Belépés
velemenyezd: Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
eljött az idő, hogy az ellenzék együtt, közösen készüljön arra, hogy ezt a "hatalmi őrjöngést" megállítsa 2022-ben.
Jobbik: kufárkodás helyett jólétet minden magyarnak!

Brenner Koloman (Jobbik) úgy értékelt: az EU-csúcstalálkozón "kufárkodás történt", az EU vezetői rossz kompromisszumot kötöttek, majd mindenki hazament és győztesnek hirdette ki magát.

H
2020-08-03 14:42:36
velemenyezd: Brenner Koloman: a Jobbik nemzeti, jobbközép, szociálisan érzékeny néppárt
már az Országgyűlés alelnökévé választásának körülményei is megmutatták, hogy "az egypárti túlhatalmat kiépítő Fideszt mennyire zavarja egy valóban polgári és konzervatív politikus".
Brenner Koloman azt mondta, hogy az elvi nyilatkozat megkoronázta a Jobbik néppártosodási folyamatát, amely már 2013 óta tart.
Felidézte, hogy a Jobbikot 2003-ban alapították fiatal egyetemi
2020-07-07 14:11:35
velemenyezd: Krónika 10. rész (költségvetés, határozathozatalok)
tisztségviselőket választottak

A parlament határozatképtelenség miatt kétszer sem tudta megválasztani a Jobbikból kilépett Sneider Tamás (független) országgyűlési alelnöki tisztségébe Brenner Kolomant (Jobbik). A szavazásban nem vettet részt a jelenlévő fideszes képviselők nagy többsége és a Jobbikból kilépett független országgyűlési képviselők sem.
Az elnöklő Lez
2020-06-29 19:33:22
velemenyezd: A jövő évi büdzséhez benyújtott módosításokról szavaznak
kérdésekre pedig 30 perc áll rendelkezésre.
A képviselők ezt követően döntenek a 2021-es büdzséhez benyújtott módosításokról, majd az Országgyűlés alelnökévé választhatják a jobbikos Brenner Kolomant, aki az ellenzéki frakcióból kilépett Sneider Tamást válthatja a házvezetésben. Az ülésen a szocialista Bangóné Borbély Ildikó mentelmi ügyében is határoznak.
Szerdán és csü
2020-06-29 07:04:18
velemenyezd: A jövő évi költségvetésről dönt a parlament
pedig 30 perc áll rendelkezésre.
A képviselők ezt követően döntenek a jövő évi büdzséhez benyújtott módosító javaslatokról, majd az Országgyűlés alelnökévé választhatják a jobbikos Brenner Kolomant, aki az ellenzéki frakcióból kilépett Sneider Tamást válthatja a házvezetésben. Az ülésen a szocialista Bangóné Borbély Ildikó mentelmi ügyében is határoznak.
Szerdán és csütö
2020-06-28 07:04:20
velemenyezd: Krónika 6. rész (költségvetés)
hitelekkel,beruház ösztönzéssel kíván a kabinet enyhíteni a vállalkozások és a lakosság terhein.

Jobbik: az oktatás nemzetstratégiai ágazat, önálló tárcához kell rendelni

Brenner Koloman szerint egy költségvetési törvény mindig értékválasztás mutat.
Az oktatási rendszernek komoly kihívásoknak kellene megfelelni - hangoztatta és példaként említette a ro
2020-06-10 15:32:41
velemenyezd: Krónika 14. rész (felsőoktatási törvény, műanyagok tiltása)
kerül ismét terítékre. Aláhúzta, az egyetemek számára óriási lehetőség a változás, az innováció ugyanakkor nagyobb fokú felelősséggel is jár, amit a kormánynak monitoroznia kell.
Brenner Koloman (Jobbik) úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban beigazolódtak a felsőoktatási intézmények alapítványi formába rendezésével kapcsolatos aggályaik, ez a folyamat ugyanis egyértelmű táma
2020-06-09 23:29:47
velemenyezd: Krónika 10. rész (a nemzeti önazonosság védelméről)
annak elfogadása ne végpont, hanem kiindulópont legyen.
Sorolta azokat a képviselőket, akiknek a neve is mutatja, hogy más nemzethez tartozó felmenőkkel rendelkeznek. Többek között Brenner Koloman jobbikos, Sebián-Petrovszki László DK-s, Schmuck Erzsébet LMP-s, Korózs Lajos szocialista, Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd), Harrach Péter kereszténydemokrata, valamint Kubatov Gábor
2020-06-08 19:43:20
velemenyezd: Krónika 11. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem)
köszönhetően az egyetem saját bevételeket nagyobb arányban tud generálni és a piaci együttműködésre is nagyobb mozgástere lesz.
Jobbik: az idő dönti el a modellváltás sikerességét
Brenner Koloman (Jobbik) aggályosnak nevezte, hogy a felszólalások során elhangzott a piaci környezet és a hatékonyság fogalma. Egy művészeti képzést folytató egyetem esetében is lehet, de nem
2020-06-04 22:43:30
velemenyezd: Brenner Kolomant jelöli parlamenti alelnöknek a Jobbik, két új frakcióvezető-helyettes

Brenner Koloman az MTI-nek elmondta: az ülésen lemondott frakcióvezető-helyettesi megbízatásáról; az ő és a képviselőcsoportból múlt szerdán távozott Farkas Gergely helyére Csányi Tamást és Magyar Zoltánt választották meg a résztvevők.
A Jobbik május 18-án jelentette be, hogy Balczó Zoltánra kívánják lecserélni a parlamenti alelnöki poszton Sneider Tamást.
Akkori kö
2020-06-03 14:26:09
velemenyezd: Brenner Koloman lehet a parlament jobbikos alelnöke

Farkas Krisztina, a párt sajtószóvivője csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a jövő héten születhet döntés a személyi javaslatról.
Brenner Koloman jelenleg a Jobbik frakcióvezető-helyettese; 2018-ban szerzett mandátumot a párt országos listáján.
Sneider Tamást, az Országgyűlés alelnökét másfél hete szólította fel lemondásra a Jobbik vezetése; Szilágyi György szó
2020-05-28 17:52:11
velemenyezd: Krónika 3. rész (bizottsági jelentések)
ettől a javaslattól - mondta. Meg akarják szüntetni a közalkalmazotti státuszt, amit a versenyképesség jelszava mögé rejtenek - közölte, jelezve: nem fogják támogatni a javaslatot.
Brenner Koloman (Jobbik) azt mondta: élethazugság a közalkalmazotti jogviszony és a bérezés összekötése. Finanszírozni kell az adott területet, mégpedig kiemelt módon, és akkor van mód magasabb bér
2020-05-19 12:32:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Brenner Koloman, Filmművészeti Egyetem, Brenner Kolomant, Sneider Tamás, Sneider Tamást, Bangóné Borbély Ildikó, Sebián-Petrovszki László DK-s, Schmuck Erzsébet LMP-s, Korózs Lajos, Kocsis-Cake Olivio, Harrach Péter, Kubatov Gábor, Farkas Gergely, Csányi Tamást, Magyar Zoltánt, Balczó Zoltánra, Farkas Krisztina, Szilágyi György, rendkívüli ülés, nemzeti önazonosság, parlament jobbikos, ellenzék együtt, egypárti túlhatalmat, valóban polgári, elvi nyilatkozat, jelenlévő fideszes,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.