Belépés
velemenyezd: Krónika 10. rész (költségvetés, határozathozatalok)
tisztségviselőket választottak

A parlament határozatképtelenség miatt kétszer sem tudta megválasztani a Jobbikból kilépett Sneider Tamás (független) országgyűlési alelnöki tisztségébe Brenner Kolomant (Jobbik). A szavazásban nem vettet részt a jelenlévő fideszes képviselők nagy többsége és a Jobbikból kilépett független országgyűlési képviselők sem.
Az elnöklő Lez
2020-06-29 19:33:22
velemenyezd: A jövő évi büdzséhez benyújtott módosításokról szavaznak
kérdésekre pedig 30 perc áll rendelkezésre.
A képviselők ezt követően döntenek a 2021-es büdzséhez benyújtott módosításokról, majd az Országgyűlés alelnökévé választhatják a jobbikos Brenner Kolomant, aki az ellenzéki frakcióból kilépett Sneider Tamást válthatja a házvezetésben. Az ülésen a szocialista Bangóné Borbély Ildikó mentelmi ügyében is határoznak.
Szerdán és csü
2020-06-29 07:04:18
velemenyezd: A jövő évi költségvetésről dönt a parlament
pedig 30 perc áll rendelkezésre.
A képviselők ezt követően döntenek a jövő évi büdzséhez benyújtott módosító javaslatokról, majd az Országgyűlés alelnökévé választhatják a jobbikos Brenner Kolomant, aki az ellenzéki frakcióból kilépett Sneider Tamást válthatja a házvezetésben. Az ülésen a szocialista Bangóné Borbély Ildikó mentelmi ügyében is határoznak.
Szerdán és csütö
2020-06-28 07:04:20
velemenyezd: Krónika 6. rész (költségvetés)
hitelekkel,beruház ösztönzéssel kíván a kabinet enyhíteni a vállalkozások és a lakosság terhein.

Jobbik: az oktatás nemzetstratégiai ágazat, önálló tárcához kell rendelni

Brenner Koloman szerint egy költségvetési törvény mindig értékválasztás mutat.
Az oktatási rendszernek komoly kihívásoknak kellene megfelelni - hangoztatta és példaként említette a ro
2020-06-10 15:32:41
velemenyezd: Krónika 14. rész (felsőoktatási törvény, műanyagok tiltása)
kerül ismét terítékre. Aláhúzta, az egyetemek számára óriási lehetőség a változás, az innováció ugyanakkor nagyobb fokú felelősséggel is jár, amit a kormánynak monitoroznia kell.
Brenner Koloman (Jobbik) úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban beigazolódtak a felsőoktatási intézmények alapítványi formába rendezésével kapcsolatos aggályaik, ez a folyamat ugyanis egyértelmű táma
2020-06-09 23:29:47
velemenyezd: Krónika 10. rész (a nemzeti önazonosság védelméről)
annak elfogadása ne végpont, hanem kiindulópont legyen.
Sorolta azokat a képviselőket, akiknek a neve is mutatja, hogy más nemzethez tartozó felmenőkkel rendelkeznek. Többek között Brenner Koloman jobbikos, Sebián-Petrovszki László DK-s, Schmuck Erzsébet LMP-s, Korózs Lajos szocialista, Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd), Harrach Péter kereszténydemokrata, valamint Kubatov Gábor
2020-06-08 19:43:20
velemenyezd: Krónika 11. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem)
köszönhetően az egyetem saját bevételeket nagyobb arányban tud generálni és a piaci együttműködésre is nagyobb mozgástere lesz.
Jobbik: az idő dönti el a modellváltás sikerességét
Brenner Koloman (Jobbik) aggályosnak nevezte, hogy a felszólalások során elhangzott a piaci környezet és a hatékonyság fogalma. Egy művészeti képzést folytató egyetem esetében is lehet, de nem
2020-06-04 22:43:30
velemenyezd: Brenner Kolomant jelöli parlamenti alelnöknek a Jobbik, két új frakcióvezető-helyettes

Brenner Koloman az MTI-nek elmondta: az ülésen lemondott frakcióvezető-helyettesi megbízatásáról; az ő és a képviselőcsoportból múlt szerdán távozott Farkas Gergely helyére Csányi Tamást és Magyar Zoltánt választották meg a résztvevők.
A Jobbik május 18-án jelentette be, hogy Balczó Zoltánra kívánják lecserélni a parlamenti alelnöki poszton Sneider Tamást.
Akkori kö
2020-06-03 14:26:09
velemenyezd: Brenner Koloman lehet a parlament jobbikos alelnöke

Farkas Krisztina, a párt sajtószóvivője csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a jövő héten születhet döntés a személyi javaslatról.
Brenner Koloman jelenleg a Jobbik frakcióvezető-helyettese; 2018-ban szerzett mandátumot a párt országos listáján.
Sneider Tamást, az Országgyűlés alelnökét másfél hete szólította fel lemondásra a Jobbik vezetése; Szilágyi György szó
2020-05-28 17:52:11
velemenyezd: Krónika 3. rész (bizottsági jelentések)
ettől a javaslattól - mondta. Meg akarják szüntetni a közalkalmazotti státuszt, amit a versenyképesség jelszava mögé rejtenek - közölte, jelezve: nem fogják támogatni a javaslatot.
Brenner Koloman (Jobbik) azt mondta: élethazugság a közalkalmazotti jogviszony és a bérezés összekötése. Finanszírozni kell az adott területet, mégpedig kiemelt módon, és akkor van mód magasabb bér
2020-05-19 12:32:42
velemenyezd: Krónika 12. rész (bizottsági jelentések, napirend után)
(Jobbik) felszólalásában "valódi, kézzelfogható" programokat sürgetett a szegregációban élők számára, felvetve, sok családban nemhogy internet, de áram sincsen a digitális oktatáshoz.
Brenner Koloman (Jobbik) a nemzetiségi támogatások növelését sürgette.
Kálló Gergely (Jobbik) a dunaújvárosi vasműnek kért kormányzati segítséget.
A jobbikos Varga-Damm Andrea a 100 é
2020-05-18 21:22:34
velemenyezd: Adjunctul ministrului ungar al Afacerilor Externe: declaraţiile lui Klaus Iohannis, în măsură să incite la ură
că, în timp ce Ungaria este atacată pentru legea de combatere a epidemiei de coronavirus, preşedintele Consiliului Europei nu şi-a spus cuvântul în problema cu România.
Şi Koloman Brenner (Jobbik) a calificat declaraţia preşedintelui român drept scandaloasă. Acesta a menţionat că, după alegerea lui Iohannis, mulţi maghiari din Transilvania au crezut că ţara va avea un preşedi
2020-05-11 15:51:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Filmművészeti Egyetem, Brenner Kolomant, Brenner Koloman, Afacerilor Externe, Klaus Iohannis, Sneider Tamás, Sneider Tamást, Bangóné Borbély Ildikó, Sebián-Petrovszki László DK-s, Schmuck Erzsébet LMP-s, Korózs Lajos, Kocsis-Cake Olivio, Harrach Péter, Kubatov Gábor, Farkas Gergely, Csányi Tamást, Magyar Zoltánt, Balczó Zoltánra, Farkas Krisztina, Szilágyi György, Kálló Gergely, Varga-Damm Andrea, Consiliului Europei, Koloman Brenner, nemzeti önazonosság, parlament jobbikos,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.