Belépés
velemenyezd: MSZP: egyenlő munkáért egyenlő bért kell kapniuk a nőknek és a férfiaknak
feladatot és láthatóságot biztosít a nőknek és a férfiaknak.
A rendezvényen az MSZP nőtagozatának közéleti díját vette át Beer Miklós, a Váci Egyházmegye nyugalmazott megyés püspöke, Karafiáth Orsolya költő, fordító, publicista, énekesnő, Sztojka Edina diplomás ápolónő és Gőgös Zoltán, az MSZP korábbi elnökhelyettese, agrárpolitikus. Az elismerést később veszi át Király Júlia
2020-03-07 11:51:54
velemenyezd: Pest fölött az ég: Kamondy Ágnes estje a Trip hajón
című előadásból - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
A legtöbb dal szövegét Kamondy Ágnes írta, a társszövegírók között van Kiss Llászló, az Európa Kiadó volt basszusgitárosa, Karafiáth Orsolya és Simon Márton költő, illetve Li Jü dél-kínai császár a 10. századból.
A szerző-énekesnő zenekarában Ádám Rita és a hegedűszólamot is játszó Roszik Hella vokálozik, a billen
2020-01-18 13:21:34
menusgabor: Ne kérdezt, ki voltam - 109 éve született Karády Katalin
szeretni!

,,Egy ilyen nőt nem lehet elhagyni" - Karafiáth Orsolya írása Karády Katalin születésének évfordulójára

https://wmn.hu/kult/45907-egy-ilyen-not-nem-lehet-elhagyni-kara
2019-12-08 16:00:55
velemenyezd: Ma kezdődik a Margó Fesztivál

A fesztiválon mutatja be legújabb könyvét többek között Bartis Attila, Bödőcs Tibor, Darvasi László, Gárdos Péter, Karafiáth Orsolya, Kiss Judit Ágnes, Kukorelly Endre, Láng Zsolt, Molnár T. Eszter, Nádas Péter, Nyáry Luca, Szántó T. Gábor, Szécsi Noémi és Tóth Edu is.
Számos neves külföldi szerzővel is találkozhatnak az irodalom kedvelői, személyesen lesz jelen a Szólít
2019-10-10 07:04:20
velemenyezd: CAFe Budapest - Különleges könnyűzenei kínálat
Stúdió falai között a Volkova Sisters, Kamondy Ágnes (ex-Orkesztra Luna és -Európa Kiadó) pedig az A38 színpadán tér vissza új dalokkal: a Pest fölött az ég szövegeinek megalkotásában Karafiáth Orsolya, Müller Péter Sziámi és Simon Márton is közreműködött.
A 3. Magyar Klipszemle CAFe-különdíjasa, az Ed Is On Tasnádi Bence színművész vezetésével játszik a Trip hajón, míg a leg
2019-10-01 14:22:15
velemenyezd: Több mint 40 kiadó mutatja be újdonságait az őszi Margó fesztiválon

A fesztiválon mutatja be legújabb könyvét többek között Babarczy Eszter, Barnás Ferenc, Bartis Attila, Bödőcs Tibor, Darvasi László, Gárdos Péter, Karafiáth Orsolya, Kiss Judit Ágnes, Kukorelly Endre, Láng Zsolt, Molnár T. Eszter, Nádas Péter, Nyáry Luca, Szántó T. Gábor, Szécsi Noémi és Tóth Edu is - olvasható a közlemény.
Számos neves külföldi szerzővel is találkozhatn
2019-09-17 11:41:49
velemenyezd: Budapest Pride - Elindult a menet a Kossuth térről
összefognak az LMBTQ-szervezetek.
Szólt arról, hogy összesen tizenöt jármű halad a menetben, és 300 önkéntes segíti a tömeg vonulását, akik között jogi megfigyelők is vannak.
Karafiáth Orsolya költő, publicista, a rendezvény műsorvezetője arról beszélt, jó lenne, ha az ország legalább olyan nyitott lenne, mint a Kossuth téren összegyűlt tömeg. Hozzátette, nem félnek, és
2019-07-06 17:21:51
velemenyezd: Csütörtökig tartanak a Kisfaludy Színházi Fesztivál programjai Balatonfüreden
Ezután a Kisfaludy Galériában a Kaposvári Egyetem Bozsik Yvette és Bakos-Kiss Gábor vezette másodévesei kortárs verseket állítanak színpadra többek közt Szabó T. Anna, Kiss Judit Ágnes, Karafiáth Orsolya, Lator László, Lackfi János, Varró Dániel, Baka István, Garaczy László, Nádasdy Ádám és Röhrig Géza műveiből.
A zárónapon, csütörtök délelőtt a Balaton Szabadidő- és Konferen
2019-06-30 16:01:35
eva6: Nekem nem kell ajándék Valentin-napra
Nekem nem kell ajándék Valentin-napra: aki szeret, az úgyis egész évben bizonyítja ezt, már csak azzal is, hogy nem áll odébb: elég nehéz eset vagyok ugyanis.

Karafiáth Orsolya

2019-02-14 14:28:46
velemenyezd: Tizenegy helyszínen lesznek programok az Olvasás éjszakáján
beszélgetés Margaret Atwood A szolgálólány meséje című regényéről. A Magvető Caféban Szécsi Noémi fényképes előadást tart a 19. századi "házassági piacról", Koncz Zsuzsával beszélget Karafiáth Orsolya, találkozhat a közönség Vámos Miklóssal, valamint betekinthetnek a skandináv krimik írói kulisszatitkai mögé is. A Fókusz Könyváruházban egyéb programok mellett meseterápiás workshop
2018-09-28 15:53:35
lambert: Kinek a kulturális diktatúrája? Balliberális diktatúra
,,a megmérettetés zsűrijében hazánk legmagasabban jegyzett szakemberei, művészei értékelnek majd." Olyan nevekben gondolkodnak, mint például Jordán Tamás, Grecsó Krisztián, Karafiáth Orsolya. Természetesen mindezt állami és önkormányzati pénzen. Hiszen biztosan a diákok is epekedve várják a balliberális világ felkent papjainak igehirdetését.

Bónusz jó hírrel
2018-08-25 20:35:05
bozsanyinemanyi: ..gondolatok...
Az élők mind a vízzel tartanak.
Kivetve kagylóhéj és haltetem.
Egy hullám hízeleg, meg kéne fogni.
Tanítaná, az áradás milyen.

Karafiáth Orsolya
2018-07-10 20:45:12
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kamondy Ágnes, Karády Katalin, Margó Fesztivál, CAFe Budapest, Budapest Pride, Kisfaludy Színházi Fesztivál, Beer Miklós, Váci Egyházmegye, Karafiáth Orsolya, Sztojka Edina, Gőgös Zoltán, Király Júlia, Kiss Llászló, Európa Kiadó, Simon Márton, Ádám Rita, Roszik Hella, Bartis Attila, Bödőcs Tibor, Darvasi László, Gárdos Péter, Kiss Judit Ágnes, Kukorelly Endre, Láng Zsolt, Molnár, Nádas Péter,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.