Belépés
velemenyezd: Pest fölött az ég: Kamondy Ágnes estje a Trip hajón
zenél, és lesz két ütőhangszeres, Gyenge Lajos és Dudás Zsombor. Kamondy Ágnes dalaihoz Vörös Róbert rendező készített koncertszínházi körítést.
A Pest fölött az ég című műsor a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon mutatkozott be tavaly ősszel, január 30-án a Trip hajón lesz a második állomás.
A sokoldalú, multiinstrumentalista Kamondy Ágnes már a hetvenes években
2020-01-18 13:21:34
velemenyezd: Európai turnéra indul a Recirquel újcirkusz társulat
Szövetségének (Association des
2020-01-13 15:11:35
velemenyezd: Woody Allen-napot tartanak vasárnap Budapesten

A Woody Allen-napon az új alkotás mellett az amerikai filmrendező, producer utóbbi években készített legjobb filmjei lesznek láthatók. A nagyteremben vetítik a Hollywoody történet (Hollywood Ending) és A világ második legjobb gitárosa című alkotásokat, a kisteremben pedig Az óriáskerék (Wonder Wheel), a Café Society (Café Society) és a Match Point című filmeket láthatják a né
2019-11-21 07:05:33
velemenyezd: Egy hét múlva kezdődik az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál

A december 1-ig tartó fesztivál filmjeit az Uránia Filmszínház mellett a Budapesti Francia Intézetben, az Art+ Cinema moziban és Lengyel Intézetben láthatja a közönség, a szakmai programoknak és a közönségtalálkozóknak pedig a Magvető Café ad otthont - mondta el Liszka Tamás fesztiváligazgató az Urániában tartott szerdai sajtótájékoztatón.
A fesztivál a Fritzi - egy forr
2019-11-20 13:26:33
velemenyezd: Ma van A zene éjszakája Budapesten

A zene éjszakája - csak klasszikusan című koncertsorozatot a Budapesti Fesztiválzenekar, az Óbudai Danubia Zenekar, a Budafoki Dohnányi Zenekar, a Budapesti Vonósok, az Anima Musicae Kamarazenekar művészei és Fischer Annie-ösztöndíjasok közreműködésével rendezik meg.
A 146 éves főváros november 17-én ünnepli születésnapját, 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Ób
2019-11-16 07:04:44
velemenyezd: Ismét megrendezik A zene éjszakáját Budapesten

A belépés minden helyszínen ingyenes - olvasható a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint kiemelik, Budapesten a nagy múltra visszatekintő komolyzenei tradíciók egyre harmonikusabban élnek együtt a könnyebb, kortárs műfajokkal. Ennek a kettősségnek a jegyében rendezik meg az idén harmadik alkalommal A zene éjszakája ren
2019-11-09 16:11:42
velemenyezd: Idén 46 ország 75 dokumentumfilmjét vetítik a Verzió Filmfesztiválon

Budapesten a fesztivál helyszínei között van többek között a Trafó Kortárs Művészetek Háza, a Toldi, a Művész és a Kino Café mozi. A rendezvény vidéki helyszínei között lesz Debrecen, Kecskemét, Pécs, Szeged és Szombathely is november 21. és 24. között.
A fesztivál nyitófilmje, a Trafó Kortárs Művészetek Házában, Alexander Nanau román rendező Colectív című alkotása lesz
2019-10-23 13:11:24
velemenyezd: CAFe Budapest - Dupla bemutatóval készül a Közép-Európa Táncszínház a fesztivál zárónapjára
Sharon Eyal, Myriam Naisy vagy Wim Vandekeybus. Hat éven át volt az Ultima Vez társulat tagja, koreográfusként és oktatóként Európában és a tengerentúlon is dolgozott.
Juhász Péter a Budapest Kortárstánc Főiskola után a salzburgi SEAD intézetbe nyert felvételt, majd dolgozott a Les Ballets C de la B-ben, a Charleroi Danses-szal, Eléonore Valere-Lachkyval. Immár több éve Franc
2019-10-19 15:01:44
velemenyezd: Harmincöt éves a Magyarországi Református Egyház drogmissziója
segítségen túl útmutatásra, reményre, emberi kapcsolatokra, tartalmas feladatokra és célokra is szükség van - mondta a helyettes államtitkár.
Erdős Eszter református lelkipásztor 1984-ben Budapesten, a fasori református templomban indította el a kallódó fiatalok bibliaóráját, amelyre főként drogfüggő fiatalok jártak.
A református lelkésznő 1986-ban alapította meg Magyaro
2019-10-16 18:13:37
velemenyezd: CAFe Budapest - A Halászbástya monumentális kartonmása épül fel a Szabadság téren

Szombaton tíz órától a Szabadság téren az arra járók szemtanúi és akár aktív részvevői is lehetnek a több száz kartonalkatrészből összeálló épület létrehozásának - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
Olivier Grossetete nemzetközi hírű, Marseille-ben élő művész monumentális kartonépületeit öt kontinens városaiban építette már fel, a közel kétszáz, dobozból összeállí
2019-10-11 16:32:09
velemenyezd: CAFe Budapest - Fehér Boldizsár kapta az idei Margó-díjat

Valuska László fesztiváligazgató az esemény csütörtöki megnyitóján elmondta: a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál kapcsolódó programjaként megvalósuló Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron ötödik alkalommal adták át a Margó-díjat a legjobb első prózakötet szerzőjének.
Fehér Boldizsár a díjjal 500 ezer forintot, próbafordítást és 10 millió forint értékű médiatá
2019-10-10 18:02:31
velemenyezd: Jövőre újra Budapesten lesz a Womex, a világzenei expo

A kelet-európai térség legnagyobb világzenei eseménye, az elmúlt héten immár negyedszer megrendezett Budapest Ritmo fesztivál sikerének is köszönhető, hogy a Womex 1994 óta íródó történetében 1995 után jövőre másodszor is Budapest lesz a Womex házigazdája - közölte a szervező a Hangvető csütörtökön az MTI-vel.
A Womex nemcsak a világ legfontosabb világzenei összejövetele
2019-10-10 12:52:11
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kamondy Ágnes, Woody Allen-napot, Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál, Verzió Filmfesztiválon, CAFe Budapest, Közép-Európa Táncszínház, Magyarországi Református Egyház, Fehér Boldizsár, Gyenge Lajos, Dudás Zsombor, Vörös Róbert, CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon, Woody Allen-napon, Hollywood Ending, Wonder Wheel, Café Society, Match Point, Uránia Filmszínház, Budapesti Francia Intézetben, Art+ Cinema, Lengyel Intézetben, Magvető Café, Liszka Tamás, Budapesti Fesztiválzenekar, Óbudai Danubia Zenekar, Budafoki Dohnányi Zenekar,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.