízjátékok, szórakoztató társasjátékok, mese- és bábe
2019-10-11 16:02:10
velemenyezd: Színházi előadások, koncertek és családi programok a Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon
Kecskeméti Katona József Színház előadásában, majd az estét az Echo II. együttes fellépése zárja.
A vasárnapi zárónapon is több program várja a látogatókat. Mesejátékkal lép színpadra a Kolompos együttes, de gyerekszínházi előadások és az Eco-Design Team divatbemutatója is szerepel a programban. A nap egy különleges csemegével zárul: az Ezüstbojtár című zenés játék egy mai Já
2019-08-28 17:02:04
velemenyezd: Ismét a Városligetben rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált

A fesztivál programjait kvíz- és társasjátékok, mese- és bábelőadások színesítik, fellép a Kolompos Zenekar, Puskás Peti és a The Biebers, Péter Szabó Szilvia és a Tárkány Művek - közölték a szervezők az MTI-vel.
A rendezvényen 30 különböző kürtőskalács-készítő standdal várják a látogatókat. A jól bevált ízek mellett megjelennek a glutén-laktózmentes és fitness kürtőskal
2019-08-17 11:13:26
velemenyezd: Herczku Ágival és a Bandával ünnepel a 20. Tatai Sokadalom
szerveztek. Szombaton a Csurgó Zenekar koncertezik, majd megyei gyermek néptánctalálkozót tartanak felvidéki vendégekkel. Délután a János Vitéz meseelőadás kerül színre.
Vasárnap délelőtt Kolompos szórakoztatja a kisebbeket, délután a Kuttyomfitty Társulat lép fel, meseelőadásuk címe: A betyárok így éltek, a betyárok úgy éltek.
A pénteki táncházat Gellén Péter, aranysark
2019-06-12 12:42:12
velemenyezd: A hétvégén rendezik Martonvásáron a népdal napját
Rendhagyó Prímástalálkozó ezúttal Berecz András és Harcsa Veronika közreműködésével különleges műsorral áll színpadra. A rendezvényen mások mellett fellép még Palya Bea, a Góbé zenekar, a Kolompos együttes és a Tükrös Zenekar.
A V4-programban vasárnap az egyik legnépszerűbb szlovák népzenei formáció, Michal Noga és zenekara ad koncertet, valamint a világhírű cseh-morva éneke
2018-09-13 11:01:30
velemenyezd: A magyar népdal napja ötödször Martonvásáron
elmúlt években a térség legnagyobb népzenei fesztiváljává, országos hírű családbarát eseménnyé vált - közölték a szervezők az MTI-vel.
A nyitónapon, szeptember 15-én szombaton a Kolompos együttes táncos-zenés mulatságával indul a program, majd fellép a Tükrös zenekar és a Dűvő. Délután az erdélyi Szászcsávási Zenekar ad koncertet, utána Palya Bea és a debreceni Pendely Éneke
2018-08-25 14:11:50
velemenyezd: Elkezdődött az 5. Kürtőskalács Fesztivál a Gesztenyés kertben
szórakoztatja az érdeklődőket, míg vasárnap a Veronika & The Wedding Boys koncertje után Myrtill és a Swinguistique zárja a Kürtőskalács Fesztivált. A gyerekek meghallgathatják Pom Pom meséit, a Kolompos és a JAZZterlánc Zenekart, a színpadnál bábelőadást is láthatnak.
Most is lesz kibővített Csináld Magad sátor, ahol mindenki maga készítheti el kedvenc kürtőskalácsát. A nag
2017-10-13 18:22:53
velemenyezd: Művészeti fesztivált rendeznek a Klebelsberg Kultúrkúriában
koncert, Fabók Mancsi bábszínháza, divatbemutató kortárs divattervezők természetes, illetve újrahasznosított alapanyagokból készült kollekciójából, solymászbemutató, valamint koncertet ad a Kolompos együttes. A napot Vajda Katalin Anconai szerelmesek című zenés komédiája, majd táncos mulatság zárja.
Vasárnap horgászversenyel kezdődik a nap, majd Malek Andrea koncertje várja a
2017-08-26 13:32:09
velemenyezd: Több mint száz programmal várja a családokat a pécsi Szamárfül Fesztivál
egyedülálló látványosság a játékokhoz kapcsolódóan a konzolok, a hangeszközök és a vizuális fejlődés területére is bepillantást enged.
A fesztivál fellépői között van Palya Bea és a Kolompos együttes, a Simply English, Bíró Eszter, valamint Bognár Szilvia és zenekara. Esténként a Diafilmsarokban Bogárdi Aliz mond esti mesét - írták.
A publikum a Karzat Színház, a pécsi
2017-08-14 16:42:42
velemenyezd: Kevésbé ismert zenekarok is lehetőséget kapnak a magyar dal napján

Kifejtette: az óbudai Kobuci Kert idén nyolcadik alkalommal ad otthont a gyermek- és világzenei színpadnak, szeptember második vasárnapján. Reggel mindig gyerekprogramok vannak, a Kolompos és a Kaláka együttes zenél délután, este pedig a Tárkány Művek, a Zuboly, Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Besh o droM lép színpadra - tette hozzá.
Megemlítette, hogy a műsoro
2016-09-11 12:49:56
velemenyezd: A magyar dal napja - Idén is koncertek a fővárosban és vidéken
órától pedig a Juhász Attila Septet zenél Lombos Mártonnal a soraiban.
Az óbudai Kobuci Kertben idén is nép- és világzenei műsor lesz a magyar dal napján. Délelőtt a gyerekeknek a Kolompos és a Kaláka együttes zenél, délután és este a Tárkány Művek, a Zuboly, Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Besh o droM lép színpadra.
A vidéki helyszínek közül a legkorábban Encs
2016-09-09 10:31:45
velemenyezd: Néptáncfesztivált rendeznek Tatán
meghirdetett tűzugrással végződik.
A helyi együttesek mellett a Kuttyomfitty társulat, a Bábakadabra Bábszínház, a Csurgó és Bazseva Zenekarok, Écsi Gyöngyi felvidéki mesemondó, a Kolompos Együttes, a Cserszömörcze Együttes is fellép .
Pénteken kora este Ferenczi György és a Rackajam, szombaton a Kenderke Barátai Zenekar, vasárnap a Cimbaliband ad koncertet, az estéket t
2016-06-17 11:01:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kürtőskalács Fesztivál, Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon, Kürtőskalács Fesztivált, Herczku Ágival, Tatai Sokadalom, Klebelsberg Kultúrkúriában, Szamárfül Fesztivál, Kürtőskalács Fesztiválon, Kecskeméti Katona József Színház, Echo II, Eco-Design Team, Kolompos Zenekar, Puskás Peti, Péter Szabó Szilvia, Tárkány Művek, Csurgó Zenekar, János Vitéz, Kuttyomfitty Társulat, Gellén Péter, Rendhagyó Prímástalálkozó, Berecz András, Harcsa Veronika, Palya Bea, Tükrös Zenekar, Michal Noga, Szászcsávási Zenekar,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.