Belépés
velemenyezd: Orbán: Ungaria a delegat un om excelent la Comisia Europeană

Premierul a remarcat, în cadrul tradiţionalului interviu de radio, că cei care îl critică pe Trócsányi pot invoca doar că, din punctul lor de vedere, "vine dintr-un loc rău pentru că e maghiar". Dar suntem atâţia maghiari, că această obiecţie nu o pot accepta, a adăugat premierul.
Viktor Orbán - vorbind despre importanţa portofoliului de vecinătate şi de extindere, desti
2019-09-13 11:31:49
velemenyezd: Hetvenötmillió forintot ad a médiatanács magazinműsorok készítésére
budapesti Mária Rádió és a Jazzy Rádió pályázott eredményesen - közölték.
Szolgáltató magazinműsorok gyártására a Lakihegy Rádió, a Rádió Dabas, a Paks FM, a miskolci és a sátoraljaújhelyi Európa Rádió, a keceli, solti és bajai adókon szóló Gong Rádió, a kiskunfélegyházi, a pécsi, a gyöngyösi és a zalaegerszegi Rádió 1, a miskolci Rádió M, a székesfehérvári Táska Rádió és a b
2019-09-05 11:31:13
velemenyezd: Oficial ungar: la summitul demografic de la Budapesta vor sosi invitaţi din întreaga lume

Katalin Novák a declarat că la conferinţa din acest an vor sosi participanţi din întreaga lume, astfel încât mai multe persoane îşi vor putea împărtăşi cu cei prezenţi experienţele bune şi rele.
De asemenea, este important să facem cunoştinţă cu noile informaţii şi practici, deoarece guvernul le poate eventual lua în considerare la elaborarea planului 2 de acţiune pentru
2019-09-03 11:41:23
velemenyezd: Novák Katalin: az egész világból érkeznek a demográfiai csúcsra
akcióterv 2 kidolgozásánál figyelembe tudja venni - tette hozzá.
Úgy fogalmazott: amikor a demográfiáról van szó, arról beszélünk, "leszünk-e és kik leszünk" ötven-száz év múlva, mert Európa egészére igaz, hogy nem születik elég gyermek a népesség szinten tartásához. Erre a kihívásra különböző válaszokat adnak az országok, Magyarország válasza egyértelműen a családtámogatás -
2019-09-03 09:31:22
velemenyezd: Emlékhangversenyt tartanak Bozay Attila és Durkó Zsolt zeneszerzők tiszteletére Budapesten
közreműködésével, Durkó Zsolttól az Ornamenti című művét és zongoraversenyét adják elő Körmendi Klára fuvolaművész közreműködésével.
Hangsúlyozta: Bozay és Durkó az 1970-es években az európai fősodorba tartoztak, jegyzett európai zeneszerzők voltak. Mindketten a Zeneakadémia professzoraként zeneszerzést tanítottak.
Fekete Gyula szerint Bozay Attila rendkívül jó szakemb
2019-08-30 12:42:03
velemenyezd: Brexit - Carney: a megállapodás nélküli Brexit azonnali sokkhatást okozna a brit gazdaságban
Előző, májusi jelentésében még 1,6, illetve 1,5 százalék szerepelt. Az előrejelzés arra a forgatókönyvre vonatkozik, amelyben az Egyesült Királyság rendezett úton, megállapodással válik ki az Európai Unióból október 31-én, a Brexit jelenleg érvényes határnapján.
A július 24. óta hivatalban lévő új kormányfő, Boris Johnson és az általa vezetett konzervatív kormány azonban az e
2019-08-02 16:42:35
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Bakondi: nő a migránsok aktivitása
magyar kormány évek óta igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy az ellenőrizetlen illegális migráció veszélyt jelent a fogadó ország állampolgáraira.
A belső biztonság megteremtéséért Európa külső határait le kell zárni az illegális migráció előtt, és el kell érni, hogy távozzanak a bűncselekményekből élő illegális bevándorlók - jelentette ki a főtanácsadó.
A Kossuth r
2019-07-31 09:11:37
velemenyezd: Hidvéghi: reménykeltőek Ursula von der Leyen kijelentései

Hidvéghi Balázs a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában felidézte, hogy a német politikus azt mondta: bár régebben a föderális Európai Egyesült Államok híve volt, ma már azt gondolja, hogy a sokszínűségben kell erősnek lennie az Európai Uniónak.
A Fidesz-KDNP-s EP-képviselő kemény csatákra számít ősszel.
"Várjuk meg persze azt, hogy milyen bizottság áll össze
2019-07-21 15:22:41
velemenyezd: Dömötör Csaba: nagy vitákra számít a kormány az EU-ban
támogatás pedig nem könyöradomány, hanem kompenzáció a nemzetállami piacok megnyitásáért - mondta.
Hangsúlyozta: az ország érdeke, hogy az EU fellépjen a bevándorlás ellen, megvédje Európa keresztény alapjait és megadja az illő tiszteletet a kelet-európai tagállamoknak. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy a magyar ellenzéki pártok az Európai Parlamentben a szakbizottsági vezető
2019-07-18 10:21:34
furaila: 30. évfordulóra, 4. Rész: 1956. október 23-án özönlött a nép
forradalomról tudósítanak percről-percre!
https://www.youtube.com/watch?v=E4kma2QFMJM
*
Apa kitartóan csavargatta a gombokat a rádión. Amikor sikerült fogni a "Szabad Európa" adását, én is odakuporodtam egészen a közelébe, és kamaszos lelkesültséggel ittam minden szavát.
Egy Petőfi-kötettel a hónom alatt közlekedtem, és ilyeneket idézgettem belőle: "Föltám
2019-07-10 12:22:26
furaila: Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
nőnek ki, más területen nyernek elhelyezést.
Nagy Istvánnak már amúgy is elég sok van a rovásán a hatóságok előtt Sipos Rudolffal együtt az erdélyi magyarság valós helyzetének Nyugat-Európai terjesztése miatt.
1983 augusztusában mint régi harcostársát keresi meg levélben Kapitány Ferenc volt megyei kisgazda titkárt Vörös Vince, az FKGP volt főtitkárhelyettese, a Magyar P
2019-07-09 00:44:32
velemenyezd: Elhunyt Jálics Kinga, a Film Színház Muzsika egykori főszerkesztője, a Magyar Katolikus Rádió munkatársa
Kinga az ELTE Bölcsészkarán végzett angol nyelv és irodalom szakon, tanári diplomát szerzett. Dolgozott a Tükör című hetilapnál, majd 15 éven át a Film Színház Muzsikánál, később a Képes Európa, az RTV Részletes, a Táncművészet, a Keresztény Élet munkatársa is lett.
A Magyar Katolikus Rádióban legismertebb műsorai a Meghívó című kulturális ajánló és A magyar művészet élő leg
2019-07-06 22:42:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Comisia Europeană, Novák Katalin, Bozay Attila, Durkó Zsolt, Dömötör Csaba, Elhunyt Jálics Kinga, Film Színház Muzsika, Magyar Katolikus Rádió, Viktor Orbán, Mária Rádió, Jazzy Rádió, Lakihegy Rádió, Rádió Dabas, Paks FM, Európa Rádió, Gong Rádió, Rádió, Táska Rádió, Katalin Novák, Durkó Zsolttól, Körmendi Klára, Fekete Gyula, Egyesült Királyság, Európai Unióból, Boris Johnson, Hidvéghi Balázs,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.