Belépés
simocsi: Facebook, támogatási üzenetmappa...
További tudnivalók a Facebookon megengedett megosztási formákról, illetve hogy milyen típusú tartalmakat lehet jelenteni és eltávolíttatni.

Magyar · English (US) · Deutsch · Español · Português (Brasil)
Adatvédelem · Feltételek · Hirdetőknek · AdChoices
· Sütik ·
Egyebek
Facebook © 2020
2020-09-17 16:47:19
azenujsagom: "Szállj perbe uram azokkal, akik ártottak nekünk.” (Zs
édesanyja Schneider Regina. Áttért a katolikus hitre, feleségül vette nővéremet, Etelkát. Boldog házasságban Mosonmagyaróváron, az Ostermayer u.30.sz. alatt, a Popovchich-házban laktak. Deutsch Ernő bornagykereskedő üzletvezetője, megbecsült munkaerő, végtelen udvarias, készséges, jóindulatú, megbízható ember volt.
1944. december 1-jén töltötte be az 50-dik évét. Karácsony má
2020-09-13 06:50:16
velemenyezd: Az osztrákok mélyítik katonai együttműködésüket az Egyesült Államokkal
vendégének, amiért az Egyesült Államok 75 évvel ezelőtt szerepet vállalt a koncentrációs táborok felszabadításában, valamint segítséget nyújtott az újjáépítésben Ausztriának.
Pompeo Oskar Deutsch-csal, az Izraelita Hitközség elnökével és Christoph Schönborn bíborossal közösen megkoszorúzta a Judenplatzon felállított holokauszt-emlékművet.
Amerikai külügyminiszter 1945 ó
2020-08-14 18:13:03
velemenyezd: Németország kizárólag technológiai feltételeket szabna az 5G hálózatokra
minisztérium szerint ugyanis minden beszállítóra ugyanazokat az értékelési szempontokat kell alkalmazni.
Frankfurter Allgemeine Zeitung:https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/digitec/5g-netz-deutsche-beho erden-halten-huawei-verbot-fuer-nicht-noetig-16900177.html
Telecompaper:https://www.telecompaper.com/news/german-govt-leans-away-from-h uawei-ban-for-5g-report--1349898
2020-08-12 13:41:43
velemenyezd: Idén három magyar vállalat került fel a Deloitte leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket rangsoroló listájár
növekedéssel a 274. helyet szerezte meg. A társaság Londonban is működtet saját irodát, mobilalkalmazásainak köszönhetően ügyfelei közt tudhatja többek között az OTP-t, a Santander Bankot és a Deutsche Telekomot.
A 429. helyre került MiniCRM Zrt. 226 százalékos növekedést ért el 2015 óta. A társaság több külföldi ország piacán is megjelent már felhőalapú üzleti alkalmazásával
2020-08-12 07:16:05
velemenyezd: Az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította a demokraták beadványát Trump adóbevallásai ügyében
könyvelését végző cég irataira, mert így tudja ellenőrizni a végrehajtó hatalom etikai szabályait, és az esetleges érdekkonfliktusokat. A képviselőház pénzügyi bizottsága pedig azt állítja: a Deutsche Bank meg nem nevezett munkatársaitól származó sajtóhírek adnak okot azon aggodalomra, hogy Donald Trump és a veje és tanácsadója, Jared Kushner esetleg törvényellenes pénzügyi tranza
2020-07-20 20:22:36
velemenyezd: Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek
nevezési díjakhoz, a különböző sporteszközök beszerzéséhez vagy a sportszakemberi foglalkoztatáshoz és létesítményhasználathoz kapcsolódó kiadásokat tudnak fedezni a sportegyesületek.
Deutsch Tamás, a program lebonyolításában közreműködő Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke, fideszes EP-képviselő sikertörténetnek nevezte a programot.
Hozzátette: az egyéb progra
2020-07-20 13:21:48
velemenyezd: Koronavírus - Elmaradnak az augusztus 20-ai nyilvános ünnepségek
lehetővé tette, az országgyűlési képviselők is szankcionálhatók legyenek gyűlöletbeszéd alkalmazása esetén, ezért a jelenlegi házszabály lehetőséget ad arra, hogy a Ház szigorúan járjon el a Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő által antiszemita megnyilvánulással vádolt jobbikos Nunkovics Tiborral szemben.
Gulyás Gergely, az MSZP álmentőst bemutató videójával kapcsolatban úgy
2020-07-16 14:12:39
velemenyezd: BÉT - Drágultak a vezető részvények
látni, hogy a német cégek előrehozzák gyorsjelentésüket. A vakcinával kapcsolatos pozitív híreknek köszönhetően elkezdték az utazáshoz kapcsolódó cégek részvényeit vásárolni a befektetők, a Deutsche Lufthansa például szépen emelkedik, és az energetikai cégek - így az osztrák OMV - is próbálkoznak az emelkedéssel.
A magyar tőzsdére azonban nem tudott átragadni a pozitív hangul
2020-07-15 17:57:01
velemenyezd: Krónika 4. rész (uniós helyreállítási csomag)

Vita az uniós helyreállítási csomagról
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációvezetője a nagyobbik kormánypárt álláspontját ismertetve elmondta, a 750 milliárd eurós uniós hitelfelvételi javaslat jelenlegi formájában elfogadhatatlan a magyar embereknek, mivel az igazságtalanul osztja el a forrásokat.
Kiemelte, álságosak a jogállamisági feltétele
2020-07-14 13:52:01
velemenyezd: Professor emeritus lett a 70 éves Berkes István
köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke; valamint Hegedűs Csaba korábbi birkózó, a 100. magyar olimpiai bajnok.
Deutsch Tamás, az MTK elnöke EU-képviselőként Brüsszelből levélben méltatta Berkes Istvánt, kiemelve szakmai felkészültsége mellett emberségét, segítőkészségét.
Mocsai Lajos köszönt
2020-07-10 12:52:12
velemenyezd: Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával
Bizottság, valamint az Oroszországban nem kívánatosnak minősített cseh Ember Bajban és az amerikai Nyílt Társadalom alapítvány finanszírozta. A képviselő azt hangoztatta, hogy a médiából a Deutsche Welle, a BBC orosz nyelvű szolgálata, az Amerika Hangja, a Szabadság Rádió és regionális képviseletei, továbbá a Meduza, valamint a Mihail Hodorkovszkij emigrációban élő ellenzéki aktiv
2020-07-09 21:22:33
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Egyesült Államokkal, Berkes István, Schneider Regina, Deutsch Ernő, Egyesült Államok, Pompeo Oskar Deutsch-csal, Izraelita Hitközség, Christoph Schönborn, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Santander Bankot, Deutsche Telekomot, MiniCRM Zrt, Deutsche Bank, Donald Trump, Jared Kushner, Deutsch Tamás, Sportegyesületek Országos Szövetségének, Nunkovics Tiborral, Gulyás Gergely, Deutsche Lufthansa, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Magyar Olimpiai Bizottság, Hegedűs Csaba, EU-képviselőként Brüsszelből, Berkes Istvánt, Mocsai Lajos,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.