Belépés
velemenyezd: Kutatók éjszakája - Több mint százötven program a Debreceni Egyetemen
biofizikai és a sejtbiológiai laboratóriumban. A vállalkozó kedvűek a radiológiai szabadulószobában próbára tehetik rátermettségüket.
A Kutatók éjszakáján az egyetemi campusok mellett a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban, az Atommagkutató Intézetben és Agora Tudományos Élményközpontban is várják a közönséget. A programsorozathoz kapcsolódva a felsőoktatási intézmény a Moravcsik
2019-09-23 16:41:42
velemenyezd: Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését

M. Tóth Ildikó tájékoztatása szerint a Debreceni Egyetem klinikai központjában elvégzett laboratóriumi vizsgálatok igazolták a szalmonellafertőzést.
A klinikai központban és a Kenézy Gyula egyetemi kórházban csütörtök óta 75 beteget láttak el, közülük 11-en már hazamehettek. A gyermekgyógyászati klinikán jelenleg 41 gyerek van, az egyetemi kórházban 16 gyereket ápolnak.
2019-09-23 13:41:28
velemenyezd: Szalmonella-gyanúval 54 gyereket kezelnek debreceni kórházakban

Berényi Ervin közleménye szerint 44 gyermek a klinikai központ gyermekklinikájára, 10 pedig a Kenézy Gyula egyetemi kórház infektológiájára került.
"Az elmúlt 24 órában mindenkinek stabilizálták az állapotát, senki sincs életveszélyben. Ketten már hazamehettek, a jövő héten pedig valószínűleg a többiek is hazatérhetnek" - jelezte a professzor.
Az egyetem korábbi köz
2019-09-21 14:52:18
foldinefehereva: Nincs elég szakorvos
Népegészségügyi Központ Egészségügyi Igazgatási Főosztálya április 23-án határozott arról, hogy a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, valamint a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház látja el május 1-től a Hetényi Géza Kórház fertőzőbetegeit. A betegek beutalása a centrumokba a háziorvosoknak és azoknak az intézmények feladata, ahol a b
2019-04-30 18:05:45
velemenyezd: Négyezren a debreceni Méltóság futófesztiválon
közös ügyet képvisel minden résztvevő, az emberi méltóság ügyét, amely alanyi jogon mindannyiunkat megillet".
Porkoláb Gyöngyi felidézte, hogy két éve megnyitották a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház 20 ágyas hospice-palliatív és terápiás osztályát, amely térítésmentesen biztosítja az életvégi elkísérést és ellátást.
"Alapítványunk több éve segíti a hospice
2019-04-25 10:19:39
velemenyezd: Influenza - Maradnak az eddigi látogatási tilalmak a kórházakban
részleges látogatási tilalom van a csornai kórházban, a kapuvári intézetben és a Soproni Gyógyközpont telephelyein.
Hajdú-Biharban tilos a betegek látogatása a Debreceni Egyetem (DE) Kenézy Gyula Egyetemi Kórház valamennyi osztályán, továbbá a DE klinikai központjának transzplantációs, szülészeti, onkohematológiai és intenzív osztályán, valamint gyermekgyógyászati klinikáján.
2019-02-05 19:05:18
velemenyezd: Influenza - Tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma
látogatási tilalom van érvényben a csornai kórházban, a kapuvári intézetben és a Soproni Gyógyközpont telephelyein.
Hajdú-Bihar megyében tilos a betegek felkeresése a Debreceni Egyetem (DE) Kenézy Gyula Egyetemi Kórház valamennyi osztályán, továbbá a DE klinikai központjának transzplantációs, szülészeti, onkohematológiai és intenzív osztályán, valamint gyermekgyógyászati klin
2019-01-30 16:42:37
velemenyezd: Influenza - Szinte minden kórházban korlátozzák a látogatást a járvány miatt
látogatási tilalom van érvényben a csornai kórházban, a kapuvári intézetben és a Soproni Gyógyközpont telephelyein.
Hajdú-Bihar megyében tilos a betegek felkeresése a Debreceni Egyetem (DE) Kenézy Gyula Egyetemi Kórház valamennyi osztályán, továbbá a DE klinikai központjának transzplantációs, szülészeti, onkohematológiai és intenzív osztályán, valamint gyermekgyógyászati klin
2019-01-28 17:02:03
velemenyezd: Influenza - Az ország újabb kórházaiban rendeltek el látogatási tilalmat
Kórházat.
Részleges látogatási tilalmat vezettek be a többi között a Vas megyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban, a Bács-Kiskun megyei, kalocsai Szent Kereszt Kórházban, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kátai Gábor Kórházban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jósa András Oktatókórházban, továbbá a soproni gyógyközpontban.
2019-01-24 17:22:32
velemenyezd: Influenza - Tovább nő a megbetegedések száma
Kórházban.
Részleges látogatási tilalmat vezettek be a Vas megyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban, a Bács-Kiskun megyei kalocsai Szent Kereszt Kórházban, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kátai Gábor Kórházban, illetve a jászberényi Szent Erzsébet Kórházban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi O
2019-01-23 15:11:52
velemenyezd: Influenza - Egyre több egészségügyi intézmény korlátozza a beteglátogatást a járvány miatt
otthonban is, valamint a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban.
Részleges látogatási tilalmat vezettek be a Bács-Kiskun megyei kalocsai Szent Kereszt Kórházban, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi kórházában, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kátai Gábor Kórházban, illetve a jászberényi Szent Erzsébet Kórházban.
Szintén részlegesen korlátozták a betegek f
2019-01-21 13:22:08
velemenyezd: Influenza - További intézményekben rendeltek el látogatási tilalmat
Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben.
Részleges látogatási tilalmat vezettek be a Bács-Kiskun megyei kalocsai Szent Kereszt Kórházban, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi kórházában, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kátai Gábor Kórházban.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán közölte, hogy megkezdődött az influenzajárvány az ors
2019-01-18 12:11:22
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Debreceni Egyetemen, Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban, Atommagkutató Intézetben, Agora Tudományos Élményközpontban, Tóth Ildikó, Debreceni Egyetem, Kenézy Gyula, Berényi Ervin, Népegészségügyi Központ Egészségügyi Igazgatási Főosztálya, Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai, Infektológiai Intézet, Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, Hetényi Géza Kórház, Porkoláb Gyöngyi, Soproni Gyógyközpont, Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban, Szent Kereszt Kórházban, Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban, Kátai Gábor Kórházban, Jósa András Oktatókórházban, Szent Erzsébet Kórházban, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak, Egyetemi, Szent Lázár Megyei Kórházban, Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.