Belépés
velemenyezd: Elutasította a honkongi tőzsde vételi ajánlatát a Londoni Értéktőzsde

A Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEX) a héten az LSE vezetése és a piac számára is váratlanul részvényes és készpénzes ajánlatot tett a londoni tőzsde teljes felvásárlására. A részvényenként 83,61 fontos ajánlat 32 milliárd fontra (12 ezer milliárd forintra) értékelné az LSE-t.
A Londoni Értéktőzsde anyavállalatának részvénye a londoni tőzsde pénteki zárásába
2019-09-13 20:02:43
velemenyezd: Tőzsde - Erősen zárt az európai piacok többsége
kötelezettség alól.
A nap egyik legnagyobb tőzsdei híre a londoni tőzsdét üzemeltető LSE társaságra tett hongkongi felvásárlási ajánlat volt. A hongkoni tőzsdét üzemeltető Hong Kong Exchanges and Clearing 36,6 milliárd dolláros akvizíciós ajánlatot tett londoni társára és két cég egyesítésének a szándékával. Az LSE részvénye hat százalékkal erősödött a hírre.
Az olajár
2019-09-11 17:42:23
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Londoni Értéktőzsde, Hong Kong Exchanges, Clearing Limited, honkongi tőzsde, európai piacok, piac számára, londoni tőzsde, londoni tőzsdét, hongkoni tőzsdét, anyavállalatának, felvásárlására, részvényenként, kötelezettség, egyesítésének, felvásárlási, elutasította, szándékával, értéktőzsde, százalékkal, váratlanul, legnagyobb, társaságra, üzemeltető, részvényes, akvizíciós, készpénzes,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.