Belépés
velemenyezd: Karácsony: Budapest nem tűri a rasszista uszítást
gyűlöletnek."
Szerinte nem a békés véleménynyilvánítást kell büntetnie a hatóságnak, hanem azt kell megakadályoznia, hogy "nácik dúlják fel a város rendjét."
Múlt hét péntek hajnalban a Deák Ferenc téren több ember összeverekedett, a rendőrök két megkéselt embert találtak az úttesten, súlyos sérülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak.
A Mi Hazánk a gyilkosságga
2020-05-29 09:41:13
velemenyezd: Koronavírus - BRFK: tilos gyűlés helyszínén tartózkodni
rendőrség jogkövető magatartásra hívja fel a lakosságot, mivel a hatályos kormányrendelet szerint aki rendezvény helyszínén tartózkodik, szabály
2020-05-27 20:03:18
velemenyezd: Egy hónapra letartóztatták a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottjait

A Fővárosi Főügyészség az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében emlékeztetett: az V. kerületi Deák Ferenc téren hajnali fél négy körül két, fiatalokból álló társaság verekedett össze.
Egy tizennyolc éves férfi a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. A két megszúrt fiatal, egyikőjük 16, a másik 21 éves, a helyszínen életét vesztette - írta a f
2020-05-24 14:41:58
velemenyezd: Három férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség a Deák téri kettős emberölés ügyében

Az ügyészség közleménye szerint a péntek hajnali V. kerületi Deák Ferenc téren kitört verekedésben egy 18 éves férfi a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy tizenkilenc éves férfi még többször megrúgta, miközben egy másik tizenkilenc éves férfi "támogatólag volt jelen" - emelték ki.
A Fővárosi Főügyészség a gya
2020-05-23 17:22:35
velemenyezd: Két embert megöltek Budapesten, a Deák téren egy verekedésben

Hajnali 3 óra után értesítették a rendőrséget, hogy a Deák Ferenc téren több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak - olvasható a police.hu oldalon.
A járőrök hat embert állítottak elő, a BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretl
2020-05-22 07:05:04
velemenyezd: Koronavírus-konferencia - Bódis József: ha nagy a baj, gyorsan tudunk szövetkezni és eredményeket produkálni
állandó helyére. A második fázis két saját fejlesztésű maszkgyártó berendezés elkészítése, valamint ehhez kapcsolódóan asterilizálási és csomagolási folyamatok fejlesztése.
Vonderviszt Ferenc, a Pannon Egyetem rektorhelyettese szerint az intézmény konzorciumvezetőként veszt részt két májusban indított projekt megvalósításában. Ezek közül az egyik egy újfajta oltóanyagmolekula
2020-05-21 14:02:00
velemenyezd: Öt nagyszínházi bemutatóval készül a következő évadra a Veszprémi Petőfi Színház
valamint Keménykalap és Krumpliorr című mesejátékát - tette hozzá.
Szintén a gyermekekhez szól Hedry Mária-Radvány Balázs Kukamese című zenés mesejátéka Tóth Géza rendezésében és Buda Ferenc, Szokolay Dongó Balázs és Bolya Mátyás Csillaglépő csodaszarvas című darabja a Kabóca Bábszínház előadásában, Rumi László rendezésében.
Örkény István Egypercesek című művét alkalmazt
2020-05-15 14:05:13
velemenyezd: Metrófelújítás - BKV: több belvárosi állomásnál elindultak az előkészületek
betonelemeket, és mint az építőkocka darabjait állították össze a peron falszerkezetét, a számok és betűk pedig az elemek nagyságát és helyzetét jelölik - írták.
A BKV közölte azt is, a Deák Ferenc téren elkerített építési területen az akadálymentesítés előkészületei zajlanak.
Mint írták, az Erzsébet térre tervezett, de végül nem ott megvalósult új Nemzeti Színház építés
2020-05-08 09:51:54
velemenyezd: Online felvételt hirdet a Magyar Állami Operaház Gyermekkara
tanulmányaikat. A 2020/2021-es tanévtől felmenő rendszerben ez az iskola is bázisintézménye lesz az Opera Gyermekkarának. A kartermi próbák - 3. osztálytól - továbbra is a VI. kerületi Erkel Ferenc Általános Iskolában lesznek.
Az operai munkába 3. osztálytól kapcsolódnak be a gyerekek. Az első két év a felkészülés szakasza, amelyet a bázisiskolában kapnak meg. Az iskoláról to
2020-04-21 12:41:31
velemenyezd: Március 15. - BKK: Újpest-központ és a Nagyvárad tér között jár a 3-as metró a hétvégén
Széchenyi rakparton lévő megállóban lehet felszállni.
A 2-es villamos vonalán szombaton az N2-es nosztalgiavillamossal, vasárnap pedig az N19-es nosztalgiavillamossal utazhatnak a Deák Ferenc tér-Szent Gellért tér-Katinyi mártírok parkja útvonalon. A hétvégén az R158-as jelzésű járat is közlekedik a Széll Kálmán tér és Zugliget, Libegő között.
A nosztalgiajáratokat noszt
2020-03-13 19:02:58
velemenyezd: Gázolt a 3-as metró a Klinikák megállónál

A közlemény szerint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata egy embert vizsgál a helyszínen, és a mentők is kiérkeztek.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere megerősítette, hogy gázolás történt, s közölte azt is, pótlóbuszok viszik az utasokat Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között.
2020-03-12 12:11:56
velemenyezd: BTF - Budapest Art Week áprilisban száznál is több kiállítással
tizenhárom különböző galériatúrát, valamint két vezetett köztéri sétát is hirdetnek.
Az Art+Cinema a BAW hat napja alatt minden este képzőművészethez kötődő filmeket vetít, a Liszt Ferenc Kamarazenekar pedig több helyszínen jelentkezik minikoncerttel.
A Budapest Art Week eseményein napi vagy heti karszalag megvásárlásával lehet részt venni - közölte a fesztivál vezetője.
2020-03-11 11:41:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bódis József, Veszprémi Petőfi Színház, Magyar Állami Operaház Gyermekkara, Budapest Art Week, Deák Ferenc, Fővárosi Főügyészség, Vonderviszt Ferenc, Pannon Egyetem, Hedry Mária-Radvány Balázs Kukamese, Tóth Géza, Buda Ferenc, Szokolay Dongó Balázs, Bolya Mátyás Csillaglépő, Kabóca Bábszínház, Rumi László, Örkény István Egypercesek, Nemzeti Színház, Opera Gyermekkarának, Erkel Ferenc Általános Iskolában, Széll Kálmán, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Budapesti Közlekedési Központ, Liszt Ferenc Kamarazenekar, rasszista uszítást, hónapra letartóztatták, következő évadra,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.