Belépés
velemenyezd: Atlétikai vb 2023 - Budapest három díszpolgára a rendezés mellett
sportolási lehetőséget az egyetemi hallgatóknak, továbbá a nagyközönségnek, futóknak, a szabadidősport szerelmeseinek.
"Ha megvalósul e beruházás, az számos további infrastrukturális és közlekedési fejlesztést von maga után, Budapest egy újabb része válhat méltóvá egy európai világvároshoz, amelynek előnyeiből minden budapesti polgár részesülhet." - zárul a levél.
Budape
2019-11-21 15:01:32
velemenyezd: Kínai vállalat vásárolt részesedést a Rail Cargo Terminal-BILK Zrt.-ben
megállapodást. Mosóczi László szerint ennek hatására javulhat az áruszállítás hatékonysága, és bővülhet a Kínából érkező a vasúti teherforgalom.
A kormány - mint fogalmazott - a közlekedési hálózatok és a logisztikai szolgáltatások fejlesztésével járul hozzá ahhoz, hogy az ország kiaknázhassa a földrajzi fekvéséből eredő előnyöket.
Az államtitkár a vasúti teherfuvarozás
2019-11-20 21:43:13
velemenyezd: Csepel támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését
is.
Az ülésen Schneller Domonkos, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára hangsúlyozta: a beruházás a Déli városkapu elnevezésű városfejlesztési program keretében készülne el, és a közlekedési beruházások, az új hidak, a HÉV-vonal rekonstrukciója révén Csepel végre a főváros szerves részévé válhat.
Miközben a sportlétesítményekre hazai forrás kell, a közlekedési fejle
2019-11-18 22:13:25
velemenyezd: Karbantartás miatt nem jár a gödöllői HÉV a hétvégén egy szakaszon

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton és vasárnap 8 és 18 óra között kell buszra szállni az említett szakaszon. A H8 jelzésű autóbusz Mogyoród és Gödöllő között Szentjakab kivételével minden HÉV-megállóhelyhez tartozó buszmegállóhelyet érint, Szentjakab pedig a H8SZ jelzésű, az igények szerint indított pótlóbussz
2019-11-14 22:14:10
velemenyezd: Erdogan Budapesten - Forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban
érvényben.
A forgalmi változások a http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ ideiglenes-forgalomkorlatozas-budapesten-158 címen olvashatók.
A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte: a változások főleg az Andrássy út-Lánchíd útvonalat és az ezt keresztező utcákat, valamint a budai Vár környékét érintik.
A BKK arra kéri a fővárosb
2019-11-07 07:04:04
velemenyezd: Halottak napja - Elhunyt szeretteinkre emlékezünk a hét végén
polgárőrséggel közösen országszerte segíti a temetőkbe látogatók közlekedését.
A katasztrófavédelem a tűzesetek, a mentőszolgálat a balesetek megelőzésére figyelmeztetett.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a nagyobb budapesti temetők felé rendkívüli járatokat indított.
A Rákoskeresztúri új köztemetőbe csütörtöktől a szombati zárásig díjmentesen lehet autóval be
2019-11-01 07:04:53
velemenyezd: Putyin Budapesten - Útlezárásokra, forgalmi változásokra kell számítani a fővárosban

A delegáció érkezése miatt a Budapesti Közlekedési Központ a kötöttpályás járművek, főként a metró igénybevételét javasolja. A korlátozások a Liszt Ferenc-repülőtér környékét is érintik, ezért azt tanácsolják: akinek a gépe 12 és 14 óra között, vagy 19 és 21 óra között indul, lényegesen korábban induljon el otthonról.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerin
2019-10-30 07:04:48
velemenyezd: Dunai hajóbaleset - Bejelentette a fellebbezést az ügyészség
szökés-elrejtőzés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye csak ily módon zárható ki.
A 36 rendbeli bűncselekménynek kiemelt a tárgyi súlya - figyelemmel arra is, hogy Magyarország modern közlekedési történetének egyik legsúlyosabb, halálos áldozatot követelő közlekedési balesetéről van szó -, és mivel Ukrajna nem adja ki állampolgárait más államnak, a szökés-elrejtőzés ves
2019-10-28 15:21:58
velemenyezd: Vasárnap kezdődik a téli időszámítás
építkezéseken, a hosszan nyitva tartó intézményekben és szolgáltatóknál, valamint a középületek díszkivilágítása kapcsán keletkezik - olvasható a közleményben.
Az átállás érinti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) éjszakai járatait is. A közlekedési cég közleménye szerint az óraátállítás éjszakáján a legtöbb járat hajnali 2 és 3 óra között a nyári és a téli időszámítás szer
2019-10-25 22:01:42
velemenyezd: Október 23 - Változik a fővárosi tömegközlekedés menetrendje

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ideiglenes megállási tilalom van érvényben szerda éjfélig a Szalay utcában és a Vajkay utcában, 23-án egész nap a Liszt Ferenc tér környékén, az esti órákban az Akadémia utcában, a Báthory utcában, a Balassi Bálint utcában, a Széchenyi felső rakparton, a Markó utcában, a Szemere utcában, a
2019-10-22 17:11:50
velemenyezd: ITM: Magyarország elkötelezett a közlekedési és logisztikai infrastruktúra fejlesztése mellett
vonalak hossza.
Hozzátette: a magyar kormány terve, hogy 2030-ig a szomszéd országokkal összefogva a Kárpát-medencét Európa leggyorsabban fejlődő, egységes gazdasági, kereskedelmi, közlekedési területévé tegye. Ezt a törekvést szolgálja egyebek között a Budapest-Belgrád közötti vasúti pálya várhatóan 2024 végéig elkészülő korszerűsítése is.
A magyar kormány 2010-ben meg
2019-10-21 16:41:27
velemenyezd: A Nemzeti vágta és futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Budapesten
délutántól lezárják az Andrássy utat a Bajza utcától, a Hősök terét és több környező utcát, valamint a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi közleménye szerint a korlátozások miatt változik a 20E, a 30-as buszcsalád, a 105-ös és a 979-es busz, továbbá a 75-ös trolibusz útvonala.
A BKK arról is be
2019-10-18 07:04:38
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Rail Cargo Terminal-BILK Zrt, Erdogan Budapesten, Putyin Budapesten, Mosóczi László, Schneller Domonkos, Budapesti Közlekedési Központ, Liszt Ferenc-repülőtér, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Liszt Ferenc, Balassi Bálint, Kárpát-medencét Európa, Dózsa György, rendezés mellett, atlétikai világbajnokság, téli időszámítás, fővárosi tömegközlekedés, hétvégén Budapesten, egyetemi hallgatóknak, szabadidősport szerelmeseinek, számos további, újabb része, európai világvároshoz, áruszállítás hatékonysága, vasúti teherforgalom, közlekedési hálózatok, logisztikai szolgáltatások,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.