Belépés
velemenyezd: Nemzet Sportolója - Monspart Sarolta: ez az elismerés a legnagyobb pozitív stresszbomba
aranyérmes úszó, Székely Éva február 29-i halálával üresedett meg egy hely a tizenkettőből.
A Nemzet Sportolói jelenleg: Balczó András, Hammerl László, Weltner Györg
2020-04-22 09:06:27
velemenyezd: Nemzet Sportolója - Monspart Sarolta hivatalosan is tag lett
Sport Közalapítvány elnöke, 2009-2011 között a Nemzeti Szabadidősport Szövetség elnöke volt.
A Nemzet Sportolói jelenleg: Balczó András, Hammerl László, Weltner Györgyné Ivánkay Mária, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Bíróné Keleti Ágnes, Magyar Zoltán, Portisch Lajos, Sági Györgyné Rejtő Ildikó, Schmitt Pál, Varga János, valamint a most bekerült Monspart Sarolta.
A testül
2020-04-21 22:23:13
velemenyezd: A Nemzet Sportolói csatlakoznak a MOB felhívásához
védekezésre fordítják az ellátásban részt vevő egészségügyi intézményeken keresztül.
Az adománygyűjtéshez a Nemzet Sportolói - Balczó András, Hammerl László, Weltner Györgyné Ivánkay Mária, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Bíróné Keleti Ágnes, Magyar Zoltán, Portisch Lajos, Sági Györgyné Rejtő Ildikó, Schmitt Pál és Varga János - is csatlakoznak, ezzel is hozzájárulva a védekezés
2020-04-03 14:11:47
velemenyezd: Nemzet Sportolója - A tagok Monspart Saroltát javasolják a címre
Sport Közalapítvány elnöke, 2009-2011 között a Nemzeti Szabadidősport Szövetség elnöke volt.
A Nemzet Sportolói jelenleg: Ba
2020-03-31 12:51:52
velemenyezd: Tokió 2020 - A hazai sportszövetségek egyetértenek a halasztással
szervezetnek azon kell dolgoznia, hogy a válogatott sportolók folytathassák felkészülésüket és ne kelljen hónapokra leállniuk.
Üdvözölte a döntést a Nemzetközi Fair Play Bizottság is. Kamuti Jenő elnök közleményében kiemelte: a versenyzők, a szakvezetők, az újságírók és a szurkolók egészsége mindennél fontosabb, egyben gratulált a "felelős, ugyanakkor nehéz döntés meghozatalá
2020-03-24 18:43:51
velemenyezd: Koronavírus - Kamuti Jenő: tiszteletet és példát kell mutatnunk
most nem versenyezhet, sőt edzeni sem tud a megszokott módon. Ilyenkor ez a kettős terhelés különösen megnehezíti az életünket és a sikerekhez szokott lelkünk szomorúvá válik"- fejtette ki Kamuti Jenő, hozzátéve, minden sportoló tartsa be az általános rendelkezéseket.
"Bíznunk kell abban, hogy rövidesen minden rossznak vége lesz, és folytathatjuk azt, amit szeretünk, a sport
2020-03-22 18:12:08
velemenyezd: Eltemették Göröcs Jánost
barátok, az egykori csapattársak és sporttársak - többek között Dunai II Antal, Tóth András, Zámbó Sándor, Juhász Péter, Noskó Ernő, Rákosi Gyula, Szőke István, Gedó György, Jónyer István és Kamuti Jenő -, az Újpesti Labdarúgó Akadémia növendékei, valamint a szurkolók lila és fehér virágokkal tisztelegtek Göröcs János emléke előtt.
A kiváló csatár február 23-án, nyolcvanéves
2020-03-13 15:33:07
velemenyezd: Elhunyt Gyuricza József olimpiai bronzérmes, világbajnok tőrvívó
lebénult.
"Budapesti lakásában élt visszavonultan, ahol néhány nappal ezelőtt baleset érte. Megsérült, megütötte magát, kórházba került, de már nem lehetett megmenteni" - tájékoztatta a MOB-ot Kamuti Jenő, az egykori csapattárs.
A hódmezővásárhelyi születésű Gyuricza József a Bp. Haladásban, majd a BHSE-ben vívott, három olimpián vett részt: Melbourne-ben harmadik lett c
2020-03-11 19:02:30
velemenyezd: Fradi fair play díjak - Goschi Anna és Karácsony Vazul kapta az elismerést

Az Elek Gyula Arénában megtartott csütörtök esti eseményen Kamuti Jenő, a Magyar és a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke emlékeztetett arra, hogy a Ferencváros sokat tesz a sportszerűség népszerűsítéséért, és a hazai sportegyesületek közül elsőként hozta létre fair play bizottságát.
A testület döntése alapján "Az Igazi Zöld-fehér Hős" elismerést Goschi Anna 17 esztend
2019-12-05 19:53:23
velemenyezd: Kamuti: egyre szélesebb körben jelenik meg a fair play
közül az atlétikai szövetséggel közösen választottuk ki a legérdemesebbet. A díj átadására engem kért fel Sebastian Coe elnök, nagy élmény volt, hogy ott lehettem az ünnepségen" - mondta Kamuti, hozzátéve, hogy mostanra a fair play már a hivatalos kategóriák között szerepel az atlétikai gálákon.
Emlékeztetett rá, hogy ebben a sportágban a 2003-as párizsi vb óta van lehetőségü
2019-11-25 11:31:13
velemenyezd: MOB fair play gála - Hat kategóriában adtak át elismeréseket
valamint a szabadidősport, illetve a művészet/tudomány területén a fair play szellemiségében végzett munkát jutalmazta trófeával vagy diplomával a Duna Arénában rendezett ünnepségen.
Kamuti Jenő, a MOB fair play bizottságának elnöke emlékeztetett arra, hogy Párizsban 1963-ban alakult meg a Nemzetközi Fair Play Bizottság, Magyarországon pedig az első díjakat 1967-ben ítélte od
2019-11-21 21:02:05
velemenyezd: Primo Nebiolo-díjat kapott Kamuti Jenő a FISU-tól
Torinóban.
"Nagy megtiszteltetés számomra a díj, annál is inkább, mert szép emlékeket idéz fel bennem, hiszen az első Universiade tőrversenyében aranyérmes lettem" - mondta az olimpia.hu oldalnak Kamuti Jenő.
A Prima Primissima-díjra jelölt magyar sportvezető - aki korábban a MOB főtitkári feladatait is ellátta - tőrvívásban ötszörös Universiade-győztes (egyéniben: 1959,
2019-11-17 12:41:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzet Sportolója, Monspart Sarolta, Nemzet Sportolói, Monspart Saroltát, Kamuti Jenő, Eltemették Göröcs Jánost, Elhunyt Gyuricza József, Goschi Anna, Karácsony Vazul, Primo Nebiolo-díjat, Székely Éva, Balczó András, Hammerl László, Weltner Györg, Sport Közalapítvány, Nemzeti Szabadidősport Szövetség, Weltner Györgyné Ivánkay Mária, Kárpáti György, Bíróné Keleti Ágnes, Magyar Zoltán, Portisch Lajos, Sági Györgyné Rejtő Ildikó, Schmitt Pál, Varga János, Nemzetközi Fair Play Bizottság, Dunai II Antal,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.