Belépés
velemenyezd: Tusk: Calitatea de membru PPE a partidului Fidesz rămâne suspendată pe termen nedefinit
investigate situaţia din Ungaria şi activităţile Fidesz. Pentru această analiză a fost creat un grup format din trei membri. Acesta este condus de fostul preşedinte al Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi îi mai are ca membri pe fostul cancelar austriac Wolfgang Schüssel şi pe fostul preşedinte al Parlamentului European, Hans-Gert Pöttering.
După şedinţă, premierul ung
2020-02-04 09:51:13
velemenyezd: Tusk: határozatlan ideig felfüggesztve marad a Fidesz tagsága az Európai Néppártban
értékeinek állítólagos megsértése miatt. Arról is határoztak, hogy megvizsgálják a magyarországi helyzetet és a Fidesz tevékenységét. A vizsgálatra háromfős testületet hoztak létre, amelyet Herman Van Rompuy, az Európai Tanács korábbi elnöke vezet, további tagjai pedig Wolfgang Schüssel volt osztrák kancellár és Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament korábbi elnöke.
Orbán
2020-02-03 20:13:25
velemenyezd: Hölvényi: folytatódni fog a pártbeszéd a Fidesz európai néppárti tagságáról

A néppárti politikus az Európai Parlamentben magyar újságíróknak adott nyilatkozatában elmondta, hogy Donald Tusk, az EPP elnöke napirend előtti beszámolójában befejezetnek mondta a Herman Van Rompuy, Wolfgang Schüssel és Hans-Gert Pöttering által alkotott testületnek a magyarországi helyzetet és a Fidesz tevékenységét értékelő vizsgálatát.
Tusk szerint a vizsgálat eredm
2020-02-03 20:03:12
velemenyezd: Spiegel: nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból
pártcsalád alapvető értékeinek állítólagos megsértése miatt. Arról is határoztak, hogy megvizsgálják a magyarországi helyzetet és a Fidesz tevékenységét. A vizsgálatra felállított testületet Herman Van Rompuy, az Európai Tanács korábbi elnöke vezeti, további tagjai Wolfgang Schüssel volt osztrák kancellár és a CDU-s Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament korábbi elnöke.
Or
2020-01-24 21:52:08
velemenyezd: Szakértő: a bölcsek tanácsa nem fogja megoldani a Fidesz és a néppárt ügyét

Deák Dániel elmondta, a háromtagú testületet - amelynek tagja Herman Van Rompuy, az Európai Tanács korábbi elnöke, Wolfgang Schüssel volt osztrák kancellár és Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament korábbi elnöke - annyira különböző nézetű emberekből áll, hogy "sakk-matt helyzet" állt elő.
Azért is fontos a most zajló indonéziai találkozó, amelyen Orbán Viktor minisz
2020-01-23 08:51:00
velemenyezd: ENSZ-főtitkár: az EU túl fontos ahhoz, hogy elbukjon
értékek képviseletéért és a multilateralizmus újjáélesztéséért és megerősí
2019-05-30 20:54:29
velemenyezd: ENSZ-főtitkár: az éghajlatváltozás a jelenkor meghatározó ügye
többoldalú - együttműködésen alapuló módjának újjáélesztéséért és megerősítéséért végzett munkájáért kapja a Károly-díjat, amellyel korábban mások mellett Ferenc pápát, II. János Pál pápát és Herman van Rompuy belga politikust, az Európai Tanács volt elnökét tüntették ki.
António Guterres 1995-től 2002-ig Portugália miniszterelnöke volt, 2002-től 2015-ig, ENSZ-főtitkárrá vála
2019-05-29 15:15:40
velemenyezd: Novák Katalin: a Fidesz önként döntött kapcsolatai felfüggesztéséről az Európai Néppárttal

A politikus az Országgyűlés háromfős delegációjával tett látogatást a francia fővárosban a francia szenátus francia-magyar baráti tagozatának meghívására.
Novák Katalin szerint a Herman Van Rompuy, az Európai Tanács korábbi elnöke által vezetett úgynevezett bölcsek tanácsa - amely igyekszik tényszerűen megismerni a magyar döntések hátterét, és értékelést készít - esélyt
2019-03-21 20:52:02
velemenyezd: Német lap: Wolfgang Schüssel, Herman van Rompuy és Hans-Gert Pöttering alkothatja a "három bölcs" tanácsát a Fi

Wolfgang Schüssel az Osztrák Néppárt (ÖVP) volt vezetője, az osztrák kormányfői tisztséget 2000-2007 között töltötte be.
Herman van Rompuy 2008-tól egy évig Belgium miniszterelnöke volt, az Európai Tanács állandó elnöki tisztségét pedig 2009-től 2014-ig töltötte be.
Hans-Gert Pöttering a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) egyik tekintélyes veterán politikusa, 2007
2019-03-20 15:21:32
lambert: CÉLKERESZTBEN MAGYARORSZÁG ! Nagy a baj! Elkezdődött.
Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bûnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.A genocídiumra - azaz népirtásra - való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állan
2017-10-02 23:44:36
lambert: Kalergi - Neki köszönhetjük a migránsokat és Európa bukását
100 éve eltervezte, ami most zajlik. - Talán a magyar politika ismerte fel Európa kormányai közül a legtisztábban a kontinens jövőjét folyamatosan fenyegető veszélyeket. Ismert, hogy Európa kettős nyomás alá került.

Az első saját extrém liberálisai, és a szabadkőművesek által már a megvalósítás mezejére vitt Kalergi-terv aktualizált változata. Az 1920-as években Coud
2017-05-22 19:56:13
velemenyezd: Brexit - Theresa May: London március végéig elindítja a hivatalos kilépési folyamatot
szeptemberében esedékes németországi parlamenti választásokat is.
Elhangzottak olyan uniós vélemények is, hogy a német választások előtt aligha kezdődnek el az érdemi kilépési tárgyalások.
Herman Van Rompuy, az Európai Tanács előző elnöke a BBC rádiónak a minap kijelentette: véleménye szerint a tényleges tárgyalási folyamat a brit kilépés feltételeiről csak az új német k
2016-10-02 12:32:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Néppártban, Európai Néppártból, Novák Katalin, Európai Néppárttal, Wolfgang Schüssel, Hans-Gert Pöttering, CÉLKERESZTBEN MAGYARORSZÁG, Theresa May, Consiliului European, Herman Van Rompuy, Parlamentului European, Európai Tanács, Európai Parlament, Európai Parlamentben, Donald Tusk, CDU-s Hans-Gert Pöttering, Deák Dániel, Orbán Viktor, János Pál, António Guterres, Osztrák Néppárt, Kereszténydemokrata Unió, Coudenhove-Kalergi Európa, Angela Merkel, partidului Fidesz, bölcsek tanácsa,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.