Belépés
lilagondolatok: Megtörtént
Megtörtént

 
"Ez a jelenet a British Airways London - Johannesburg közötti járatán történt meg. Egy ötvenes fehér asszony egy fekete férfi mellett ült. Láthatóan nagyon zaklatott volt emiatt, így hívta a stewardesst. A légikisasszony kérdezi:
- Mi a probléma, hölgyem?
2023-01-20 13:18:19
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges zárás az európai tőzsdéken
árfolyamcsökkenés az utazási, turisztikai és üdülési cégek részvényeit érintette a leginkább, az ágazati index két és fél százalékkal gyengült. Az easyJet és a TUI részvények hét százalékkal, a British Airways anyavállalata, az AIG részvénye hat százalékkal gyengült.
Londonban 1,43 százalékkal végzett alacsonyabban az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,72 százalékkal, a páriz
2020-08-14 17:53:03
velemenyezd: Tőzsde - Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek
távközlési berendezés gyártó vállalat árfolyama 12,54 százalékkal ugrott meg, miután javította éves előrejelzését a jövedelmezőség erősödésének is köszönhetően.
Az egyebek között a British Airways és az Iberia légitársaság anyavállalata, az International Airlines Group (IAG) 9 százalékos mínuszban zárt Londonban, miután 4,21 milliárd eurós veszteségről adott számot. Az IAG 2
2020-07-31 19:32:59
velemenyezd: Koronavírus - A jövő hónapban enyhülnek a brit karanténszabályok
mint Nagy-Britanniában.
A brit légitársaságok és turisztikai cégek kezdettől rendkívüli nyomást gyakorolnak a kormányra a karanténelőírás felszámolása végett.
Willie Walsh, a British Airways (BA) anyavállalatának (International Airlines Group, IAG) vezérigazgatója a londoni alsóház képviselőinek küldött levelében közölte, hogy a BA-nek jelenleg semmiféle kereskedelmi bev
2020-06-27 07:04:07
velemenyezd: Koronavírus - Jogi eljárást kezdeményez a brit karantén ellen a BA, a Ryanair és az easyJet
szerint az intézkedés célja annak megakadályozása, hogy az immár visszavonulóban lévő nagy-britanniai koronavírus-járvány a külföldről behurcolt fertőzések miatt ismét fellángoljon.
A British Airways, az easyjet és a Ryanair már a hét elején jelezte, hogy bíróságon kívánja megtámadni a karanténintézkedést, pénteken pedig hivatalosan is bejelentette a jogi eljárás elindítását.
2020-06-12 11:51:59
velemenyezd: Koronavírus - A British Airways eladja műgyűjteményének egy részét, hogy megtarthassa dolgozóit
nem derült ki, hogy melyektől.
A koronavírus-járvány alatt szinte megszűnt a légi közlekedés, számos légitársaság a csőd szélére került, rengeteg dolgozójuk veszítette el állását. A British Airways is összeomlott, több ezer dolgozójától kellene megválnia.
Alex Cruz, a légitársaság vezetője a múlt héten arra figyelmeztetett, hogy drasztikus változtatásokra lesz szükség,
2020-06-11 16:43:10
velemenyezd: Koronavírus - Érvénybe lépett a brit karanténszabály, a turisztikai cégek perre készülnek
500 nagy utazásszervező vállalat és szálloda csatlakozott. E cégek együttes forgalma meghaladja az évi 10 milliárd fontot.
A brit piacon tevékenykedő három legnagyobb légitársaság, a British Airways, az easyjet és a Ryanair ugyancsak bíróságon kívánja megtámadni a karanténintézkedést, és lehetséges, hogy a két jogi eljárást a kezdeményezők egybevonják.
A vállalatok jogi
2020-06-08 07:04:16
velemenyezd: Koronavírus - Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a Nagy-Britanniába érkezőknek
utasokra ne vonatkozzanak a brit karanténszabályok.
A brit turisztikai ágazat és a légitársaságok azonban élesen bírálják a tervet.
Willie Walsh, a legnagyobb brit légitársaság, a British Airways anyavállalatának (IAG) vezérigazgatója a minap közölte: a cég jogi eljárás megindítását fontolgatja, mivel irracionálisnak és aránytalannak tartja az intézkedést.
Walsh a l
2020-06-07 07:04:04
velemenyezd: Koronavírus - Brit belügyminiszter: hétfőtől érvénybe lép a beutazási karantén
megszenvedte a koronavírus-járvány turisztikai hatásait.
A legnagyobb brit olcsójegyes légitársaság, az easyJet 15 ezer fős alkalmazotti állományának 30 százalékát elbocsátja.
A British Airways a minap közölte, hogy 42 ezer alkalmazottja közül 12 ezret kénytelen elbocsátani, miután a Covid-19 járvány miatt gyakorlatilag összeomlott a légiforgalmi piac.
A Virgin Atla
2020-06-03 19:43:30
velemenyezd: Koronavírus - Egyre nagyobb a nyomás a brit kormányon a beutazási karantén tervének törlése érdekében
turisztikai hatásait.
A legnagyobb brit olcsójegyes légitársaság, az easyJet éppen csütörtökön jelentette be, hogy 15 ezer fős alkalmazotti állományának 30 százalékát elbocsátja.
A British Airways a minap közölte, hogy 42 ezer alkalmazottja közül 12 ezret kénytelen elbocsátani, miután a Covid-19 járvány miatt gyakorlatilag összeomlott a légiforgalmi piac.
A Virgin A
2020-05-28 17:52:56
velemenyezd: Koronavírus - Több légitársaság is újraindítja budapesti járatait júniusban

A légikikötő üzemeltetője csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a British Airways londoni, az Eurowings stuttgarti, a Jet2 Leeds-i és manchesteri, a Qatar Airways dohai és a Swiss zürichi járata indul újra, és az Emirates is tervezi a dubaji összeköttetés újraindítását.
Májusban a Wizz Air 15 útvonalon indította el ismét a légiközlekedést, a magyar hátt
2020-05-14 12:53:08
velemenyezd: Koronavírus - A jelenleginél is rosszabb helyzetbe kerülhet a British Airways
és azzal számoltak, hogy júliustól bővíthetik a kínálatot. A kormány javaslata azonban rossz helyzetbe sodorná a légitársaságot és a teljes szektort.
Willie Walsh közlése szerint a British Airways mellett az Iberiát, a Vuelinget, az Aer Lingust és a Levelt is irányító IAG egyelőre nem szorul kormányzati mentőcsomagra. Minden lehetséges módot megragadtak arra, hogy csökkentsék
2020-05-11 17:22:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
British Airways, British Airways London, International Airlines Group, Willie Walsh, Alex Cruz, Virgin Atla, Virgin, Jet2 Leeds-i, Wizz Air, európai tőzsdéken, vezető nyugat-európai, jövő hónapban, brit karanténszabályok, brit karantén, brit karanténszabály, turisztikai cégek, beutazási karantén, brit kormányon, ötvenes fehér, fekete férfi, légikisasszony kérdezi, ágazati index, jövedelmezőség erősödésének, egyebek között, brit légitársaságok, karanténelőírás felszámolása,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.