Belépés
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: megemlékezések, a miniszterelnök felszólalása, frakcióválaszok)
a felsőházi teremben ültek össze - néma felállással emlékeztek meg Szabadi Béla (FKgP, független) és Petrenkó János (MSZP, független) elhunyt volt országgyűlési képviselőkről.
Kövér László a magyar-lengyel barátság napjáról emlékezett meg. Szólt a a magyar és a lengyel nép szoros történelmi kapcsolatairól, egymásnak adott segítségnyújtásairól. Március 23-a 2007 óta a magyar-l
2020-03-23 15:12:09
velemenyezd: Kövér László táviratban ajánlott segítséget Horvátországnak

Az MTI-hez vasárnap este eljuttatott táviratában Kövér László azt írta: megrendüléssel értesült a Zágrábot és környékét sújtó mai földrengésről. Őszinte együttérzését fejezte ki, hogy "a már járványügyi veszélyhelyzetben élő horvát polgároknak e félelmetes természeti helyzettel kellett szembenéznie".
A házelnök maga és az Országgyűlés nevében biztosította a horvát házeln
2020-03-22 19:52:36
velemenyezd: Március 15. - Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

A zászlót Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök jelenlétében a Himnusz hangjaira a honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen közreműködött a központi katonazenekar és a lovas díszegység.
A téren mindössze néhány ember követte végig az idei nemzeti ünnep egyetlen központi programját. A többi központi rendezvényt - köztük Orbán Viktor miniszterelnök mú
2020-03-15 09:21:03
velemenyezd: Gulyás: Balsai István hozzájárult a szabad és független Magyarország létrejöttéhez
nagyobbra értékelte az egyéni teljesítménynél, a zenekart fontosabbnak tartotta a szólistáknál - fogalmazott az Alkotmánybíróság vezetője
2020-03-13 16:22:58
velemenyezd: Az amerikai külügyminisztérium nyilvánosságra hozta szokásos éves emberi jogi jelentését
európai intézmények és nemzetközi szervezetek aggodalmukat fejezték ki a fékek és ellensúlyok rendszerének általuk vélt gyengülése miatt. Ezzel kapcsolatban az amerikai külügy felidézte Kövér László házelnök tavaly április 24-én a parlamentben mondott beszédéből azt a mondatot, hogy "a bírák nem lehetnek függetlenek az államtól".
A szólásszabadságról - beleértve a sajtószabad
2020-03-12 08:11:06
velemenyezd: Kövér László: a magyar bor az elmúlt 30 évben újjászületett és töretlenül fejlődött

Kövér László szerint ha van sikerágazat a rendszerváltoztatás ellentmondásos történetében, akkor az a borászat. És mindez a magyar borászoknak köszönhető - tette hozzá.
Hangsúlyozta: azért lehet ma este a "feltámadás bora" az asztalunkon, mert az elmúlt évtizedekben feltámadtak borászaink, ott voltak a szőlőkben és pincékben, és voltak elkötelezett emberek, akik megőriz
2020-03-07 21:03:11
velemenyezd: Kövér: újjá fogjuk építeni a Kárpát-medencét

Kövér László, a rendezvény fővédnöke úgy fogalmazott: "már nem csak részt vehetünk, de újra részt is veszünk egymás életében, s ennek egyik leginkább magától értetődő terepe a sport".
Már a profi sportban is vannak erre szép példák - mondta a házelnök, megjegyezve, hogy a magyar jégkorongbajnokságban megszokottá vált például a Fradi-Csíkszereda rangadó.
Sőt, minapi
2020-03-05 21:12:44
velemenyezd: Aniversare Trianon - Preşedintele parlamentului ungar: trauma poate fi depăşită prin cooperarea ţărilor Europei

László Kövér a subliniat faptul că lansarea unei noi cooperări în Europa Centrală, plină de speranţe cum este acum, în 2020, nu a existat niciodată. Obiectivul acesteia constă în "respectarea reciprocă a intereselor celuilalt, dar, să ne şi ajutăm reciproc" în realizarea intereselor naţionale, a adăugat politicianul.
În timpul forumului, preşedintele parlamentului ungar
2020-02-29 13:51:25
velemenyezd: Trianon-évforduló - Kövér: a trauma a közép-európai együttműködésben oldódhat fel

Kövér László kiemelte, soha nem volt olyan reményteljes egy új közép-európai együttműködés indítása, mint most, 2020-ban. Ennek az a célja, hogy kölcsönösen "tekintettel legyünk egymás érdekeire, de segítsük is egymást" a nemzeti érdekek megvalósításában - tette hozzá.
A Hella Ferenc református tiszteletes és Balogh László (Fidesz-KDNP) polgármester részvételével zajló b
2020-02-28 22:02:22
velemenyezd: Gulyás: 30 milliárd forintot kap a BM a börtöntelítettség csökkentésére
kormányzati vállalásról elmondta: a cél, hogy két év alatt ez teljesen sikerüljön, ha kell, egy "hulladékhatóságot" is felállítanak ehhez.
Az Európai Unióval kapcsolatban - miután Kövér László házelnök egy interjúban arról beszélt, világméretű küzdelem zajlik, vége lehet az EU-nak - Gulyás Gergely úgy nyilatkozott: az EU-ban komoly átalakulások lehetnek a következő években, h
2020-02-27 14:11:55
velemenyezd: Kövér: világméretű küzdelem zajlik, vége lehet az EU-nak
azt gondolják, létezhet olyan demokrácia, amely a korlátlan szabadságra épül, a másik oldalon azok, akik szerint a demokrácia a rend és a szabadság egyensúlyára épülhet csak - mondta Kövér László.
Közölte: a demokrácia nem lehet ellentétes a többség akaratával, már pedig úgy látszik, Európában most ez lesz a trend.
A házelnök kérdésesnek nevezte az Európai Unió jövőjét.
2020-02-26 19:02:57
velemenyezd: A hazatérés napjára emlékeztek Somoskőújfalun
községeket több éves tárgyalássorozat eredményeként, Krepuska Géza orvosprofesszor, Liptay B. Jenő, a Rimamurányi Vasmű Rt. igazgatója és Auer Pál jogi szakértő közbenjárására.
Tóth László (független) polgármester a megemlékezésen felidézte, hogy nem osztozott mindenki az ünneplés örömében. A csehszlovák hatóságok a február 15-i hivatalos átadás alkalmával megtiltottak minden
2020-02-16 12:41:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kövér László, Balsai István, Aniversare Trianon, Szabadi Béla, Petrenkó János, Áder János, Orbán Viktor, László Kövér, Europa Centrală, Hella Ferenc, Balogh László, Európai Unióval, Gulyás Gergely, Európai Unió, Krepuska Géza, Liptay, Rimamurányi Vasmű Rt, Auer Pál, Tóth László, miniszterelnök felszólalása, nemzeti lobogót, közép-európai együttműködésben, börtöntelítettség csökkentésére, hazatérés napjára, felsőházi teremben, magyar-lengyel barátság,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.