Belépés
menusgabor: Amikor a nagyjaink elmélkednek avagy az Az élet fonákságai
gyereke, akkor nagy eséllyel... neked sem lesz.

( Dick Cavett )Ha egy férfi elcsábítja a feleségedet, legjobb bosszú, ha hagyod hogy megtartsa.

(David Bissonette)Ha filozófushoz fordulunk válaszért, a végén azt sem tudjuk, mit kérdeztünk

(Ismeretlen)Ha hűségesen dolgozol napi nyolc órát, vé
2023-04-15 22:45:09
menusgabor: Vicces idézetek - az életről
konyhába.

IsmeretlenÁltalában mindenhez analfabéta vagyok, de sokat olvasok.

Jerome David SalingerA cukrász a selejtet habbal takarja be,
2022-07-24 22:45:26
velemenyezd: Brexit - Barnier: még mindig van lehetőség a megállapodásra, de nem bármilyen áron
gyakorlatilag nem sikerült érdemi előrelépést elérni a sarkalatos fontosságú kérdésekben, London és az EU azonban egymást hibáztatja ezért.
A május közepén véget ért harmadik forduló után David Frost, a brit tárgyalóküldöttség vezetője kijelentette: a haladás fő akadálya az, hogy az EU olyan "kiegyensúlyozatlan" javaslatokhoz ragaszkodik, amelyek az uniós jog- vagy szabványre
2020-05-31 16:32:02
velemenyezd: Brexit - Brit főtárgyaló: alig van haladás a legfontosabb kérdésekben
dokumentumokat tett le az asztalra, az ilyen megállapodásokra bőségesen van precedens és egyértelmű az is, hogy a tárgyalófelek jól értik egymást - hangsúlyozta a brit küldöttségvezető.
David Frost szerint azonban a haladás fő akadálya az, hogy az EU olyan "újszerű és kiegyensúlyozatlan" javaslatokhoz ragaszkodik, amelyek az uniós jog- vagy szabványrendszerhez kötnék az Egyes
2020-05-15 15:45:39
velemenyezd: Brexit - A jövő héten folytatódnak a tárgyalások a kétoldalú kapcsolatrendszerről

David Frost, a brit kormány tárgyalóküldöttségének vezetője és Michel Barnier, az Európai Bizottság főtárgyalója szerdán, videokapcsolaton keresztül megbeszélést tartott, és a Downing Street tájékoztatása szerint megállapodásra jutott arról, hogy hétfőtől egész héten át tartó tárgyalási forduló kezdődik a küldöttségek bevonásával, szintén videokapcsolattal.
A londoni min
2020-04-15 19:33:22
velemenyezd: Koronavírus - Egy nap alatt 569-cel emelkedett a brit halálos áldozatok száma
karanténidőszaka véget ért -, valamint Boris Johnson miniszterelnök, Matt Hancock egészségügyi miniszter, Chris Whitty angliai tisztifőorvos, a brit kormány egészségügyi főtanácsadója és David Frost, az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások brit küldöttségvezetője.
Johnson Downing Street-i rezidenciáján, teljes elkülö
2020-04-02 16:12:42
velemenyezd: Koronavírus - Egy nap alatt 563-mal emelkedett a brit halálos áldozatok száma
karanténidőszaka véget ért -, valamint Boris Johnson miniszterelnök, Matt Hancock egészségügyi miniszter, Chris Whitty angliai tisztifőorvos, a brit kormány egészségügyi főtanácsadója és David Frost, az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások brit küldöttségvezetője.
Michel Barnier, az Európai Bizottság főtárgyalója, Fr
2020-04-01 16:12:26
velemenyezd: Koronavírus - A brit kormány mentesíti a vámok és illetékek alól a járvány megfékezéséhez szükséges importtermé
trónörökös, II. Erzsébet királynő 71 éves fia, Boris Johnson miniszterelnök, Matt Hancock egészségügyi miniszter, Chris Whitty angliai tiszti főorvos, a brit kormány egészségügyi főtanácsadója és David Frost, az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások brit főtárgyalója.
Michel Barnier, az Európai Bizottság főtárgyalója,
2020-04-01 11:32:10
velemenyezd: Brexit - Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rendezésében állapodtak meg
Egyesült Királyság jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszeréről szóló tárgyalások uniós főtárgyalója március 19-én bejelentette, hogy koronavírus-tesztje pozitív lett. Közvetlen tárgyalópartnere, David Frost brit főtárgyaló pedig másnap vonult önkéntes karanténba, miután az új koronavírus okozta betegség tüneteit észlelte magán.
Az uniós bizottság tájékoztatása szerint a hétfői t
2020-03-30 22:44:29
velemenyezd: Brexit - Hétfőn kezdődnek a hivatalos tárgyalások a jövőbeni kapcsolatrendszerről
londoni miniszterelnöki hivatal által közzétett menetrend alapján hétfőn először a két tárgyalóküldöttség vezetői találkoznak. A tájékoztató neveket nem említ, de a brit kormány főtárgyalója David Frost, az Európai Unió delegációját pedig továbbra is Michel Barnier vezeti, aki a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló tavalyi tárgyalássorozaton is unió főképvisel
2020-02-28 17:02:30
velemenyezd: Brexit - Barnier: az EU és Nagy-Britannia hamarosan megkezdi a jövőbeli kapcsolatokról szóló tárgyalásokat
megteszünk a nagyon nehéznek ígérkező tárgyalások sikere érdekében" - fogalmazott.
Szavai szerint az uniós bizottság reméli, hogy a megbeszélések a kölcsönös bizalom jegyében folynak majd a David Frost, a brit kormány főtárgyalója vezette tárgyalócsoportokkal, figyelembe véve és tiszteletben tartva a mindkét fél által már elfogadott feltételeket.
Barnier tájékoztatása sz
2020-02-25 22:13:45
velemenyezd: Brexit - Boris Johnson aláírta a kilépési megállapodást
által aláírt kilépési megállapodást Brüsszelből szállították Londonba, és a ceremónián az Európai Unió, a brit külügyminisztérium és a Downing Street tisztviselői is jelen voltak, köztük David Frost, a brit Brexit-tárgyalóküldöttség vezetője.
Az Egyesült Királyságban csütörtök este emelkedett törvényerőre a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás,
2020-01-24 21:32:14
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Boris Johnson, Dick Cavett, David Bissonette, Jerome David Salinger, David Frost, Michel Barnier, Európai Bizottság, Downing Street, Matt Hancock, Chris Whitty, Egyesült Királyság, Európai Unió, Johnson Downing Street-i, Egyesült Királyságban, nagyjaink elmélkednek, legfontosabb kérdésekben, jövő héten, brit halálos, brit kormány, járvány megfékezéséhez, hivatalos tárgyalások, jövőbeli kapcsolatokról, kilépési megállapodást, férfi elcsábítja, selejtet habbal, sarkalatos fontosságú,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.