Belépés
velemenyezd: Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
védekezésről és a gazdaság újraindításáról szóló nemzeti konzultáció. A politikus hangsúlyozta, hogy a kormány eddig nyolc alkalommal kérte ki ilyen módon az emberek véleményét.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy az emberek hajlandóak véleményt mondani és azt fontos is megismerni. Hozzátette, a vírus a sikeres védekezés ellenére sem tűnt el,
2020-07-13 17:22:15
velemenyezd: A műfaji sokszínűség jellemzi a Gyulai Várszínház idei programjait
harminc éve éppen a Várszínházban mutattak be - jegyezte meg Elek Tibor.
A harmadik alkalommal megszervezett Erdélyi Hét július 1-7. között lesz, egyebek mellett a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház (Hattyúk tava újratöltve), a nagyváradi Szigligeti Színház (Lila ákác), a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió (Tóték) és a marosvásárhelyi Yorick Stúdió (Eltűntek) lépnek
2020-06-11 15:22:20
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzatok, áfa, állatkínzás)
probléma, hogy ezeket az adócsökkentéseket a képviselő és pártja nem szavazta meg, ami érthetetlen - mondta az államtitkár.
DK: tenni kell végre az állatkínzások ellen!
Arató Gergely (DK) arra szólított fel, tegyenek végre az állatkínzások ellen.
Szinte nincs olyan nap, amikor ilyen esetekről ne értesülnének a médiából. Egy civilizált társadalomban nem tekintik az
2020-06-09 10:51:56
velemenyezd: Brenner Kolomant jelöli parlamenti alelnöknek a Jobbik, két új frakcióvezető-helyettes

Brenner Koloman az MTI-nek elmondta: az ülésen lemondott frakcióvezető-helyettesi megbízatásáról; az ő és a képviselőcsoportból múlt szerdán távozott Farkas Gergely helyére Csányi Tamást és Magyar Zoltánt választották meg a résztvevők.
A Jobbik május 18-án jelentette be, hogy Balczó Zoltánra kívánják lecserélni a parlamenti alelnöki poszton Sneider Tamást.
Akkori kö
2020-06-03 14:26:09
menusgabor: Trianon 100:a magyar fájdalom és remény emlékművei Budapeste

Trianon 100: a magyar fájdalom és remény emlékművei az egykori BudapestenA trianoni békediktátum idei 100. évfordulójára való megemlékezések feltehetően végigkísérik az egész esztendőt. Ezért annak jártunk utána, hogy Budapest közterületein milyen fo
2020-06-02 22:15:09
velemenyezd: Nyolcezer vers érkezett az Együtt a versben pályázatra
Fogarasy Attila lett, akinek verseit Turi Bálint színművész mondja majd el. A másik díjnyertes Nagy Ildikó Marosvásárhelyről, az ő verseit Kubik Anna tolmácsolja. Díjazott lett még Kuklis Gergely, Mosoni Viktor és Vitéz Kata. Velük és verseikkel szintén találkozhatnak majd a hallgatók a különböző műsorokban - közölték a pályázat kiírói kedden az MTI-vel.
Megmozdult a fél vil
2020-06-02 15:39:07
velemenyezd: Jobbik-elnök: soha nem az a fontos, aki elmegy, hanem aki marad
Péter, hangsúlyozva, azért hirdetett békét pártján belül, hogy ott tudjanak küzdeni, ahol erre igazán szükség van, vagyis az Orbán-rezsimmel szembeni harcban.
A nap folyamán Farkas Gergely, Sneider Tamás és Varga-Damm Andrea jelentette be kilépését a képviselőcsoportból; ezzel 17 fősre szűkült a 2018-as választás után 26 taggal megalakult Jobbik-frakció.
Parlamenti aleln
2020-05-27 20:53:06
velemenyezd: Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik-frakcióból

Farkas Gergely a Facebook-oldalán azt közölte: a továbbiakban nem kíván asszisztálni "Jakab Péter és csapata tevékenységéhez, amely végképp politikai és erkölcsi züllésbe sodorta ezt a régen szebb napokat látott pártot".
A mostani Jobbik már nem az én közösségem - fogalmaz, azt közölve, Jakab Péter pártelnök számtalan belső fórumon kijelentette, hogy nem hajlandó jobbold
2020-05-27 17:23:10
velemenyezd: Koronavírus - Farkas Örs: az ellenzékre a bajban sem lehet számítani
az operatív törzs és az egészségügyi ellátórendszerben dolgozók intézkedéseit.
"Sőt azért szurkolnak", hogy Magyarország minél rosszabbul szerepeljen a védekezésben - utalt Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjének egyik televíziós interjújára.
A kormány rendkívüli felhatalmazásának visszaadásával kapcsolatban azt mondta: már megszülettek azok
2020-05-25 09:31:41
velemenyezd: Átadták az Eötvös Loránd parkot a Normafánál

Gulyás Gergely gratulált ahhoz, hogy egy újabb fontos fejlesztés valósulhatott meg a Normafán. "Az a polgári világ, amelyet sokan áhítozunk, itt a XII. kerületben megmaradt" - fogalmazott.
A park kialakítása a Normafa fejlesztésének csak egyik állomása, ugyanis évek óta központi költségvetésből támogatottan, az önkormányzat hozzájárulásával és az önkormányzat által megte
2020-05-22 15:52:34
velemenyezd: Krónika 12. rész (bizottsági jelentések, napirend után)
szegregációban élők számára, felvetve, sok családban nemhogy internet, de áram sincsen a digitális oktatáshoz.
Brenner Koloman (Jobbik) a nemzetiségi támogatások növelését sürgette.
Kálló Gergely (Jobbik) a dunaújvárosi vasműnek kért kormányzati segítséget.
A jobbikos Varga-Damm Andrea a 100 éve született Szent II. János Pál pápára emlékezett.
Hajdu László (DK
2020-05-18 21:22:34
velemenyezd: Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
ellenzék azonban folyamatosan vitatkozik a tényekkel.
Úgy fogalmazott: a főpolgármester bizonytalankodik, tehetetlenkedik és közben facebookozik. Ezért arra szólította fel Karácsony Gergelyt, hogy cselekedjen végre a fővárosi idősotthonok érdekében. Azt kérdezte: mekkora felelősség hárul a koronavírus-elleni védekezésben az intézményfenntartó önkormányzatokra.
Rétvári B
2020-05-18 19:32:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gyulai Várszínház, Brenner Kolomant, Farkas Gergely, Varga-Damm Andrea, Farkas Örs, Eötvös Loránd, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Elek Tibor, Erdélyi Hét, Csiky Gergely Állami Magyar Színház, Szigligeti Színház, Figura Stúdió, Yorick Stúdió, Arató Gergely, Brenner Koloman, Csányi Tamást, Magyar Zoltánt, Balczó Zoltánra, Sneider Tamást, Fogarasy Attila, Turi Bálint, Nagy Ildikó Marosvásárhelyről, Kubik Anna, Kuklis Gergely, Mosoni Viktor, Vitéz Kata,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.