Belépés
velemenyezd: Újabb republikánus politikus jelentette be, hogy nem jelölteti magát újra a jövő évi választáson
kapunk az Everglades megóvására" - fogalmazott.
Az Everglades Nemzeti Park Florida déli részén fekszik, több mint 6000 négyzetkilométeres területen. Édesvízi mocsaras vidék, és ez az Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkja.
Rooney választási körzetét szakértők nem "billegő" körzetként tartják számon, vagyis Rooney visszavonulásával a szavazók várhatóan nem de
2019-10-20 17:12:22
agica2004: Powell-tó Egyesült Államok....


Powell-tó Egyesült Államok

2019-10-20 16:40:28
velemenyezd: Megugrott Svájc óraexportja
exportpiacain vegyesen alakultak az eladások.
Az augusztusi 12,7 százalék esés után szeptemberben 4,6 százalékkal, 196,7 millió frankra csökkent a svájci órakivitel Hongkongba, miközben az Egyesült Államokba 14,7 százalékkal, 214,8 millió frankra emelkedett a múlt hónapban. Ezzel az Egyesült Államok már a második egymást követő hónapban volt a svájci óragyártók legnagyobb exp
2019-10-20 11:11:50
velemenyezd: Kína kereskedelmi főtárgyalója megerősítette egy részleges kereskedelmi megállapodás előkészítésének hírét
tárgyalásokról. A Kína kereskedelmi főtárgyalójának szerepét betöltő miniszterelnök-helyettes hangsúlyozta: a kereskedelmi háború további elmérgesedésének megelőzése mind Kína, mind az Egyesült Államok, mind pedig a világ többi része szempontjából előnyös, a termelők és a fogyasztók egyaránt ebben a fejleményben reménykednek.
A két félnek az egyenlőség és kölcsönös tisztelet
2019-10-20 07:05:03
velemenyezd: Török offenzíva - NATO-főtitkár: a tűzszüneti megállapodás segíthet a konfliktus megfékezésében
- húzta alá.
Mike Pompeo, aki azért érkezett Brüsszelbe, hogy tájékoztassa a szövetségeseket a csütörtökön aláírt megállapodásról, azt hangsúlyozta: valamennyi NATO-tagállam és az Egyesült Államok minden szövetségese fontos partner a nemzetközi biztonság érdekében kifejtett törekvésekben.
A tűzszünet életbe lépéséről azt mondta, továbbra is nehézségek jellemzik a térsége
2019-10-18 22:22:10
velemenyezd: The Wall Street Journal: szakemberek a Kínával folytatott kereskedelmi vita veszélyeire figyelmeztették Donald

A lap a tanácskozásról nevük elhallgatását kérő forrásokra hivatkozva azt írta: a gazdasági szakemberek szerint, ha folytatódik az Egyesült Államok és Kína kereskedelmi vitája, akkor az emiatt kialakult feszültség veszélybe sodorhatja az amerikai gazdaság eredményeit és Donald Trump elnök újraválasztásának esélyeit is.
A tanácskozást két nappal az amerikai és a kínai ti
2019-10-18 18:12:42
velemenyezd: Gorbacsov orosz-amerikai nukleáris fegyverzetkorlátozási tárgyalásokat sürget
felerősítse a háborús fenyegetést" - mondta Gorbacsov.
Donald Trump amerikai elnök, miután Washington ennek megszegésével vádolta meg Moszkvát, augusztusban felmondta az INF-szerződést. Az Egyesült Államok ezt követően az egyezmény által tiltott hatótávolságú fegyvert próbált ki.
Vlagyimir Putyin jelenlegi elnök tagadta, hogy az orosz fél megsértette volna a szerződést,
2019-10-18 18:11:47
velemenyezd: EU-csúcs - Tusk: a bővítés kérdése 2020-ban újra a tagállamok asztalára kerül
keretköltségvetésével összefüggésben annyit árult el, hogy a "rendkívül fontos megbeszélés" a következő hónapokban folytatódik.
Az október 9-én indult szíriai török offenzíváról, valamint az Egyesült Államok és Törökország között létrejött tűzszüneti megállapodásról kijelentette, az nem valódi tűzszünet, nem vehető komolyan, nem olyan, amire az EU számított - mondta. Tusk az
2019-10-18 17:31:50
velemenyezd: Hazaszállították Romániába a száműzetésben 37 éve elhunyt Ilona anyakirályné földi maradványait
ahol katonai tiszteletadással fogadták. Koporsója előtt román állami vezetők - többek között Viorica Dancila ügyvivő miniszterelnök, Ludovic Orban kormányfőjelölt, több kormánytag, az Egyesült Államok bukaresti nagykövete, a római katolikus, görög katolikus püspökök, örmény, izraelita és muzulmán egyházi vezetők rótták le kegyeletüket.
Az Európai Unió állam- és kormányfőinek
2019-10-18 13:53:07
velemenyezd: Netanjahu és Pompeo megerősítette az Egyesült Államok és Izrael szoros szövetségét
Tayyip Erdogan török államfővel.
"Iránnak a régióval szembeni fenyegetéseiről és a térség stabilitásának biztosításáról beszéltünk, s eszmét cseréltünk a világ, valamint Izrael és az Egyesült Államok előtt álló kihívásokról"- mondta Pompeo újságíróknak Netanjahuval tartott találkozója után.
"Az országaink közötti kapcsolatok erősebbek, mint valaha, és az amerikaiak nagyr
2019-10-18 13:21:28
velemenyezd: Több mint négyszáz féle sajt a Nemzetek Sajtfesztiválján
kemény, kicsi és nagy, kecsketejből készült és ementáli sajt, valamint sok minden más, felvonulnak a desszertsajtok is. Összesen tíz tonna sajt érkezik, Európa huszonnégy országa mellett az Egyesült Államok is képviselteti magát, utóbbi egy olasz származású család Merlot borban továbbérlelt sajtjával - mondta Gábossy Ádám főszervező az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti műsoráb
2019-10-18 11:31:12
velemenyezd: Az emberek többsége jobban bízik a robotokban, mint a főnökében egy felmérése szerint
örömteli és szerethető.
A munkavállalók Indiában (60 százalék) és Kínában (56 százalék) lelkesednek leginkább az AI használatáért, őket követi sorrendben és csökkenő mértékben az Egyesült Arab Emírségek, Szingapúr, Brazília, Ausztrália és Új-Zéland, Japán, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Franciaország - 44 és 8 százalék közötti értékkel.
A tanulmányból az i
2019-10-18 07:05:26
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Egyesült Államok, Megugrott Svájc, Wall Street Journal, Hazaszállították Romániába, Nemzetek Sajtfesztiválján, Everglades Nemzeti Park Florida, Egyesült Államokba, Mike Pompeo, Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Viorica Dancila, Ludovic Orban, Európai Unió, Tayyip Erdogan, Gábossy Ádám, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, részleges kereskedelmi, tűzszüneti megállapodás, konfliktus megfékezésében, bővítés kérdése, tagállamok asztalára, emberek többsége, felmérése szerint, szavazók várhatóan, svájci órakivitel,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.