Belépés
velemenyezd: GetCloser Jazz Fest 2020 - Erik Truffaz és Snétberger Ferenc is fellép
Lithiumot a zenekarvezető mellett Chris Speed amerikai szaxofonos és klarinétos, Keisuke Matsuno japán-német gitáros, Stefan Lievestro holland bőgős alkotja.
Egy nappal később Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros az első fellépő: a duó zenéje a kortárs dzsessz és az improvizatív popzene egyedi találkozása. Együttműködésükhöz eddig nyolc lemez, valamint számos fesz
2019-11-09 14:41:56
velemenyezd: Hobo és Harcsa Veronika is fellép a marosvásárhelyi 27. Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon
elindították útján a művészt. Hobo Marosvásárhelyen a Viharban születtem című előadásával is színpadra lép, mindkét koncertet először hallhatja az erdélyi közönség.
Koncertet ad Harcsa Veronika énekesnő is, aki legújabb partnerével, az oroszországi születésű, Junior Prima díjas hárfaművész Razvaljajeva Anasztáziával lép színpadra.
A fesztiválon lesz mozikoncert is CSOMA
2019-10-24 16:41:41
velemenyezd: CAFe Budapest - Különleges könnyűzenei kínálat
fellép a 12z, a Dzsindzsa, a JazzaJ, a Decolonize Your Mind Society, valamint a hazai avantgárd legnagyobb hatású személyisége, Kassák Lajos előtt tisztelgő supergroup, amelyben Harcsa Veronika, Márkos Albert, Benkő Róbert, Pándi Balázs és Keszég László szerepel.
A Margó Irodalmi Fesztiválnak otthont adó Várkert Bazárban könnyűzenei koncertek is várják az érdeklődőket: színés
2019-10-01 14:22:15
velemenyezd: Mount Fuji: Erik Sumo nyolc év után készített új lemezt

"A lemez koncepciójához az inspirációt az adta, hogy mintegy két évvel ezelőtt véletlenül megláttam egy japán grafikát a tévében. Ez Hokuszai Kacusika 18-19. században élt japán képzőművész talán leghíresebb műve, a Fudzsi harminchat látképe című sorozat egyik darabja volt" - mondta a zenész, a Péterfy Bori & Love Bandet is vezető dalszerző az MTI-nek.
Mint kifejtette, a
2019-09-23 15:01:40
velemenyezd: Next.Ape - Harcsa Veronika belgiumi zenekara először Magyarországon

A Next.Ape tagjai mindannyian dzsesszzenészek, mégsem dzsesszt játszanak, hanem elektronikával és improvizációkkal megspékelt alternatív popzenét. A formációban az énekes Harcsa Veronika mellett két belga zenész szerepel, a dobos Antoine Pierre és a gitáros Lorenzo Di Maio, a billentyűs a luxemburgi Jérome Klein - írják a szervezők az MTI-hez eljuttatott közleményükben.
2019-09-14 11:41:11
velemenyezd: Indul a Fonó Budai Zeneház idénye
támogatásával; zenél a Karnas Formula, amely lengyel zenészek és a hazai ütős, Dés András koprodukciója, játszik a francia-lengyel Manu Domergue's Pebble In The Shoe, és színpadra lép a Harcsa Veronika Voicingers Special formáció is.
A koncerteket jam session követi. A mesterkurzusokat Harcsa Veronika és Bazsinka Ágnes, a francia Manu Domergue és a lengyel Grzegorz Karnas (én
2019-09-06 14:02:03
velemenyezd: Elkezdődtek a magyar napok Düsseldorfban
mellett például gyerektáncházzal, tűzzsonglőrökkel és egy sor koncerttel várják a látogatókat. A düsseldorfi magyar főkonzulátus szervezésével ta
2019-09-05 20:33:30
velemenyezd: Lemezjátszó Classic - Zorán és Szörényi Levente is mesél lemezeiről
értékét szórakoztató formában, egy nyilvános beszélgetés keretében, a szakma elismert képviselőivel mutassák meg. A bő két év leforgása alatt a sorozat vendége volt többek közt Harcsa Veronika, Beck Zoltán, Prieger Zsolt, Kiss Tibi és Lovasi András is.
A Lemezjátszó szervezői ezúttal egy új tematika alapján indítanak programsorozatot. A Lemezjátszó Classic azon hazai albumok
2019-08-30 15:32:07
velemenyezd: Liszt Ferenc-művek és Queen-dalok a Zenergia-koncerten
neves művészek által csendülnek fel többek között a Queen, Liszt Ferenc, Edith Piaf, Margaret Island és Strauss alkotásai. Fellép Miklósa Erika operaénekes, Vigh Andrea hárfaművész, Harcsa Veronika énekes, Balázs János zongoraművész, Snétberger Ferenc gitárművész, Gyémánt Bálint gitárművész, Sárközy Lajos és zenekara, Devich Gergely gordonkaművész és Pálfalvi Tamás trombitaművész.
2019-08-29 07:04:45
velemenyezd: Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a zalai Magyarföldön

Huzella Péter gitáros, énekes, zeneszerző - aki az eseményen bordalokat és megzenésített borverseket ad elő - arra hívta fel a figyelmet, hogy a fesztiválon ismét fellép az idén ötvenéves Kaláka együttessel.
A többi fellépő közül a Debussy-dalokat hárfakísérettel előadó Harcsa Veronikát, Szarvas József nyitóelőadását, Ferenczi György és az első Pesti Rackák, valamint a L
2019-07-10 11:51:56
velemenyezd: Új orgonát avatnak Magyarföldön, a Fatemplom fesztiválon
Józsi című előadással kezdődik. Petra Widmar, a Musica Femina pályázat győztese Szlovéniából érkezik a fesztiválra és a fatemplomban énekel Ratvaljaje Anasztázia hárfakíséretével Harcsa Veronika - mondta el Gryllus Dániel, a fesztivál főszervezője.
Rátóti Zoltán színművész Hamvas Béla a Bor filozófiája című művéből mutat be részleteket, Huzella Péter bordalokat és megzenésít
2019-07-02 15:31:39
velemenyezd: Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint országos turnén mutatja be legújabb lemezét
párhuzamosan azonban megszületett bennünk az igény, hogy ismét játsszunk ritmusszekcióval is, ami lehetőséget ad arra, hogy a duótól eltérő zenei szerepeket is felvehessünk" - emelte ki Harcsa Veronika a közleményben.
A zenék és szövegek nagy része ez alkalommal is az énekesnő munkája, Gyémánt Bálint két dalhoz - Shapeshifter és San Fransisco - szerzett zenét, míg a Bori's R
2019-06-08 12:41:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
GetCloser Jazz Fest, Erik Truffaz, Snétberger Ferenc, Harcsa Veronika, Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon, CAFe Budapest, Mount Fuji, Erik Sumo, Fonó Budai Zeneház, Lemezjátszó Classic, Szörényi Levente, Liszt Ferenc-művek, Gyémánt Bálint, Chris Speed, Keisuke Matsuno, Stefan Lievestro, Hobo Marosvásárhelyen, Junior Prima, Razvaljajeva Anasztáziával, Decolonize Your Mind Society, Kassák Lajos, Márkos Albert, Benkő Róbert, Pándi Balázs, Keszég László, Margó Irodalmi Fesztiválnak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.