Belépés
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Gulyás: a polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítása a fő cél
arról beszélt, hogy "az ellenzéki pártok a kormány megdöntését tűzték ki célul az önkormányzati választáson", amiből az következik, hogy elutasítanak mindennemű együttműködést.
Gulyás Gergely elmondta: a kormány minden települést támogat és számára minden település fontos, de könnyű belátni, hogy eredményesebb lesz az együttműködés azokkal, akik nem a kormánnyal szembeni hábo
2019-09-21 12:02:02
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Megújult a Zugligeti úti háziorvosi rendelő a XII. kerületben

A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely, a kerület fideszes országgyűlési képviselője a pénteki átadáson elmondta: a Hegyvidék példája jól mutatja, hogy az önkormányzat miként lehet jó gazdája az alapellátásnak, amelynek megerősítése nélkül előrelépés nehezen képzelhető el az egészségügyben.
A centrumkórházak közé került Szent János Kórházról elmondta, hogy folyamatb
2019-09-20 17:42:11
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Puzsér Róbert: élhetőbb, emberre szabott Budapestre van szükség
M1 aktuális csatorna meghívását nem azért fogadta el, hogy ismertesse programját, hanem azért, hogy átfogó rendszerkritikát adjon. Ennek részeként a magyarok zsarolásának nevezte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azon nyilatkozatát, miszerint a kormánnyal való jobb kapcsolat segít a települések fejlődésében.
"A magyar társadalom jobbágysorba züllesztése, sz
2019-09-20 10:51:22
velemenyezd: Átadták a nyírbátori járási hivatal új épületét

Az ünnepségen a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely a több mint félmilliárd forint értékű, nagyobb részt hazai forrásból és uniós támogatásból megvalósult beruházásról elmondta, a hivatal munkatársai méltó és modern körülmények között fogadhatják az ügyfeleket, ez pedig az állam viszonyulását is mutatja a saját ügyeiket intéző polgáraihoz.
Beszédében emlékeztetett,
2019-09-19 17:22:16
velemenyezd: Gulyás Gergely: Németországban is pozitív várakozás övezi az új Európai Bizottságot
változást indítottak el, így most "sokkal több a remény és sokkal kevesebb a pesszimizmus", míg "néhány évvel, vagy akár csak néhány hónappal korábban ez fordítva volt" - mondta Gulyás Gergely az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában.
Kiemelte, hogy Németország jól érti az Európai Unión belüli kelet-nyugati különbségeket, hiszen ezek a határain belül is megmutatkoznak, így
2019-09-19 17:22:07
velemenyezd: Brexit - Gulyás: Magyarország megvétózza az EU-költségvetést, ha az előterjesztés nem változik

Gulyás Gergely ezt azzal indokolta, hogy a kormány számára elfogadhatatlan, ha a forrásokat politikai szimpátia alapján osztják el.
"Mi azt utasítjuk el, hogy ne az életszínvonal és a (költségvetési) teljesítmény számítson" - idézte a minisztert a Reuters.
Gulyás Gergely hozzátette: Magyarország kész elfogadni, hogy a többi tagállammal együtt arányos többletterhet v
2019-09-16 19:32:54
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Szövetséget kötöttek ellenzéki belvárosi polgármesterjelöltek és Karácsony Gergely

Karácsony Gergely a Deák Ferenc téren tartott sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a sokszínű Budapestet szeretnék sokféle ember otthonává tenni, ennek érdekében a kerületek közös problémáit együtt kívánják megoldani, természetesen a városrészek önállóságának megtartásával.
Véget kívánnak vetni a kormányzati politikának, amely együttműködés helyett diktál, ultimátumoka
2019-09-14 16:01:31
velemenyezd: Elültették a fővárosi fatelepítési program tízezredik fáját
hivatalos kimutatása szerint több fát ültetett el Zuglóban, mint "a magát zöldnek nevező zuglói polgármester a saját kerületében" - jegyezte meg Tarlós István, hozzátéve azt is, hogy Karácsony Gergely, aki az ellenzék főpolgármester-jelöltje, a Pillangó Parkban kivágatott körülbelül száz fát.
Elmondta, a faültetési program első üteme, a tervezett és vállalt határidőre, a tíze
2019-09-13 17:02:00
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Az MSZP-Párbeszéd ingatlanmutyi miatt aggódik a Óbudai-szigettel kapcsolatban
indítana. Ígéretet tett arra, hogy a K-hidat lezáró sorompót - amelyre latin és cirill betűkkel is kiírták, hogy Stop - az októberi önkormányzati választások után eltávolítják.
Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje arról beszélt, hogy Budapesten nagyon kevés zöldfelület van, amelyek rossz minőségűek. A Hajógyári-sziget óriási lehetőség, de nem az ingatlanmuty
2019-09-13 11:51:23
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Gulyás Gergely: az alkalmas jelölteknek kell bizalmat kapniuk
ellenzék országos politikai küzdelemmé tenni."
Arra is kitért, hogy korábban a részvétel az önkormányzati választásokon nagyságrendileg maradt el az országgyűlési választásokétól. Gulyás Gergely szerint ezúttal nem valószínű, hogy így lesz, miután "az ellenzék saját politikai háborújához kívánja felhasználni a településeket", ezért vélhetően sokkal többen fognak szavazni.
2019-09-12 21:51:55
velemenyezd: Mandiner - Gulyás Gergely: a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek a mindenkori kormány kedvenc egyetemének kell len
kialakítása.
Arra az újságírói felvetésre, hogy tavaly felmerült egy javaslat, amely szerint állami vezetői pozíciót csak az tölthessen be, aki elvégezte az NKE-n az államtudományi képzést, Gulyás Gergely úgy reagált: miután az állami vezetők politikai tisztséget töltenek be, náluk semmilyen végzettségbeli megkötés nem lehet, és egyelőre a közigazgatási vezetőknél sincs ilyen
2019-09-12 20:12:46
velemenyezd: Oficial ungar: pentru Ungaria, portofoliul propus reprezintă o recunoaştere

Gergely Gulyás a subliniat necesitatea integrării Balcanilor şi deschiderea sau accelerarea negocierilor de aderare cu toate statele care îndeplinesc condiţiile. Acest lucru serveşte la consolidarea Uiunii. În acelaşi timp este nevoie de prezentarea unei perspective şi pentru ţările care aşteaptă să adere, a adăugat oficialul ungar.
Acesta a mai spus: în timpul audierilo
2019-09-12 16:02:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Puzsér Róbert, Gulyás Gergely, Európai Bizottságot, Karácsony Gergely, Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, Szent János Kórházról, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Európai Unión, Deák Ferenc, Tarlós István, Pillangó Parkban, Gergely Gulyás, nyírbátori járási, fővárosi fatelepítési, alkalmas jelölteknek, mindenkori kormány, ellenzéki pártok, kormány megdöntését, önkormányzati választáson, kormány minden, együttműködés azokkal, kormánnyal szembeni, kerület fideszes, pénteki átadáson, önkormányzat miként, centrumkórházak közé,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.