Belépés
velemenyezd: A gyűlöletbeszéd veszélyéről beszélt az olasz belügyminiszter a zsidó közösségek vezetőivel
olasz parlamenti bizottság is alakult a gyűlölet bármilyen megnyilvánulása ellen. Ezt a jobb
2019-11-11 17:32:03
velemenyezd: Berlini fal - A ma épülő falak miatt fejezte ki aggodalmát a szentszéki államtitkár
milliók kapták vissza szabadságukat. A mostani baloldal azonban mindezt el akarja felejtetni, és "ki akarja törölni a kommunizmus szégyenét a történelemkönyvekből is" - véli Tajani.
Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke szintén közösségi oldalán azt hangoztatta, hogy a berlini évforduló a "szabadság ünnepe". Meloni szerint a mai európai patriótáknak is le
2019-11-09 23:12:49
velemenyezd: A jobboldali pártok elítélték az olasz holokauszt-túlélőt ért támadásokat

Giorgia Meloni közölte, hogy telefonon beszélt Liliana Segrével. Hangsúlyozta, hogy az FdI kiáll a szenátor mellett. A jobboldali párt elnöke megjegyezte, hogy a FdI éppúgy küzd az antiszemitizmus, mint az iszlám fundamentalizmus ellen.
Matteo Salvini a Liga, valamint az olaszellenzéki jobbközép koalíció vezetője úgy nyilatkozott, hogy minden erőszakot elítél, "akár fek
2019-11-09 15:51:28
velemenyezd: Rendőri védelmet kapott egy olasz holokauszt-túlélő, szenátor
vezetésével a gyűlöletbeszéd megfékezésére, az antiszemitizmussal és a rasszizmussal szemben. A bizottság felállítására a jobbközép és jobboldali pártok nemmel szavaztak vagy tartózkodtak. Giorgia Meloni a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke ezt úgy magyarázta, hogy Liliana Segrét a baloldali kormánypártok eszközként használják fel a jobboldal lejáratására.
Az Új Erő (FN
2019-11-07 18:42:23
velemenyezd: A jobboldali pártok győztek az umbriai választáson Olaszországban
szerzett.
Matteo Salvini perugiai sajtótájékoztatóján történelmi eredményről, a demokrácia ünnepéről beszélt. Kijelentette, hogy a "jelentéktelen" Conte-kormány napjai meg vannak számlálva.
Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke a kormány lemondását követelte, hangsúlyozva, hogy a jobboldal egymás után beveszi a többi tartományt, és "felszabadítja Ola
2019-10-28 09:21:13
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Az olasz belügyminiszter a Földközi-tengeren tevékenykedő NGO-kal egyeztetett

Luciana Lamorgese a belügyminisztériumban fogadta az Olaszországban bejegyzett Mediterranea nem kormányzati szervezetet (NGO), valamint a külföldi Orvosok Határok Nélkül (MsF), az Open Arms, Pilotes Volontaries, Sea Eye, Sea Watch és Sos Mediterranée küldöttségeit.
A találkozón részt vettek a belügy- és külügyminisztérium más képviselői, és a kikötőkapitánysági parancsn
2019-10-25 22:12:42
velemenyezd: Október 23. - Meloni: a pesti srácok szabadságharca a mai Európában is folytatódik

Giorgia Meloni kijelentette, a magyar forradalom mérföldkőnek számít az európai szabadság megteremtésében. Kiemelte, hogy a berlini fal - idén 30. évfordulójához érkezett - leomlásához a magyar 1956, a prágai 1968, a lengyel Szolidaritás és II. János Pál pápa is hozzájárult.
"Mi nagyon sokkal tartozunk azoknak a magyar fiataloknak, akik feláldozták magukat 1956-ban. Megt
2019-10-23 07:03:49
velemenyezd: Salvini: a Liga vezette olasz jobboldal készen áll a kormányzásra
részt. Silvio Berlusconi, a Hajrá Olaszország (FI) elnöke kijelentette, a jobbközép innen indul újra. Jelenlétével Berlusconi mintegy megkoronázta Matteo Salvinit a jobbközép új vezetőjének. Giorgia Meloni az Olasz Testvérek (FdI) elnöke arról beszélt, a baloldal a bevándorló gyerekeket "pajzsként használva fel", minden migránsnak állampolgárságot akar adni.
Felszólaltak a L
2019-10-19 19:03:35
velemenyezd: Berlusconi: Salvini az olasz jobbközép vezetője
vezető". Megjegyezte, hogy a FI azonban nem azonosul a Ligával, és önálló politikai erő marad.
A felmérések szerint a jobbközép koalícióban a Liga jelenleg 33 százalék körül szerepel, a Giorgia Meloni vezette Olasz Testvérek (FdI) támogatottsága túllépte a 7 százalékot, a FI pedig 6 százalékkal a pártszövetség legkisebb tagjává vált.
Silvio Berlusconi megerősítette, ho
2019-10-18 13:52:59
velemenyezd: Parlamenti létszámcsökkentést szeretne az új olasz kormány
parlamenti pártok nyilatkozatai szerint az M5S mellett a jobbközép ellenzék is támogatja a parlamenti létszámcsökkentést. A Silvio Berlusconi vezette jobbközép Hajrá Olaszország (FI), a Giorgia Meloni vezette jobboldali Olasz Testvérek (FdI) és a Matteo Salvini irányította Liga vasárnap este bejelentette, hogy igennel szavaznak, miközben korábban még azzal fenyegettek, hogy kivonu
2019-10-07 08:40:59
velemenyezd: Aláírásgyűjtést indít egy olasz jobboldali párt a bevándorlók állampolgársághoz jutásának könnyítése ellen

Giorgia Meloni kijelentette, a baloldal tudja, hogy az olasz nép ellenzi a javaslatot. "A senki által meg nem választott kormány akar dönteni egy ilyen jelentős kérdésben, amely minden olaszt érint" - hangoztatta a FdI elnöke. Úgy vélekedett, a két kormánypárt - az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a Demokrata Párt - célja az, hogy az olaszországi migránsok "automatikusan állampol
2019-10-03 18:00:14
velemenyezd: Migrációs vita kerekedett az olaszországi Bolognában egy tészta körül Sárközy Júlia az MTI tudósítója jelenti:
nőtte ki magát: Matteo Salvini az ellenzéki Liga vezetője megjegyezte, hogy a sertéshús nélküli tortellino olyan mint a szőlő nélküli vörösbor. A jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke Giorgia Meloni úgy vélte, már az olasz gasztronómia történetét is meg akarják semmisíteni.
A valamivel több mint 390 ezer lakosú Bolognában meghaladja a 60 ezret a letelepedett bevándorlók szá
2019-10-02 18:13:55
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Sárközy Júlia, Giorgia Meloni, Olasz Testvérek, Liliana Segrével, Matteo Salvini, Liliana Segrét, Luciana Lamorgese, Orvosok Határok Nélkül, Open Arms, Pilotes Volontaries, János Pál, Silvio Berlusconi, Hajrá Olaszország, Jelenlétével Berlusconi, Matteo Salvinit, Csillag Mozgalom, Demokrata Párt, gyűlöletbeszéd veszélyéről, olasz belügyminiszter, zsidó közösségek, szentszéki államtitkár, jobboldali pártok, olasz holokauszt-túlélő, umbriai választáson, pesti srácok, olasz jobbközép,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.