Belépés
velemenyezd: Dömötör Csaba: nagy vitákra számít a kormány az EU-ban
bevándorlás ellen, megvédje Európa keresztény alapjait és megadja az illő tiszteletet a kelet-európai tagállamoknak. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy a magyar ellenzéki pártok az Európai Parlamentben a szakbizottsági vezető tisztségek betöltésénél magyar jelöltek megválasztása ellen kampányoltak.
Dömötör Csaba megjegyezte: azzal, hogy Ursula von der Leyent az Európai Bizottsá
2019-07-18 10:21:34
velemenyezd: Költségvetés - Fidesz: az ellenzék megint a magyar családok ellen szavazott
Karácsony-pártiak, a jobbikosok, az LMP-sek", gyakorlatilag a teljes ellenzék a magyar családok ellen voksolt - mondta Dunai Mónika.
Megjegyezte: érdekes módon, amikor az Európai Parlamentben a migránsok támogatásáról van szó, akkor a bevándorláspárti baloldal gondolkodás nélkül megszavazza a támogatások növelését.
Azzal, hogy nemet mondtak a magyar költségvetésre, meg
2019-07-17 12:11:51
velemenyezd: Nézőpont: a Fidesz és a V4-ek támogatása nélkülözhetetlen volt Ursula von der Leyen megválasztásához

Elmondta, legalább 374 szavazat kellett ahhoz, hogy Ursula von der Leyent megválasszák, a Fidesznek pedig 13 mandátuma van az Európai Parlamentben, s az új bizottsági elnök végül 383 szavazatot, tehát a szükségesnél kilenccel többet kapott.
A Fidesz és a V4-ek nemcsak megakadályozták, hogy a két úgynevezett csúcsjelölt hatalomra jusson, de hozzájárultak ahhoz is, hogy az
2019-07-17 10:51:26
velemenyezd: EU-tisztújítás - Weber: az EP folytatja a küzdelmet a jogaiért
említette, hogy az Európai Tanács ellenszavazat nélkül jelölte von der Leyent a posztra.
Most az a kérdés, hogy ez az összhang a tartalmi kérdésekkel kapcsolatban is fennmarad-e a parlamentben és a tanácsban - hangoztatta Manfred Weber.
Weber szerint központi kérdés, hogy miként lehet Európát emberközelibbé tenni, mert ebből az elmúlt hetekben hiány mutatkozott. Ezen a
2019-07-17 09:51:08
velemenyezd: EU-tisztújítás - Megválasztották a német Ursula von der Leyent az Európai Bizottság új elnökének
miniszteri posztról. A tisztséget 2013 decembere óta ellátó konzervatív politikus hangsúlyozta, hogy a szavazás kimenetelétől függetlenül távozik.
Von der Leyen kedden, az uniós parlamentben elmondott programbeszédében a migrációval kapcsolatban egyebek mellett úgy vélekedett, hogy az Európai Uniónak többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében. Küzdeni ke
2019-07-16 21:22:37
velemenyezd: EU-tisztújítás - A DK támogatja Ursula von der Leyen megválasztását
a többség azt kérte, hogy szavazzák meg a jelöltet.
Gréczy Zsolt hozzátette, hogy a döntésnek politikai okai is vannak. Ursula von der Leyen kedd délelőtt tartotta az Európai Parlamentben a programbeszédét és a DK örömmel nyugtázta, hogy nagyjából a saját programját hallhatta vissza - közölte. A jelölt az Európai Egyesült Államok tervének támogatója, programbeszédében vállalt
2019-07-16 15:22:05
velemenyezd: Kormánypártok: a Soros-hálózat Gyurcsányékkal kampányol a bevándorlásellenes magyar képviselők ellen
képviselők kinevezését, mert így akarják elhallgattatni a magyar emberek hangját.
Nem akarják, hogy a Fidesz képviselőin keresztül a magyar emberek hangja felerősödjön az új Európai Parlamentben, és az olyan bizottságokban, mint a LIBE, ami eddig teljesen a Soros-hálózat befolyása alatt állt és a bevándorláspárti javaslatok első számú előkészítője - értékelt Nacsa Lőrinc.
2019-07-16 10:51:45
velemenyezd: EU-tisztújítás - Fidesz-KDNP: a bevándorláspárti baloldal bosszút akar állni Magyarországon
eszközökkel készek harcolni a bevándorlást ellenzőkkel szemben".
Kiemelte, a bevándorláspárti baloldal mindent képes bevetni, hogy elhallgattassa a magyar emberek hangját az új Európai Parlamentben, hiszen tudják, a magyarok azért szavaztak bizalmat a kormánypártoknak a májusi EP-választáson, hogy megvédjék Európát és benne Magyarországot a bevándorlástól.
Nacsa Lőrinc k
2019-07-13 13:41:35
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: szennyvíziszap, szociális ágazat, önkormányzati választás)
bejutási küszöb környékére zuhant MSZP. Hozzátette: azért is kudarcos az MSZP, mert még főpolgármester-jelöltet sem volt képes állítani az elmúlt 30 évben.
Azt mondta, amit a parlamentben művel az MSZP, az komolytalan és alkalmatlan. Kitért arra, 2010-hez képest több mint 60 százalékkal visszaesett a külföldi munkavállaláshoz engedélyt kérő orvosok száma. A szocialisták 8 mil
2019-07-12 11:46:25
velemenyezd: A jövő évi költségvetésről döntenek a képviselők
az igazságügyi tárca élére a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát, hogy az eddigi miniszter, Trócsányi László elfoglalta képviselői helyét az Európai Parlamentben.
A határozathozatalok ideje alatt ölthet végleges formát a kormány 2020-as költségvetésről szóló javaslata. A pénzügyminiszter előterjesztése benyújtásakor úgy fogalmazott, a kabinet
2019-07-12 07:04:27
velemenyezd: Devizahitelek - MSZP-DK: a Kúria vizsgálja felül a korábbi állásfoglalását!
Nemzeti Bank is megértette, hogy létezik devizahiteles ügy. A kormány álláspontja is változott, mert Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára is azt válaszolta egy kérdésre a parlamentben, hogy a jogrendszer és az igazságszolgáltatás felkészült a devizahiteles esetek kezelésére - tette hozzá.
A bíróságok azonban valójában nem készültek fel, mert különben nem zajlanának é
2019-07-11 13:41:30
velemenyezd: Három magyar képviselőt választottak szakbizottsági alelnöknek az Európai Parlamentben

A tájékoztatás szerint Deutsch Tamás a költségvetés-ellenőrző bizottság (CONT) negyedik alelnöke lett, Gál Kingát a biztonság- és védelempolitikáért felelős szakbizottság (SEDE) második alelnökének választották, Ujhelyi István szocialista képviselő pedig az EP közlekedéssel és idegenforgalommal foglalkozó szakbizottsága (TRAN) harmadik alelnökének nevezték ki.
A képvisel
2019-07-10 19:52:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Dömötör Csaba, Európai Bizottság, Soros-hálózat Gyurcsányékkal, Európai Parlamentben, Európai Bizottsá, Dunai Mónika, Európai Tanács, Manfred Weber, Európai Uniónak, Gréczy Zsolt, Európai Egyesült Államok, Nacsa Lőrinc, Trócsányi László, Nemzeti Bank, Völner Pál, Deutsch Tamás, Ujhelyi István, ellenzék megint, magyar családok, német Ursula, bevándorláspárti baloldal, korábbi állásfoglalását, illő tiszteletet, kelet-európai tagállamoknak, magyar ellenzéki, szakbizottsági vezető,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.