Belépés
velemenyezd: Huszka Jenő és Lehár Ferenc előtt tisztelegnek a szombati Budavári Palotakoncerten
közölte Nacsa Olivér, a koncertsorozat ötletgazdája.
A Találkozások című gálaműsorban a Budapesti Operettszínház művészei lépnek fel, mások mellett Fischl Mónika, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt és Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton.
Szendy Szilvia színész, szubrett az M1 aktuális csatornán emlékeztet
2020-08-03 11:41:23
velemenyezd: Augusztus 8-án rendezik a Budavári Palotakoncertet
született Lehár Ferenc és a 60 éve elhunyt Huszka Jenő örökzöld dallamait idézik fel a Budapesti Operettszínház művészei. A műsorban fellép mások mellett Fischl Mónika, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt és Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton.
Az Operettszínház 80 tagú zenekarát a dalszínház zenei vezetője, Pf
2020-07-29 14:43:00
velemenyezd: Fülöp Attila: a gyermekvédelemből kikerülő fiataloknak legyenek megfelelő életcéljaik!
Honvédség és a Honvédelmi Sportszövetség képviselői a gyermekvédelmi rendszerben élő fiatalok honvédelmi pályaorientációjáról írtak alá együttműködési megállapodást.
Az eseményen Fülöp Attila úgy fogalmazott: az együttműködés célja olyan kapaszkodót nyújtani a gyermekvédelemben nevelkedő fiataloknak, ami stabillá tudja tenni az életüket.
Hangsúlyozta: ma Magyarországon 2
2020-07-20 13:22:04
velemenyezd: Soltész Miklós: a hit továbbadása megtartó erő
hangsúlyozta Debrecen spirituális központ szerepét, ahol három püspökség - református, római-, illetve görögkatolikus - működik, és a városban van az ország legnagyobb zsidó közössége.
Az Attila téri görögkatolikus templom 2015 óta a főegyházmegye főszékesegyháza, a szomszédságában kapott helyet a Hit és kultúra turisztikai látogatóközpont, amely segít megismerni a debreceni
2020-07-05 22:41:58
velemenyezd: Átadták a fogyatékossággal élők nappali intézményét Sümegen

Az ünnepségén Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára elmondta, hogy a helyiek és a kormányzat közös akaratának eredményeként valósulhatott meg a hiánypótló intézmény.
A szociális ügyek megoldásához elengedhetetlen a helyben megfogalmazódó akarat és összefogás, hiszen a helyben keletkező problémákat helyben kell megold
2020-06-25 14:22:12
velemenyezd: Novák: az a cél, hogy minden gyermek családban nőhessen fel
hogy a gyerekek minél hamarabb családba kerülhessenek - sorolta.
A kormány minden támogatást megad ahhoz, hogy az arra vágyó fiataloknak gyermekük lehessen - hangsúlyozta.
Fülöp Attila, az Emmi szociális ügyekért felelős államtitkára arról beszélt, hogy Magyarországon tavaly ezer örökbefogadás történt, amelynek több mint kétharmadában gyermekvédelemben nevelkedőket foga
2020-06-12 10:41:47
velemenyezd: Tizenhárom bemutatóval készül az új évadra a debreceni Csokonai Színház

Olyan klasszikusokat is láthat majd a közönség, mint Erkel Ferenc Bánk bán című operája Vidnyánszky Attila és Arany János Toldija Valcz Péter rendezésében, de színre viszik A kaméliás hölgy történetét is. Ismét meghívást kapott Pass Andrea, aki a hatalmi visszaéléseken alapuló abúzusokról ír darabot, bemutatják Bornemisza Magyar Elektráját és Dürrenmatt-tól Az öreg hölgy lát
2020-06-10 15:22:14
velemenyezd: Fülöp Attila: egyszerűbb és gyorsabb lesz az örökbefogadás hatósági folyamata

Fülöp Attila helyi nevelőszülőknél tett családlátogatáson hangsúlyozta, ebben a kérdésben a "kristálytiszta és megkérdőjelezhetetlen" kiindulópont a gyermek érdeke, méghozzá azé a gyermeké, akinek nincs lehetősége a vér szerinti családjában felnőni.
Az államtitkár kérdésre válaszolva elmondta, a többek között az örökbefogadás eljárási szabályozását, a határidők egyszerűs
2020-06-09 14:42:35
velemenyezd: Krónika 3. rész (vagyongazdálkodás, jelnyelv)
amelyekkel kezelni lehetne a helyzetet. A javaslattal figyelmen kívül hagyják az önkormányzatok törekvéseit - vélte.

MSZP: a Fidesz-bank építése tovább folyik

Mesterházy Attila (MSZP) szerint úgy látszik, a Fidesz-bank építése tovább folyik, most újabb lépést tesznek ebbe az irányba.
Felvetette, hogy az összes ellenzéki önkormányzat számíthat-e arra, hog
2020-06-04 14:51:55
velemenyezd: Fülöp Attila: könnyíti a fenntartó munkáját az egyházak szerepének megerősítéséről szóló törvény

Fülöp Attila emlékeztetett: a múlt kedden elfogadott törvény célja, hogy azok az állami ingatlanok, amelyekben a szociális ellátás feladatát korábban is az egyház végezte és erre használta az épületeket, kerüljenek át az egyházi fenntartó tulajdonába.
Az egyház ettől függetlenül továbbra is kap támogatást a működtetéshez - mondta.
Hangsúlyozta: ha az egyház nem tudj
2020-05-25 09:31:17
velemenyezd: Semjén: azé legyen a tulajdon, aki a feladatot ellátja
szakellátás körében pedig 25 százalék az arányuk.
A gyermekvédelmi szakellátásban 2010-ben 7 százalékos volt az egyházi szerepvállalás, most pedig 60 százalékos - ismertette.
Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára kijelentette, a törvény "egy természetes misszió támogatása, az egyház évezredes természetes tevékenységé
2020-05-20 16:28:06
velemenyezd: Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
- fogalmazott. Megkérdezte, hogy az alapítványnak miért kell öt évig megőriznie és kezelnie a részvevők személyes adatait.

Államtitkári zárszó
A vita lezárása
2020-05-20 00:03:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Huszka Jenő, Lehár Ferenc, Budavári Palotakoncerten, Budavári Palotakoncertet, Fülöp Attila, Soltész Miklós, Csokonai Színház, Nacsa Olivér, Budapesti Operettszínház, Fischl Mónika, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Laki Péter, Hary Judit, Fülöp Márton, Szendy Szilvia, Honvédelmi Sportszövetség, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Erkel Ferenc Bánk, Vidnyánszky Attila, Arany János Toldija Valcz Péter, Pass Andrea, Bornemisza Magyar Elektráját, Dürrenmatt-tól Az,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.