Belépés
velemenyezd: Fürjes Balázs: a budapestieknek hasznos megállapodásokat köt a kormány Karácsony Gergellyel

A közleményben az államtitkár felidézte, pénteken Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel együtt tárgyalásokat folytattak Karácsony Gergellyel és munkatársaival a közös fellépést szükségessé tevő budapesti kérdésekről, amelyet megelőzött egy szerdai, szintén hosszadalmas és alapos egyeztetés.
A tárgyalások eredményeit Fürjes Balázs úgy foglalta össze: "in
2020-01-18 15:31:34
velemenyezd: Új utasmóló nyílt a diszkont légitársaságok utasainak a Liszt Ferenc-repülőtéren

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a helyszínen azt hangsúlyozta, hogy a diszkont utasok kiszolgálásának eddigi minősége az "emberi méltóságot sértette", ennél többet érdemelt Budapest, amely Európa légiközlekedésében fontos ponttá vált. Megjegyezte, hogy a repülőtér üzemeltetőjével komoly csatákat vívtak, de ennek most meglett a "gyümölcse".
A fél év al
2020-01-15 13:42:10
velemenyezd: Emmi: Lényeges koncepcionális változások a Nemzeti Alaptantervben
közleményben.
Pénteken a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) azt közölte: elfogadhatatlan, hogy mégsem lesz új Nemzeti alaptanterv. Szűcs Tamás elnök szerint megdöbbenve értesültek a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely bejelentéséről és lemondásra szólítják fel az emberi erőforrások miniszterét, államtitkárát és a közoktatásért felelős államtitkárt
2019-12-22 13:12:00
velemenyezd: PDSZ: elfogadhatatlan, hogy mégsem lesz új Nemzeti alaptanterv

A PDSZ országos választmánya nevében Szűcs Tamás elnök pénteken az MTI-vel azt közölte: megdöbbenve értesültek a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely bejelentéséről.
Kiemelték, hogy a jelenlegi, 2012 óta hatályos, korszerűtlen alaptanterv mielőbb kivezetéséről szakmai konszenzus volt és van, a viták inkább a változtatás mértékéről szóltak.
"Ilyen kör
2019-12-20 13:21:31
velemenyezd: Győri gyerekgyilkosság - Az ügyészség szerint mindent megtettek a bűntény megelőzése érdekében
indított büntetőeljárás keretében vizsgálja a gyerekgyilkosság körülményeit.
A bűntény után Varga Judit igazságügyi miniszter vizsgálatot rendelt el.
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón azt mondta, súlyos hibát követtek el mind az első-, mind a másodfokú eljárásban azok, akik a győri gyermekgyilkosság elkövetőjének korábbi bün
2019-12-20 13:02:07
velemenyezd: Az EU finn elnöksége nem tartja kielégítőnek a magyar választ Kovács Zoltán Twitter-üzenetei ügyében
jogi osztályával, valamint foglalkoznak vele az Európai Unió Tanácsa keretében működő Állandó Képviselők Bizottságának (Coreper) ülésén is.
A finn elnökség kérdéseire a Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszolt csütörtökön. Gulyás Gergely a kettős mérce megnyilvánulásának nevezte a számonkérést arról, hogy a magyar kormány egy államtitkára a saját véleményét rögzítve Twi
2019-12-13 19:09:30
velemenyezd: Lezsák Sándor és Szájer József kapta idén a Petőfi-díjat

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter köszöntőjében úgy fogalmazott: "Lezsák Sándor és Szájer József nem csupán azért tett nagyon sokat, hogy Magyarország legyőzze a kommunista diktatúrát és a nemzeti függetlenség szabadság és felelősség egyensúlyával jellemezhető útjára lépjen, hanem azért is, hogy (...) szabadságunkat a magyar nemzet javára kamatoztassuk".
2019-12-02 20:12:30
velemenyezd: A DK megtiltaná, hogy a polgármesterek éveken keresztül halmozzák fel a szabadságukat
fogalmazott Gréczy Zsolt.
A képviselő hangsúlyozta, hogy a törvénymódosításaikat a DK polgármestereinek kérésére nyújtják be.
A politikus emlékeztetett, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter korábban azt nyilatkozta, amennyiben az önkormányzatok változást akarnak az ügyben, akkor annak a kormány nem fog az útjába állni.
Más témában kérdezték arról
2019-12-02 13:11:56
velemenyezd: Kövér: napjainkban egy tudatfoglaló háború kezdetét éljük
sport szerepét a hazafias nevelésben, jelezve, hogy eddig öt Honvédelmi Sportközpont felépítéséről döntöttek, és egynél már az alapkőletétel is megtörtént.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta: Magyarország megújítása nem képzelhető el a honvédség megújítsa nélkül. Hozzátette: a kormány tisztában van azzal, hogy ha a XXI. századi geopolitikai kihí
2019-11-29 13:28:44
velemenyezd: Illegális bevándorlás - A szerb-magyar határ alatt átvezető alagutakat számoltak föl a rendőrök

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: az egyik 34 méteres alagút Csongrád megyében, Ásotthalomnál volt, hatméteres szintkülönbséggel, a másik pedig egy 21,7 méteres alagút Bács-Kiskun megyében, Csikéria térségében.
A rendőrség közleménye szerint a déli határszakaszon szolgálatot ellátó járőrök a járatokat n
2019-11-29 09:11:40
velemenyezd: Krónika 5. rész (kérdések, azonnali kérdések)
Róbert (Jobbik) arról beszélt: Mátrai Erőműben történt szennyeződés kapcsán a helyiek válaszokat várnak, hogy ivóvízkútjaik, termőföldjeik szennyezettek-e.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter megerősítette: az ellenőrzések során egy alkalommal tapasztaltak a hatóságok határérték-túllépést, azóta viszont semmilyen rendellenesség nem tapasztalható.
Viszon
2019-11-25 15:32:21
velemenyezd: Krónika 9. rész (azonnali kérdések)
határon túli magyar közösségeknek. Miért teszik ezt? - tette fel a kérdést. Internacionalista ködképet kergetnek, vagy tudatosan, utasításra cselekednek?
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt felelte: "eddig a román ügynökök fedésben dolgoztak Magyarországon akkor is, ha magyar nemzetiségűek voltak". Indokolhatatlannak, elfogadhatatlannak és megbocsáthatatla
2019-11-18 19:22:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fürjes Balázs, Karácsony Gergellyel, Liszt Ferenc-repülőtéren, Nemzeti Alaptantervben, Kovács Zoltán Twitter-üzenetei, Lezsák Sándor, Szájer József, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, Szűcs Tamás, Gulyás Gergely, Varga Judit, Európai Unió Tanácsa, Állandó Képviselők Bizottságának, Gréczy Zsolt, Honvédelmi Sportközpont, Mátrai Erőműben, budapestieknek hasznos, kormány Karácsony, diszkont légitársaságok, ügyészség szerint, bűntény megelőzése, magyar választ, polgármesterek éveken, tudatfoglaló háború, szerb-magyar határ,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.