Belépés
velemenyezd: Szatmárnémetiben szabadtéri előadásokkal indul újra a színházi élet
megfeleltethetők a járványügyi intézkedéseknek. Június 15. után előbb felújított előadásokat, majd később új produkciókat is szeretnénk játszani" - mondta Bessenyei Gedő István, a Harag György Társulat művészeti igazgatója.
A nyári hónapokban folytatódik a Havi Dráma felolvasószínházi előadássorozat, a szabadtéri színpadon és az online térben is. Nem ér véget a Nézz vissza Ha
2020-06-01 16:16:49
velemenyezd: Eltemették Göröcs Jánost

A család, a barátok, az egykori csapattársak és sporttársak - többek között Dunai II Antal, Tóth András, Zámbó Sándor, Juhász Péter, Noskó Ernő, Rákosi Gyula, Szőke István, Gedó György, Jónyer István és Kamuti Jenő -, az Újpesti Labdarúgó Akadémia növendékei, valamint a szurkolók lila és fehér virágokkal tisztelegtek Göröcs János emléke előtt.
A kiváló csatár február 23-
2020-03-13 15:33:07
velemenyezd: MITEM - Tizenöt ország előadásai a színházi fesztiválon
előadás során mutatják be indiai-olasz koprodukcióban a Mahábharáta történetéből készült, kathákali stílusú táncelőadást.
Bessenyei Gedő István, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának igazgatója elmondta, a MITEM-en Szőcs Géza Raszputyin című darabját adják elő az orosz-tatár Szardar Tagirovszkij rendezésében.
Fekete Péter a Vietnámból érkező A O Show-r
2020-01-20 16:12:29
velemenyezd: Könyv jelent meg a nemrég elhunyt Dömötör Zoltánról

Rendhagyó módon kezdődött a hétfőn délután tartott könyvbemutató: a magyar sport nagyjai, olimpiai és világbajnokok - a többi között Balczó András, Varga János, Gedó György, Rejtő Ildikó és Wladár Sándor - elénekelték a Himnuszt Dömötör Zoltán és minden sportoló emlékére, akik Magyarországot világversenyen képviselte.
"Ritkán fordul elő, hogy egy könyvbemutatón ilyen sok
2019-12-02 15:52:39
velemenyezd: MOB - Halottak napi megemlékezés a Farkasréti temetőben
virágaikat az emlékfalnál.
A MOB nevében az elnökkel együtt Schmitt Pál tiszteletbeli elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar tagja, a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja részéről Nébald György elnök, valamint Sákovicsné Dömölky Lídia és Rejtő Ildikó, a Magyar Olimpiai Akadémia képviseletében pedig Győr Béla főtitkár, az Emmi sportért felelős államtitkársága részéről pedig
2019-10-30 15:31:54
maroka: Udvardy György megköszönte Ferenc pápának veszprémi érsekké
Udvardy György megköszönte Ferenc pápának veszprémi érsekké való kinevezését
Október 23-án, az általános audiencia végén gyűrűcsókra járult a pápa elé Udvardy György érsek. Megköszönte a Szentatyának a bizalmat, amellyel rábízta a Veszprémi Főegyházmegye vezetését, illetve tolmácsolta neki a papok és a hívek imáit.
A rövid találkozóról a veszprémi érsek így nyilatkozott a
2019-10-24 10:51:06
velemenyezd: Magyar nyelvű ősbemutatóval indítja az új évadot a szatmárnémeti színház
hallgatva - megpróbálja megakadályozni az első világháború kitörését. Felkeresi a korabeli Európa vezetőit, többek között II. Miklós cárt, II. Vilmos császárt, Ferenc József császárt, V. György angol királyt, de azok nem hallgatnak Raszputyinra és jóslataira.
Bessenyei Gedő István, a Harag György Társulat művészeti igazgatója úgy véli, hogy a Trianon-évfordulóhoz közeledve sz
2019-10-03 14:48:26
velemenyezd: A Testnevelési Egyetemen újra felállították a Sportcsillagok Falát
Strocz Botond, Varga János, Martinek János, Szabó Bence, Kovács Ágnes, Bal
2019-09-10 14:12:25
velemenyezd: A 70 éves Gedó Györgyöt köszöntötték

Az 1972-es olimpián győztes, 1969-ben és 1971-ben Európa-bajnok Gedó György müncheni döntőjéről készült rádiófelvétel lejátszása után Nemcsák Károly színművész, a József Attila Színház igazgatója olvasott fel egy, az ökölvívásról szóló írást. Ezt követően filmfelvételek idézték fel az ünnepelt pályafutásának emlékezetes pillanatait, benne az Európa-bajnoki sikerekkel, majd Ku
2019-04-23 17:22:14
velemenyezd: MOB: együttműködési megállapodás a Bajcsy Kórházzal
már eddig is segítségére sietett azoknak a sportolóknak, akik befejezték az aktív pályafutásukat, s így már nem tartoznak a Sportkórház fennhatósága alá.
Az eseményen megjelent Néba
2019-03-21 13:32:45
velemenyezd: Operettel, krimivel és vígjátékkal búcsúztatják az óévet az erdélyi színházak
színpadra.
Nagyváradon Novák Eszter rendezésében láthatja a közönség Heltai Jenő Naftalin című vígjátékát, amelyet a helyi Szigligeti Színház társulata mutat be. Szatmárnémetiben az Északi Színház Harag György Társulata a nagysikerű Hippolyt, a lakáj című vígjátékot tűzte műsorra, az előadás rendezője Bessenyei Gedő István.
A Kolozsvári Magyar Opera ezúttal is egy saját
2018-12-29 15:41:53
velemenyezd: Tizennyolc meccset rendeznek az első Gedó György amatőr és profi bokszgálán
hangsúlyozta az amatőrként, majd profiként is világbajnok sportvezető, aki kiemelte, amatőrök és profik felváltva bokszolnak majd, és mutatják meg magukat.
Az est díszv
2018-10-10 12:51:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Eltemették Göröcs Jánost, Dömötör Zoltánról, Udvardy György, Testnevelési Egyetemen, Sportcsillagok Falát, Gedó Györgyöt, Bajcsy Kórházzal, Gedó György, Bessenyei Gedő István, Harag György Társulat, Havi Dráma, Dunai II Antal, Tóth András, Zámbó Sándor, Juhász Péter, Noskó Ernő, Rákosi Gyula, Szőke István, Jónyer István, Kamuti Jenő, Újpesti Labdarúgó Akadémia, Göröcs János, Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának, MITEM-en Szőcs Géza Raszputyin, Szardar Tagirovszkij, Fekete Péter,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.