Belépés
velemenyezd: Évértékelő - Ellenzéki pártok reagálásai
valóságot, az Orbán-kormány a páratlan gazdasági lehetőségek ellenére is egyre rosszabbul teljesít, a nemzeti konzultációkat pedig "silány propaganda kampányoknak" nevezték.
A Mi Hazánk Mozgalom szerint nem elég bátor a kormány politikája. Úgy vélik: Gyöngyöspatán a magyaroknak járna kártérítés, mert valójában ők az áldozatok, a börtönbiznisz felszámolásához pedig ki kellene
2020-02-16 19:42:18
velemenyezd: Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban

Toroczkai László, a mozgalom elnöke a cigányságra utalva úgy fogalmazott: 2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".
2020-02-16 19:22:30
velemenyezd: Toroczkai: társadalmi vitára kell bocsátani a halálbüntetés visszaállítását
visszatartó erőt az ilyen cselekmények elkövetői számára. A magyar politika megpróbálja szőnyeg alá söpörni ezt problémát, elhallgatják a vidéki lakosságot sújtó bűncselekményeket. A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen magyar párt, amely felveti a halálbüntetés visszaállításának problémáját - mondta a párt elnöke.
Toroczkai László szerint a kiszolgáltatott áldozatok - nők, idősek,
2020-01-31 20:45:26
velemenyezd: Nézőpont Intézet: változatlanul vezet a Fidesz-KDNP a teljes ellenzékkel szemben

A felmérés szerint a kormánypártok népszerűsége töretlen, az ellenzék házon belüli versenyét a Momentum Mozgalom vezeti, őket a választási részvételüket biztosra ígérők 13 százaléka támogatja, míg a Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) fej-fej mellett áll, 10-10 százalékkal.
A részletekről azt közölték, hogy januárban is minden második aktív pártválasztó a Fidesz-KDNP-
2020-01-28 17:02:46
velemenyezd: Toroczkai László: szükség van szegregációra
cigány családok, amelyek tisztességesek és olyan cigány gyerekek, akik tanulni szeretnének - magyarázta a pártelnök.
Toroczkai László azt mondta: a magyar belpolitikában a Mi Hazánk Mozgalom az a párt, amely nem próbál mellébeszélni, nevén nevezi a dolgokat, akár cigányokról, akár bankokról, multikról van szó, és a magyar emberek érdekeit képviseli, ellentétben a "Gyurcsány c
2020-01-26 19:59:09
velemenyezd: Hét településen tartanak időközi választást vasárnap
megválasztott Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) november 8-ával lemondott tisztségéről. Az időközi választáson hatan indulnak: Balla Jenő (Összefogás Győrért Egyesület), Géber József (Mi Hazánk Mozgalom), Hajnal János (független), Kirchfeld Mária (független), Pollreisz Balázs (MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP) és Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP). A választói névjegyzékben 101 655-en szerepeln
2020-01-23 07:05:05
velemenyezd: Polgármestert választanak vasárnap Győrben

Lipovits Szilárd elmondta, hogy a polgármesteri posztért hatan indulnak.
A jelöltek - a szavazólapi sorrend szerint - Balla Jenő (Összefogás Győrért Egyesület), Géber József (Mi Hazánk Mozgalom), Hajnal János (független), Kirchfeld Mária (független), Pollreisz Balázs (MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP), Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP).
Vasárnap reggel hat és este hét óra
2020-01-22 09:01:11
velemenyezd: Kezdődik az ajánlásgyűjtés a dunaújvárosi időközi választásra
politikus lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról.
Az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság eddig tíz pártot vett nyilvántartásba a választásra: Mi Hazánk Mozgalom, Magyar Munkáspárt, Tiszta Energiával Magyarországért Párt, Nemzeti Zöld Koalíció, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Magyar Szocialista Párt, Lehet Más a Politika, Momentum Mozgalom, Pá
2019-12-28 08:31:07
velemenyezd: Mi Hazánk: a főpolgármester megbukott történelemből

A független országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy Karácsony Gergely kérjen bocsánatot Horthy Miklós leszármazottaitól. Ez a megnyilvánulás is azt mutatja, hogy a balliberálisok ott folytatják, ahol tíz éve abbahagyták, vagyis előjön belőlük a semmilyen ellenvéleményt nem toleráló "liberálnáci" - vélekedett.
Hangsúlyozta, a Mi Hazánk a
2019-11-18 14:42:26
velemenyezd: Jobbik: az oktatás kiemelt nemzetpolitikai ágazat
folyik". Megjegyezte ugyanakkor, hogy a kormány felismert néhány égető problémát, például a nyelvoktatás katasztrofális helyzetét.
Brenner Kolomant a sajtótájékoztató végén a Mi Hazánk Mozgalom által délutánra tervezett, Horthy Miklósnak emléket állító fáklyás felvonulásról kérdezték, válaszul a politikus úgy fogalmazott: "a Fidesz által támogatott pártok felvonulását nem kom
2019-11-16 13:02:03
velemenyezd: MSZP-DK-Párbeszéd: az újhorthyzmus írmagját is ki kell irtani
és szembeszállnak a demokrácia minden elemével" - mondta az MSZP politikusa.
Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti elnöke hangsúlyozta: amíg "a Fidesz és szövetségese, a Mi Hazánk Mozgalom újhorthysta társadalmat épít", az MSZP és ellenzéki partnerei 2022-ben vissza akarják vezetni az országot európai, demokratikus, szociáldemokrata hagyományaihoz.
Gréczy Zsolt, a DK or
2019-11-16 11:51:16
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Tíz településen ismétlik meg a választást szabálytalanságok miatt
Négy hete négy jelölt indult a polgármesteri posztért: Budai Lóránt (Közösen Jászberényért Egyesület), Szabó Tamás (Fidesz-KDNP), Magyar Levente (független) és Dobrosi Péter (Mi Hazánk Mozgalom), a legtöbb voksot Budai Lóránt kapta. Vasárnap minden jelölt újra indul.
A Somogy megyei Kisberényben azért kell megismételni a polgármester- és képviselő-választást, mert a helyi vál
2019-11-09 07:04:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Toroczkai László, Nézőpont Intézet, Hazánk Mozgalom, Momentum Mozgalom, Demokratikus Koalíció, Borkai Zsolt, Balla Jenő, Összefogás Győrért Egyesület, Géber József, Hajnal János, Kirchfeld Mária, Pollreisz Balázs, Dézsi Csaba András, Lipovits Szilárd, Magyar Munkáspárt, Tiszta Energiával Magyarországért Párt, Nemzeti Zöld Koalíció, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Magyar Szocialista Párt, Lehet Más, Karácsony Gergely, Horthy Miklós, Brenner Kolomant, Horthy Miklósnak, Molnár Zsolt, Gréczy Zsolt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.