Belépés
velemenyezd: Hollik: az OLAF is vizsgálódik a baloldal "kamuvideója" ügyében
során. A videó egyik készítője - aki a Népszabadság volt újságírója - ugyanis uniós pénzből fizetett alkalmazott: az MSZP és Ujhelyi István európai parlamenti asszisztense - mutatott rá Hollik István.
Hangsúlyozta: ez innentől kezdve komoly pénzügyi visszaélés, hiszen az Európai Parlament által fizetett asszisztens kizárólag európai parlamenti feladatokat láthat el. Az viszon
2020-08-01 15:12:03
velemenyezd: Hollik: véreskezű kommunista unokája beszélt az Országgyűlésben

Hollik István arra reagált, hogy a Dobrev Klára a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.
Az ellenzéki politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán.
A kommunikációs igazgatótó úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan vill
2020-07-14 17:06:50
velemenyezd: Fidesz-KDNP: Gyurcsány Ferenc pártja ismét szembefordul a magyar érdekekkel

Hollik István ezt azt követően közölte, hogy a DK európai parlamenti képviselője bejelentette: pártja országgyűlési képviselői nemmel szavaznak majd a kormány feltételeire az uniós hitelfelvételt illetően.
Hollik István azt mondta: a kormánypártok három egyértelmű és tiszta feltételt támasztanának a 750 milliárd eurós uniós hitel felvételével szemen.
Azt kérik, ho
2020-07-10 13:42:39
velemenyezd: Fidesz: a baloldal nemet mondott a családok támogatására

Hollik István azt mondta: a baloldal nem segítette a koronavírus-járvány elleni védekezést, és arra sem volt képes, hogy támogassa a jövő évi költségvetést, amely hozzájárul a járvány elleni védekezéshez, a gazdasági kihívások megoldásához, és a nehéz helyzet ellenére is biztosítja a családok támogatását.
Gyurcsányék, a szocialisták, a Karácsony-pártiak, a jobbikosok, az
2020-07-06 13:51:29
velemenyezd: Fidesz: a járvány megmutatta a baloldal és a Soros-hálózat "gátlástalan hazugsághadjáratát"
érdekeit.

Úgy fogalmazott: "olyan baloldali bábkormányt akarnak ültetni hatalomba, amely kész kiszolgálni az idegen hatalmak pénzügyi és gazdasági érdekeit, és kész betelepíteni a migránsokat".
Hollik István felhívta a figyelmet arra, hogy ezekhez a támadásokhoz az elmúlt 10 évben is minden alkalmat megragadtak, hiszen hazugsághadjáratot indítottak az alaptörvény,
2020-06-28 12:10:05
velemenyezd: Fidesz: Brüsszel továbbra is nyomást akar gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára
a határkerítésnek, úgy a jogi határzárnak is nagy szerepe volt az elmúlt években abban, hogy sikeresen tudott Magyarország védekezni az illegális migrációval szemben - tette hozzá.
Hollik István felidézte: Magyarország a jogi határzár keretében szigorította a bevándorlási szabályokat, döntött arról, hogy az ország területén illegálisan tartózkodó migránsokat a rendőrök vissza
2020-06-25 17:12:00
velemenyezd: Nemzeti konzultáció - Hollik: a baloldal folyamatosan támadja a konzultációt

Hollik István közölte, a Fidesz-KDNP büszke a nemzeti konzultáció intézményére, hiszen annak segítségével a magyar emberek újra és újra elmondhatják véleményüket az "őket és a nemzetet érintő sorskérdésekről".
A baloldal viszont - fűzte hozzá - folyamatosan támadja a konzultációt, most éppen Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők buzdítanak arr
2020-06-12 13:42:46
velemenyezd: Krónika 11. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem)
szabadság szempontjából, hogy az intézmény rektorát tavaly novemberben megválasztották, de azóta sem nevezték ki.
KDNP: a kultúrának kiemelt szerepe van a nemzet megtartó erejében
Hollik István (KDNP) azt mondta, a Fidesz-KDNP számára nagyon fontos a kultúra, mert annak kiemelt szerepe van a nemzet megtartó erejében. Magyarország kulturális nagyhatalom, a magyar színjáts
2020-06-04 22:43:30
velemenyezd: Krónika 13. rész (veszélyhelyzet megszüntetése)
hogy a kormány sikeresen védekezett, de ez nem így van, a magyar emberek és az önkormányzatok védekeztek sikeresen.

KDNP: sikerrel zárták a védekezés első szakaszát

Hollik István (KDNP) kijelentette: Magyarország a járvány elleni védekezés első szakaszát sikerrel lezárta, és ennek három oka van.
Egyrészt az Országgyűléstől a kormány megkapta a rendkívül
2020-06-03 19:54:26
velemenyezd: Koronavírus - Fidesz: fontos, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban

Hollik István emlékeztetett: a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a készültséget érdemes fenntartani, mert a járvány második hulláma megjelenhet Magyarországon
A politikus úgy vélekedett: az elmúlt hónapok bizonyították, hogy a baloldalra nem lehet számítani a járvány elleni védekezésben.
A veszélyhelyzetben nem járultak hozzá a védekezéshez, nem szavazták meg
2020-06-03 19:43:05
velemenyezd: Koronavírus - Hollik: a baloldal megtámadta a nemzeti konzultációt

Hollik István azt mondta: a nemzeti konzultáció olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek az életüket befolyásoló kérdésekben. Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően - tette hozzá.
"Ennek ellenére a baloldal rögtön megtámadta
2020-05-30 11:41:45
velemenyezd: Koronavírus - A kormánypártok támogatják a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról tartandó nemzeti konzul

Azt a magyarok már megszokhatták, hogy a Fidesz-KDNP számára nagyon fontos az emberek véleménye, ezért a Magyarországot érintő legfontosabb kérdésekben mindig kikérik azt - közölte Hollik István.
A kommunikációs igazgató felidézte, hogy így történt ez a migrációt, a családok védelmét, vagy a rezsicsökkentést illetően is.
A koronavírus megjelenése az egész világban
2020-05-29 12:11:50
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gyurcsány Ferenc, Filmművészeti Egyetem, Ujhelyi István, Hollik István, Európai Parlament, Dobrev Klára, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, magyar érdekekkel, baloldal nemet, családok támogatására, járvány megmutatta, baloldal folyamatosan, nemzeti konzultációban, baloldal megtámadta, nemzeti konzultációt, kormánypártok támogatják, gazdaság újraindításáról, videó egyik, parlament keddi, ellenzéki politikus, vitában jelezte, uniós helyreállítási, kommunikációs igazgatótó, olyan vill, kormány feltételeire,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.