Belépés
velemenyezd: Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon

A közlemény szerint a fesztiválon az elmúlt egy év magyar és koprodukciós alkotásai négy kategóriában (játékfilmek, dokumentum- és ismeretterjesztő filmek; animációs, fikciós és kísérleti rövidfilmek, valamint versklipek) versenyeznek. A vetítések között beszélgetések zajlanak majd az egyes filmek rendezőivel, stábtagjaival.
A fesztivál versenyprogramjának zsűritagjai Lu
2018-08-08 12:19:40
velemenyezd: Filmfesztivállal emlékeznek Bujtor Istvánra Balatonszemesen

A Nyármarasztó 2012 rendezvénysorozat keretében meghirdetett Bujtor István Filmfesztiválon barátok és tisztelők, a Bujtor-filmek rajongói emlékeznek "arra a nagyszerű emberre, akinek mindene volt a Balaton - meg a jókedv és vidámság" - írta rendezvényről az MTI-t tájékoztató közleményben a szervezők nevében a Magyar Versmondók Egyesülete.
A fesztivál megpróbálja a művész
2012-08-17 12:12:39
schuro: Megszületett Koncz Gábor
folytatás, a Fábián Bálint találkozása Istennel (1980). Koncz Gábor e filmben nyújtott alakításáért 1981-ben elnyerte a legjobb férfi alakítás díját az Új-Delhiben megrendezett filmfesztiválon.

Művészfilmek és közönségfilmek váltakoztak a színész pályáján a '80-as években is. Az '50-es években játszódik Kósa Ferenc felkavaró drámája, A mérkőzés (1980), amely
2009-07-08 06:39:16
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bujtor István Filmfesztiválon, Bujtor Istvánra Balatonszemesen, Megszületett Koncz Gábor, Magyar Versmondók Egyesülete, Fábián Bálint, Koncz Gábor, Kósa Ferenc, közlemény szerint, vetítések között, egyes filmek, nagyszerű emberre, szervezők nevében, fesztivál megpróbálja, legjobb férfi, színész pályáján, ismeretterjesztő, filmfesztivállal, filmfesztiválon, balatonszemesen, közönségfilmek, beszélgetések, stábtagjaival, rendezvényről, versenyeznek, alakításáért, megszületett,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.