Belépés
velemenyezd: Lánchíd - Fürjes: a felújítás halogatása milliárdokba kerül és veszélyes a budapestiekre

Fürjes Balázs szerint csalódás, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatósági ülése kudarcba fulladt, és a főpolgármesteri ígéret ellenére megint nem indította el a Lánchíd felújításához szükséges közbeszerzést.
Egy hónapja a kormány és a főváros egyetértett abban, hogy a Lánchíd felújítása halaszthatatlan - idézte fel az államtitkár.
A beruházást Tarlós I
2020-07-17 18:52:59
velemenyezd: Vitézy Dávid: autómentessé válik a Városliget
Városliget elkerülésében.
Az új villamoskapcsolat pedig a 3-as villamosgyűrű folytatását jelenti majd Angyalföld felé.
A BFK a fenti előkészítési, tervezési feladatokat a Budapesti Közlekedési Központtal együttműködésben végzi majd a kormányhatározat szerint - olvasható a bejegyzésben.
A kormányhatározat szerint az engedélyes és kiviteli tervek elkészítésének, valam
2020-07-17 11:21:39
velemenyezd: Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek ellen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint péntek éjszaka tartották a közlekedési akciót, amely a gyorshajtás és az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítására irányult, de az engedély nélkül átalakított autókat is ellenőrizték. Az akció Budapest egész területére kiterjedt.
Az ellenőrzés alatt 62 járművezető lépte túl a megengedett sebességhatárt, vo
2020-07-08 07:20:57
menusgabor: Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
Országgyűlés tagja volt, a szocialista párt frakciójának szürke eminenciásaként tevékenykedett. A pártpolitika mellett a baloldali kormány munkájában is részt vett: előbb a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, közvetlenül ezután a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkárának nevezték ki. A politikai elit köreiben eltöltött évei alatt nemcsak politikai, han
2020-07-04 22:00:11
velemenyezd: Koronavírus - Csúsztatott iskolakezdést javasol a főváros

Azt írták: a reggel 7 és 8 óra közötti csúcsforgalom idején a közösségi közlekedésben utazók egyharmada diák, főként közép- és felsőoktatásban tanuló. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a budapesti városvezetés ezért azt javasolja az oktatási intézményeknek, hogy csúsztassák el a reggeli kezdést 9 órára, hogy ősztől se alakulhasson ki zsúfoltság a közösségi közlekedésbe
2020-06-29 19:22:54
velemenyezd: Baleset miatt meghosszabbított útvonalon közlekednek a metrópótlók

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint baleset miatt meghosszabbított útvonalon közlekednek a metrópótló autóbuszok, a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között.
2020-06-25 17:23:05
velemenyezd: BKK: ismét egyetlen társaság végzi majd a budapesti közlekedési közszolgáltatásokat

A közlemény szerint - a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében - június 30-ával megkezdődik a Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok (BKÜ) Zrt. integrációja a Budapesti Közlekedési Központ Zrt.-be. A teljes beolvadás a tervek szerint szeptember 30-án, a cégbírósági bejegyzést követően valósul meg.
"A közlekedési közszolgáltatást végző cégek integrációjának célja
2020-06-25 17:02:00
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - Kedvezményt adnak a nem lakás céljára kiadott ingatlanok bérlőinek
tudomásul vette és megerősítette a járványügyi veszélyhelyzet idején a közgyűlés hatáskörében a főpolgármester által hozott döntéseket.
A Fővárosi Közgyűlés visszahívta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságából Körömi Attilát és Müller Pétert július 1-jei hatállyal, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ igazgatóságából Veréb Lászlót, a Budapest Film Zrt. felügye
2020-06-24 13:41:39
velemenyezd: Megkezdték a Ferencvárosban talált világháborús bomba hatástalanítását, lezárták a területet
hogy a légibomba két gyújtószerkezetet tartalmaz, csak azok eltávolítása után emelhetik ki az eszközt, és szállíthatják el a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábban azt közölte az MTI-vel, hogy útlezárásokra, a közösségi közlekedés korlátozására kell számítani a Kvassay Jenő út környékén, és lezárják a Rákóczi hidat is.
A
2020-06-11 21:53:39
velemenyezd: Karácsony: a jövő évi költségvetés súlyos megszorító csomag az önkormányzatoknak
négyszeresére emeli, mindezt egy olyan időszakban, amikor járvány miatt a közösségi közlekedés jegybevételei drámai mértékben visszaestek - jegyezte meg, arra is kitérve, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 20 és 30 milliárd forint közé teszi a bevételkiesést.
A főpolgármester közölte: a kormány 2021-től megszüntetné a kültéri plakáthelyekre kivethető építményadót, ez
2020-06-09 17:33:10
velemenyezd: ITM: a közlekedés zöldítése elengedhetetlen a magyar klímacélok eléréséhez
Orgovány Ferenc, az NKM Mobilitás Kft. ügyvezető igazgatója és Balogh Szabolcs, a társaság e-mobilitás terület vezetője; Balázs Ákos, Debrecen alpolgármestere; Nagy Attila, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. vezérigazgatója; Balogh Zsuzsanna, a TRENECON Tanácsadó és Tervező Kft. közgazdasági igazgatója; Drescher László, a Zone Klaszter menedzsere; Erős Veronika, a NEUM projektvezető
2020-05-12 18:52:17
eva6: Meg kezdődtek az éretségik
követi.

Dübörög a közösségi közlekedés
Mától, az érettségik miatt megnövekedő forgalomra tekintettel, a fővárosi flotta lehető legtöbb járművét elindítja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Május 4-től május 21-ig újra a járványhelyzet előtt megszokott tanítási időszakban érvényes menetrend szerint indulnak a járatok. Ez azt jelenti, hogy mintegy 200
2020-05-04 09:53:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Vitézy Dávid, Fővárosi Közgyűlés, Fürjes Balázs, Budapesti Közlekedési Központ, Tarlós, Budapesti Közlekedési Központtal, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Közlekedési Minisztérium, Energiaügyi Minisztérium, Deák Ferenc, Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok, Budapesti Közlekedési Központ Zrt, Körömi Attilát, Müller Pétert, Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ, Veréb Lászlót, Budapest Film Zrt, Magyar Honvédség, Kvassay Jenő, Orgovány Ferenc, Mobilitás Kft, Balogh Szabolcs, Balázs Ákos, Nagy Attila, Debreceni Közlekedési Zrt, Balogh Zsuzsanna,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.