Belépés
velemenyezd: Koronavírus - A francia elnök több mint 8 milliárd eurós segélycsomagot jelentett be az autóiparnak

A Valeo autóipari beszállító észak-franciaországi Étaples-ban található üzemében az elnök kijelentette: a cél, hogy Európában Franciaországban készüljön a legtöbb tiszta és energiahatékony jármű, öt éven keresztül évi több mint egymillió elektromos vagy hibrid gépjárművet gyártsanak a francia vállalatok.
Emmanuel Macron azt is jelezte, hogy az általános karantén idején
2020-05-26 20:33:10
velemenyezd: Kigyulladt egy lakóépület Strasbourgban, halottak
gomolygó, sűrű füstből nagyon sok embert kellett kimenteniük. Lángok alig csaptak fel, és azok, akik nem léptek ki a lakásukból a lépcsőházba, érintetlenül megúszták a tragédiát.
Dominique Schuffenecker prefektus tájékoztatása szerint megkezdték az áldozatok azonosítását.
A tragédiában két harmincéves és egy 45 éves férfi, valamint egy 25 éves és egy hetven év körüli nő
2020-02-27 13:31:24
velemenyezd: Stanley Jordan a Budapesti Nyári Fesztiválon
Stanley Jordan Quartet tagjaként fellép a chilei Christian Galvez basszusgitáros is, aki Billy Cobham, Stanley Clarke és Dennis Chambers zenekaraiban is közreműködött és Gary Willis, Dominique di Piazza és Hadrien Feraud mellett tagja a Masters of Bass együttesnek is.
A külföldi zenészek két hazai ütőhangszeres művésszel, Dörnyei Gáborral és Horváth Kornéllal játszanak együt
2020-02-01 08:11:37
velemenyezd: Férfi kosárlabda BL - Szombathelyi győzelem a Brindisi ellen
listavezető az NB I-ben - az első negyedben hamar meglépett kilenc ponttal, és a játékrész végén is vezetett hárommal. A második negyedben ritmust váltott az olasz csapat, az amerikai Dominique Sutton zsákolásával hamar átvette a vezetést, a nagyszünetben pedig elsősorban az ekkor már 16 pontnál járó, ugyancsak amerikai Tyler Stone vezérletével kilencpontos előnyben volt.
A m
2020-01-28 20:03:02
velemenyezd: Leszakadt egy közúti híd Franciaországban, halottak

Dominique Alzéari, toulouse-i ügyész tájékoztatása szerint az eltűnt személy annak a teherjárműnek a sofőrje, amelynek a hídra érkezésekor leszakadt a maximum 19 tonnás járművek áthaladására engedélyezett építmény. A baleset pillanatában egy szemből érkező Renault Clio típusú autót vezető nő ki tudott úszni a partra és ki tudták menteni, a 15 éves lányát azonban holtan talált
2019-11-18 15:32:15
velemenyezd: Kulcsfontosságú szerepet játszhat a kacsaláb a dinoszauruszok evolúciókutatásában
Kutatócsoport tagja.
A fejlődésben lévő végtagcsontok szövetének vizsgálata során a kutatócsoport - melynek további tagjai a Genti Egyetem professzorai, Eckhard Witten, Ann Huysseune és Dominique Adriaens, illetve Anick Abourachid, a Párizsi Természettudományi Múzeum kutatója - egy teljesen váratlan felfedezést tett. "Amikor először felötlött bennem, mit is látok a mikroszkóp
2019-11-07 14:52:05
velemenyezd: EU-tisztújítás - Thierry Bretont jelöli uniós biztosnak Emmanuel Macron
elnökével. Az új jelölt portfóliója változatlan marad - tette hozzá.
Thierry Breton 1955-ben született, 2005 és 2007 között pénzügyminiszteri pozíciót töltött be Jean-Pierre Raffarin és Dominique de Villepin miniszterelnökök kormányában. 2009 óta az Atos informatikai (IT) vállalat vezérigazgatója.
Sylvie Goulard-t az EP-szakbizottságok azzal vádolták, hogy EP-képviselőké
2019-10-24 10:31:21
velemenyezd: Feldman: magyar borokat népszerűsítő programot indít a kormány
36 földrajzi árujelző 65 000 hektáron megjelenít, mindenképpen tovább kell erősíteni azzal a népszerűsítő programmal, amelyet a kormány most elindít - fűzte hozzá Feldman Zsolt.
Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója arról beszélt, hogy az Auchan külön figyelmet fordít arra, hogy ilyenkor ősszel ne borlistázással, hanem kóstolás utáni borválogatással
2019-10-03 11:37:51
velemenyezd: Szolgáltatóközpontot nyitott a Sanofi Budapesten
hogy a Sanofi még erősebb partnere legyen Magyarországnak. A Sanofi nem csak Budapesten, hanem vidéki helyszíneken is jelen van, ahol szintén folyamatosan fejleszt - tette hozzá.
Dominique Carouge, a Sanofi Business Transformation globális alelnöke Magyarországot jó választásnak nevezte, a cég elkötelezett a további bővítés mellett az országban. Elmondta, hogy három egységük
2019-10-02 11:31:18
velemenyezd: Az Európai Parlament újabb ügyben felfüggesztette Jean-Marie Le Pen mentelmi jogát
nem volt hajlandó megjelenni sem a nyomozók, sem a bíróság előtt, márpedig meghallgatását szükségesnek tartják a hatóságok.
Ugyanebben az ügyben a Nemzeti Összefogás politikusa, Dominique Bilde mentelmi jogát is felfüggesztette kedden az EP.
Sajtóhírek szerint a francia párt fiktív foglalkoztatással összesen mintegy 7 millió euró uniós pénzre tett szert jogtalanul.
2019-03-12 14:17:45
velemenyezd: Párizsban ismét összeszámolják az utcán éjszakázó hajléktalanokat
eritreai és szomáliai migráns élt sátortáborokban a párizsi utcákon, a francia kormány januárban megkezdte a táborhelyek felszámolását és az emberek elhelyezését, aminek következtében Dominique Versini, szolidaritási kérdésekért felelős főpolgármester-helyettes szerint legalább ötszázzal csökkent az utcán alvók száma.
A prefektúra tájékoztatása szerint 1262 embert helyeztek e
2019-02-07 16:31:42
velemenyezd: Szombaton ismét Forraltbor- és kocsonyapiknik lesz Vácrátóton
pikniket.
Hangsúlyozta, hogy ezúttal egy különlegesség is készült az eseményre: a Magyar Művész Válogatott tagjai a korábbi piknikek neves vendégeivel - Dér Henivel, Nagy Feróval, Dj. Dominique-kal, a vácrátóti kötődésű Bíró Blanka válogatott kézilabdakapussal és Varga "C" Zoltán raliversenyzővel - főztek közös kocsonyát.
Rajtuk kívül természetesen bárki nevezhet a hely
2019-01-13 10:11:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Stanley Jordan, Budapesti Nyári Fesztiválon, Thierry Bretont, Emmanuel Macron, Sanofi Budapesten, Európai Parlament, Jean-Marie Le Pen, Európában Franciaországban, Dominique Schuffenecker, Christian Galvez, Billy Cobham, Stanley Clarke, Dennis Chambers, Gary Willis, Hadrien Feraud, Dörnyei Gáborral, Horváth Kornéllal, Dominique Sutton, Tyler Stone, Dominique Alzéari, Renault Clio, Genti Egyetem, Eckhard Witten, Dominique Adriaens, Anick Abourachid, Párizsi Természettudományi Múzeum,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.