Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Nitrogénművek: nem lesz hiány műtrágyából
műtrágya (27 százalékban nitrogént tartalmazó Pétisó) kapacitását jelenti, ame
2020-03-19 11:11:16
velemenyezd: Bíróság: jogszerű volt a Bige Holding szolnoki kénsavüzemének bezárása

A bíróság az ítéletben megsemmisítette a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak azt a határozatát, amelyben azonnali hatállyal visszavonták a Bige Holding szolnoki műtrágyagyárának működési engedélyét. Kiss Árpád, a tanács elnöke indoklásában kiemelte: a felperes gyárában voltak üzemzavarok, a határozatból ugyanakkor nem lehetett megállapítani, hogy mil
2019-10-24 16:02:16
velemenyezd: Megkezdődött a 18. Vidor Fesztivál Nyíregyházán
pedig a legismertebb hazai együttesek és unikális világzenei formációk szórakoztatják a fesztiválra látogatókat.
A megnyitón köszöntőt mondott Bige László, a rendezvényt támogató Bige Holding Csoport elnök-vezérigazgatója és Benedek Miklós színművész, a színházi versenyprogram zsűrijének elnöke is.
A kilencven százalékban ingyenes Vidor-programok Nyíregyháza mellett Szab
2019-08-23 20:22:45
velemenyezd: Kétszáz program hatvan helyszínen a nyíregyházi Vidor Fesztiválon
megnyíló Szinyei impressziói című Szinyei Merse Pál-kiállítást emelte ki.
"Azért vagyunk, hogy finanszírozzuk ezt a parádét" - mondta Bige László, a rendezvényt negyedik éve támogató Bige Holding Csoport elnök-vezérigazgatója. A Nyíregyházán élő üzletember hozzátette, évről-évre színvonalasabb a fesztivál, amely egyben fontos közösségépítő rendezvény.
A Vidor Fesztivál r
2019-07-26 13:51:59
velemenyezd: A Bige Holding Kft. számára kedvező bírósági döntés született a szolnoki gyárról

A Debreceni Törvényszék azonnali intézkedésként elrendelte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azon határozatának halasztását, amely megtiltotta a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának üzemeltetését - erősítette meg a cég a sajtóban megjelent információt hétfőn az MTI-nek.
Hozzátették, a kft. üdvözli a döntést, amely lehetővé teszi a cég munkaválla
2019-07-08 10:51:30
velemenyezd: Fidesz: a legfontosabb a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának biztonságos működése
szakhatósági eljárás alá vont üzemért Szolnokon, miközben kormányon minden probléma nélkül tönkretette a hazai cukorgyártást és a földdel tette egyenlővé az egykori cukorgyárat.
A Bige Holding Kft. szolnoki gyárának ügyében a bíróságok és a szakhatóság kezében van a döntés - közölték, hozzátéve: elfogadhatatlannak tartják, hogy az MSZP vagy bármely ellenzéki párt politikai ny
2019-06-16 14:01:56
velemenyezd: Felfüggesztették a Bige Holding Kft. szolnoki műtrágyagyárának működését
megsértése és más bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal akkor az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a Bige Holding Kft.-vel szemben az elmúlt években környezetvédelmi bírságot nem szabtak ki. Ezt követően zavartalanul folyt tovább a termelés a szolnoki műtrágyagyárban a Bige Holding Kft. korábbi
2019-06-08 21:01:50
velemenyezd: Forbes: Csányi Sándor és agrárbirodalma vezeti a magyar vállalkozások listáját
KITE Zrt. és MCS Vágóhíd Zrt. Forbes által becsült cégértéke 113,4 milliárd forint.
A lap összesítése szerint a lista második helyén végzett a Felcsuti Zsolt tulajdonában lévő MPF Holding, amelynek értéke 112,4 milliárd forint.
A tavalyi első helyezett, Bige László és családjához tartozó Nitrogénművek és NZRT-Trade a harmadik helyen áll a Forbes listáján 73,4 milliárd
2017-09-06 16:54:14
velemenyezd: Vidor Fesztivál - Háromszáz program, kibővült fesztiválhelyszínek Nyíregyházán
önkormányzat és egy magánvállalkozás támogatásával. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere azt mondta, a rendezvény biztos anyagi háttérrel rendelkezik, Bige László, a főtámogató Bige Holding Csoport elnök-vezérigazgatója pedig kiemelte, hogy a Vidor jelentős színfoltja a városnak, segítségével "össze lehet rázni" az itt élő közösségeket.
A részletes fesztiválprogram és a m
2017-07-28 13:32:47
velemenyezd: Megkezdődött a 15. Vidor Fesztivál Nyíregyházán
nyírségi megyeszékhelyen.
A megnyitóra összegyűlt közönséget Kirják Róbert, a szervező Móricz Zsigmond Színház ügyvezetője, Tasnádi Csaba ötletgazda és a Vidor főszponzora, a Bige Holding Csoport elnök-vezérigazgatója, Bige László is köszöntötte.
A megnyitó után a Besh o droM és a francia Sergent Garcia szórakoztatta a közönséget.
A kilencven százalékban ingyenes p
2016-08-26 20:12:46
velemenyezd: Világhírű együttesek a nyíregyházi Vidor Fesztiválon
részéből, hanem külföldről is várnak nézőket. Hozzátette: az idén már 95 millió forint költségvetésű fesztivál anyagi hátterét középtávon már sikerült biztosítani, a főszponzorrá előlépett Bige Holding Csoport a 20. fesztiválig vállalta, hogy támogatja program kiadásait.
Bige László, a vegyipari nagyvállalkozás elnök-vezérigazgatója megjegyezte, hogy a cég szívesen támogat mi
2016-08-12 18:55:09
velemenyezd: Partnerségi megállapodást kötött a Bige Holding Csoport és Nyíregyháza
mondta a több mint három évtizede a nyírségi megyeszékhelyen élő Bige László.
Közölte, a cégcsoport évente 30 millió forinttal támogatja az augusztusi Vidor Fesztivál megrendezését, a holding tao-s pénzeinek 60 százalékát pedig a helyi sportélet fejlesztésére és beruházásokra fordítják. Ez a részarány később akár 100 százalékra is nőhet - tette hozzá a cégvezető.
A Bige
2016-05-05 11:51:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bige Holding, Vidor Fesztivál Nyíregyházán, Vidor Fesztiválon, Bige Holding Kft, Csányi Sándor, Vidor Fesztivál, Bige Holding Csoport, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak, Kiss Árpád, Bige László, Benedek Miklós, Vidor-programok Nyíregyháza, Szinyei Merse Pál-kiállítást, Debreceni Törvényszék, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, KITE Zrt, Vágóhíd Zrt, Felcsuti Zsolt, Kovács Ferenc, Kirják Róbert, Móricz Zsigmond Színház, Tasnádi Csaba, Sergent Garcia, nyíregyházi Vidor, szolnoki gyárról,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.