Belépés
velemenyezd: Fidesz-KDNP: mennyit keresett a "börtönbizniszen" a "baloldal ügyvédje"?
Lőrinc aláhúzta, a "balliberálisok kedvenc ügyvédje, Magyar György is futószalagon szállítja az ilyen és ehhez hasonló pereket". Emlékeztetett, Magyar György az önkormányzati választáson Karácsony Gergely delegáltja volt a Fővárosi Választási Bizottságban, sőt szerinte az ügyvéd most is bizalmasa a főpolgármesternek, mivel a Fővárosi Vízművek igazgatósági tagja lett, azt követően,
2020-01-18 16:11:38
velemenyezd: Fürjes Balázs: a budapestieknek hasznos megállapodásokat köt a kormány Karácsony Gergellyel

A közleményben az államtitkár felidézte, pénteken Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel együtt tárgyalásokat folytattak Karácsony Gergellyel és munkatársaival a közös fellépést szükségessé tevő budapesti kérdésekről, amelyet megelőzött egy szerdai, szintén hosszadalmas és alapos egyeztetés.
A tárgyalások eredményeit Fürjes Balázs úgy foglalta össze: "in
2020-01-18 15:31:34
velemenyezd: Főpolgármesteri Hivatal: továbbra is indokolt a budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása
amelynek rövid idejű hatása veszélyt jelent az emberi egészségre a lakosság különösen érzékeny (gyermek, időskorú, beteg) csoportjára.
A fővárosi szmoghelyzet romlásának elkerüléséért Karácsony Gergely főpolgármester továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy lehetőség szerint mérsékeljék a szilárd- és olajtüzelésű berendezések használatát, továbbá autójuk helyett utazzanak a k
2020-01-18 11:21:31
velemenyezd: Karácsony: évi kétmilliárdból megszüntetnék a CT- és MR-várólistákat

Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezése ügyében a kormánnyal kötött megállapodás értelmében ötvenmilliárd forintból javítanak a következő öt évben a budapesti egészségügyi ellátás "siralmas helyzetén".
A legfontosabb ma Budapesten az, hogy ne kelljen várniuk CT-re és MR-re azoknak, akiknek daganatos m
2020-01-17 16:45:54
velemenyezd: Fidesz-KDNP: balliberális körök gazdagodnak a "börtönbizniszen"
György, aki a balliberális ellenzék ismert alakja, az országgyűlési választáson az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje is volt - mondta Nacsa Lőrinc.
Kiemelte, Magyar György nem mellesleg Karácsony Gergely bizalmasa és a Fővárosi Vízművek Zrt. igazgatósági tagja is lett. "Ahogy látjuk, az ügyvéd úr nem hajlandó elárulni, mennyit keres a börtönbizniszen" - tette hozzá.
Nacs
2020-01-17 10:42:16
velemenyezd: Cirkuszfesztivál - Fiatal artista házaspár nyerte idén az Arany Pierrot-díjat
National Acrobatic Troup, a bronz fokozatú elismerést az olasz-spanyol Yves&Ambra nyerték.
Budapest főváros különdíját az oroszországi Diamond Circus of Yakutia csoportja vehette át Karácsony Gergely főpolgármestertől. Díjazták a Lyrical Circus - Late Night Show produkcióit is: első helyen végzett az izraeli Alisza Sehter, ezüstérmet vihet haza a kanadai Duo Unity - Cyr Wheel
2020-01-16 12:01:29
velemenyezd: Új vezérigazgató a Főkert élén

A közlemény szerint a szakember nyílt pályázaton nyerte el megbízatását. Szabó József, a Főkert korábbi vezérigazgatója nem pályázott.
Karácsony Gergely főpolgármester a kinevezésről azt mondta: "mivel az elkövetkezendő évek egyik legfontosabb programpontja a zöldfelületek növelése lesz a városban, az új vezetésű Főkertnek stratégiai szerepe lesz a város átalakításában.
2020-01-16 09:01:00
velemenyezd: DK: a kormány felelőssége a jövedelmi különbségek növekedése
oktatásirányítóként, sem pedig az oktatás fenntartójaként nem tett semmit az ügyben.
A sajtótájékoztatón részt vett Barkóczi Balázs, a DK szóvivője is, akit arról kérdeztek, hogy Karácsony Gergely főpolgármester korábbi ígérete ellenére a nyugdíjasok nem kapnak húszezer forint támogatást ebben a fűtési szezonban.
A szóvivő azt felelte, hogy Karácsony Gergely korábban je
2020-01-14 15:29:59
velemenyezd: Lakáspolitikai konzultációt javasol a Párbeszéd

A párt országgyűlési képviselője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének a novekedes.hu oldalon hétfőn megjelent írására reagált. Ebben Matolcsy György azt fejtegette, hogy stratégiára és egy fenntartható lakáspiacot eredményező kormányzati szervezet kialakítására, valamint kormányzati és szakmai közmegegyezésre van szükség a sikeres lakáspo
2020-01-14 12:49:57
velemenyezd: Továbbra is érvényben van Budapesten a szmogriadó tájékoztatási fokozata

A hivatal péntekre virradó éjszaka tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Karácsony Gergely főpolgármester elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Budapesten.
Az MTI-hez kedden eljuttatott közleményükben azt írták: hétfőn a budapesti mérőállomásokon a szálló por napi átlaga minden mérőponton alacsonyabb volt, de annak kisebb szemcseméretű, még veszélyesebb része, a PM
2020-01-14 10:51:08
velemenyezd: Cirkuszfesztivál - Kínai és magyar győztesek az idei fesztiválon
bohóctrió, valamint az orosz Fantastic Elfs csoport és a szintén orosz Szemjon Kracsinov zsonglőr.Budapest főváros különdíját az oroszországi Diamond Circus of Yakutia csoportja vehette át Karácsony Gergely főpolgármestertől.
Díjazták a Lyrical Circus - Late Night Show produkcióit is: első helyen végzett Alisza Sehter (Izrael), ezüstérmet vihet haza a Duo Unity - Cyr Wheel (K
2020-01-13 23:22:15
velemenyezd: Fenntartják Budapesten a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

A hivatal péntekre virradó éjszaka tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Karácsony Gergely főpolgármester elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Budapesten, miután a szálló por légszennyezettségi szintje január 8-án és 9-én is három mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.
Az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményükben azt írták: az Országos Meteorológiai
2020-01-13 09:41:08
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fürjes Balázs, Karácsony Gergellyel, Főpolgármesteri Hivatal, Arany Pierrot-díjat, Fenntartják Budapesten, Magyar György, Karácsony Gergely, Fővárosi Választási Bizottságban, Fővárosi Vízművek, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Nacsa Lőrinc, Fővárosi Vízművek Zrt, National Acrobatic Troup, Diamond Circus, Lyrical Circus, Late Night Show, Alisza Sehter, Szabó József, Barkóczi Balázs, Magyar Nemzeti Bank, Ebben Matolcsy György, Fantastic Elfs, Szemjon Kracsinov, Országos Meteorológiai, budapestieknek hasznos, kormány Karácsony,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.