Belépés
velemenyezd: Életfogytiglant kért az ügyészség egy férfira, aki megölte alkalmi ismerősét

A főügyészség kedden azt közölte az MTI-vel: a vádlott - egy 34 éves férfi - 2019. április 20-án este a XX. kerületben, a Határ út melletti füves területen sétált alkalmi ismerősével, egy 51 éves férfival. Beszélgettek, majd - ismeretlen okból - rátámadt beszélgetőtársára, hosszabb időn keresztül bántalmazta, végül elővett egy tapétavágó kést és elvágta a sértett nyakát; az i
2020-05-26 10:21:58
velemenyezd: Egy hónapra letartóztatták a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottjait

A Fővárosi Főügyészség az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében emlékeztetett: az V. kerületi Deák Ferenc téren hajnali fél négy körül két, fiatalokból álló társaság verekedett össze.
Egy tizennyolc éves férfi a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. A két megszúrt fiatal, egyikőjük 16, a másik 21 éves, a helyszínen életét vesztette - írta a f
2020-05-24 14:41:58
velemenyezd: Három férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség a Deák téri kettős emberölés ügyében
estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy tizenkilenc éves férfi még többször megrúgta, miközben egy másik tizenkilenc éves férfi "támogatólag volt jelen" - emelték ki.
A Fővárosi Főügyészség a gyanúsítottak jelenlétének, valamint a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, illetve a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében kezdeményezte letartóztatásukat.
A Budapes
2020-05-23 17:22:35
velemenyezd: Az elsőfokú ítélet elfogadását kezdeményezték a taxisofőrre támadó férfi ügyében
elkövetéskor 32 éves férfit emberölés kísérlete miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte, és kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.
A Főváros
2020-05-21 08:50:57
velemenyezd: Teának álcázva hozatott drogot Afrikából egy díler, vádat emeltek ellene

A főügyészség kedden azt közölte az MTI-vel, hogy a vádirat szerint a 43 éves férfi - aki osztrák állampolgársággal is rendelkezett - 2016 márciusától 2017 februárjáig - ismeretlenül maradt bűntársaival együttműködve - rendszeresen, jelentős mennyiségben rendelt meg és hozatott be postai küldeményként Magyarországra katlevélszállítmányokat, főként Etiópiából és Angolából.
2020-05-19 11:51:39
velemenyezd: Nem tartóztatta le a bíróság az ablakon kiugró fiatal dílerét, az ügyészség fellebbezett
lakás ablakából. Balotai Attila közölte, a fiú állapota válságos, a dílert, akitől a bulizó fiatalok a kábítószert vásárolták, csütörtök délelőtt elfogta a rendőrség.
A Fővárosi Főügyészség szombaton azt közölte az MTI-vel, a nyomozó hatóság előterjesztése alapján a kerületi ügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, mivel megalapozottan feltehető, hogy a férfi
2020-05-16 12:01:45
velemenyezd: Az ügyészség indítványozta a letartóztatását az ablakon kiugró fiatal dílerének
lakás ablakából. Balotai Attila közölte, a fiú állapota válságos, a dílert, akitől a bulizó fiatalok a kábítószert vásárolták, csütörtök délelőtt elfogta a rendőrség.
A Fővárosi Főügyészség pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy a megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi adta el a kábítószert a fiataloknak, akik közül az egyik kizuhant az ablakon.
A díler - a megalapozo
2020-05-15 14:55:15
velemenyezd: Fogolyzendülés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség három férfi ellen
könnygázzal és a zárkaajtó leszerelésével tett rendet, de közben a háromból két vádlott támadó mozdulatot tett az őrség felé, és egyikük könnyű sérülést is okozott egy őrnek.
A Fővárosi Főügyészség két férfival szemben fogolyzendülésben erőszak alkalmazásával részvétel bűntette, harmadik társukkal szemben - alapeseti - fogolyzendülés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Főv
2020-05-08 09:51:23
velemenyezd: Letartóztatták a színészgyilkosság gyanúsítottját
helyszínen elfogta a férfit, akit a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki.
A Fővárosi Főügyészség az eljárásbeli jelenlétének és a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amelyet kedde
2020-05-05 12:12:19
velemenyezd: Indítványozták a színészgyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását
bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatott ki, és előterjesztést tett a letartóztatására.
A Fővárosi Főügyészség a férfi eljárásbeli jelenlétének és a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében indítványozta a letartóztatást, amelyről várha
2020-05-04 16:12:34
velemenyezd: Fegyházbüntetést kér az ügyészség a Szigeten elfogott holland dílerekre

A Fővárosi Főügyészség csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a páros egyik tagja, egy 23 éves férfi Hollandiában nagykereskedelmi mennyiségű marihuánát és extasy tablettát szerzett be. Ezután rávette 22 éves ismerősét, hogy utazzon vele Magyarországra és segítsen értékesíteni a kábítószert Budapesten, a Sziget Fesztiválon.
A vádlottak a marihuánából kész cigarettákat
2020-04-23 11:12:04
velemenyezd: Egymilliárd forint adót csalt el egy bűnszervezet, vádat emeltek a tagjai ellen
használt, és a költségvetésnek több mint egymilliárd forint vagyoni hátrányt okozott.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal
2020-04-22 10:36:53
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fővárosi Főügyészség, Deák Ferenc, Balotai Attila, Sziget Fesztiválon, Nemzeti Adó-, hónapra letartóztatták, elsőfokú ítélet, taxisofőrre támadó, ablakon kiugró, ügyészség fellebbezett, ügyészség indítványozta, színészgyilkosság gyanúsítottját, színészgyilkosság gyanúsítottjának, tagjai ellen, főügyészség kedden, tapétavágó kést, sértett nyakát, tizennyolc éves, nála lévő, földre estek, helyszínen életét, egyik földön, tizenkilenc éves, másik tizenkilenc, gyanúsítottak jelenlétének, bizonyítás zavartalanságának,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.