Belépés
velemenyezd: Közös klímaügyi fellépést követel a kormánytól az ellenzék
(független) arra szólította fel Orbán Viktort, hogy ő maga hívjon össze egy vitanapot, mert a klímakérdés ügye nem pártokról, hanem az emberiségről szól.
Arra a kérdésre, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a klímaváltozás ügyében meg akarja keresni az ellenzéki frakciókat, egységesen közölték, hogy akkor válaszolnak, miután a meghívó megérkezik hozzájuk.
Szabó Tímeától kérdezték,
2019-09-18 12:51:53
velemenyezd: A Mi Hazánk párbeszédet kezdeményez a klímahelyzetről
Erik.
A politikus kérdésre válaszolva meg
2019-09-18 12:01:41
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Toroczkai: 13 megyében lehet a Mi Hazánk listájára szavazni
szerepeltek. Fájó pont, hogy például Komárom-Esztergom, illetve Pest megyében nem sikerült a listaállítás - tette hozzá.
Felhívta a figyelmet arra, hogy a Mi Hazánk egy mindössze egyéves mozgalom és állami támogatást sem használhatnak fel. Ennek türkében nagyon szép az aktivistáiknak köszönhető eredmény - értékelt Toroczkai László.
Szerinte e legjobb összevetést a Jobbik
2019-09-13 12:51:37
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Toroczkai: várhatóan minden megyében listát állít a Mi Hazánk Mozgalom
Jobbik is olyannyira elárulta választóit és egyben aktivistáit, hogy rendkívül nehéz a mai fásult politikai környezetben új politikai mozgalmat felépíteni - jelentette ki. A Mi Hazánk Mozgalom nem kap állami támogatást, kizárólag saját aktivistáira tud támaszkodni - mondta Toroczkai László, hozzátéve: a párt elnöksége, így ő maga is részt vett az aláírások gyűjtésében.
A pár
2019-09-09 13:51:59
velemenyezd: Gaudi Nagy: az elszámoltatás egy rendszerváltás morális alapja
elkötelezettségű szervezetek ügyében, majd hangot adott azon véleményének, hogy a bírósági rendszerben a szervezetiek után személyi változásoknak is kellene történniük.
A Mi Hazánk Mozgalom lehetséges küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejeze
2019-09-04 20:42:36
furaila: Gondoljunk bele Gyurcsány nagy tervébe
kampányát megnyitó beszédében -bejelentette: ,,Eltörölné Magyarországot a térképről" http://beregihirek.hu/orszagos-hirek/adjon-az-isten-szebb-jovot-a-jobbik-mag yarorszagert-mozgalom-hirei/gyurcsany-bejelentette-eltorolne-magyarorszagot- terkeprol/Kiss_Barnabas.html _
(Ha már nem látható a jelzett linket az írás, az jelent valamit...)

Ezért, nagyon
2019-09-04 15:07:53
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Bemutatta kiskunhalasi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
Különböző civil szervezetek mögé bújva ugyanaz a két nagy politikai tömb állít polgármesterjelölteket országszerte, amelyekkel már az európai parlamenti választáson is megmérkőzött a Mi Hazánk Mozgalom. Az egyik oldalon az "urambátyám rendszert" működtető Fidesz, a másik oldalon pedig "a teljesen elvtelenül és követhetetlenül egyesülő balliberális tömb" jelöltjei láthatóak - mondt
2019-08-17 11:03:23
velemenyezd: Toroczkai: az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket

A Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán Toroczkai László elmondta: ezen az úton haladva "győzelemre vannak ítélve", mert ha a magyar emberek tudják, hogy a mozgalom tagjaira minden körülmények között számíthatnak, akkor mindenki rájuk fog szavazni.
Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatok
2019-07-13 17:51:51
velemenyezd: Krónika 5. rész (napirend után)
mehet.
Dúró Dóra (független), a Mi Hazánk politikusa az úzvölgyi eseményeket idézte fel, határozottabb fellépést sürgetett a nemzetpolitikában, és felvetette a Hatvannégy Vármegye Mozgalom követelései alapján a budapesti román nagykövet kitiltását.
Képviselőtársa, Apáti István Nagy Ferenc egykori miniszterelnökről emlékezett meg.
Az elnöklő Jakab István a parlame
2019-07-12 13:31:50
velemenyezd: A mentelmi bizottság Demeter Márta (LMP) mentelmi jogának felfüggesztését javasolja
azon az állásponton van, hogy ez egy politikai leszámolási kísérlet, aminek a célja az ellenzéki képviselők megfélemlítése.
Dúró Dóra független országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom képviseletében újságíróknak az ülés után elmondta: ő a mentelmi jog felfüggesztése mellett szavazott, sőt azt vallja, hogy a mentelmi jog intézményét el kellene törölni, hogy ne lehessen a
2019-07-12 10:42:11
velemenyezd: Budapest Pride - A szervezők békésnek ítélték, az ellentüntetők betiltanák a felvonulást
többletjogokat szeretne magának, ami ellen tiltakozni "alapjog és nemzeti kötelesség".
Felszólalt Budaházy György is, és az ellendemonstráción jelen volt Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
Az ellentüntetők közül többen "normálisak" és "hetero" feliratú pólót viseltek, de feltűntek nemzeti színű és árpád-sávos zászlók is.
Amikor a Budapest Pride menete a
2019-07-06 20:32:38
velemenyezd: A halálbüntetés visszaállítását és szibériai bérrabtartást követel a Mi Hazánk Mozgalom

A politikus az Elrettentő büntetést a gyilkosoknak! címmel tartott sajtótájékoztatóján annak kapcsán beszélt erről, hogy a dövényi emberölési ügyben pénteken két vádlottat életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt a Miskolci Törvényszék.
A vádlottak különösen kegyetlen módszerrel, a barátnője előtt "végezték ki" áldozatukat.
Apáti István úgy fogalmazott: az ilyen
2019-06-29 10:04:02
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hazánk Mozgalom, Gaudi Nagy, Demeter Márta, Budapest Pride, Orbán Viktort, Szabó Tímeától, Toroczkai László, Eltörölné Magyarországot, Dúró Dóra, Hatvannégy Vármegye Mozgalom, Apáti István Nagy Ferenc, Jakab István, Felszólalt Budaházy György, Miskolci Törvényszék, Apáti István, rendszerváltás morális, embereknek bizonyíték, mentelmi bizottság, szervezők békésnek, ellentüntetők betiltanák, halálbüntetés visszaállítását, klímakérdés ügye, emberiségről szól, klímaváltozás ügyében, ellenzéki frakciókat, meghívó megérkezik,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.