Belépés
velemenyezd: Benkő: elkészült az új nemzeti biztonsági stratégia

Benkő Tibor közlése szerint ezzel párhuzamosan megkezdték a katonai stratégia kidolgozását.
A miniszter elmondta: a nemzetbiztonsági stratégia katonai része kiemelt figyelmet fordít az európai védelmi képesség kérdésére. Ez nem csak a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség Parancsnokságának, hanem minden tárca feladatkörét érinti. Az európai védelmi képesség kapcs
2020-02-04 13:41:46
velemenyezd: Honvédségi vezetők: az iraki helyzet stabil
az iraki Kurdisztánban lévő erbíli támaszpontra is. A Honvédelmi Minisztérium akkor azt közölte: rakétatámadás ért több koalíciós katonai tábort Irakban; magyar katona nem sérült meg.
Benkő Tibor a hétfői sajtótájékoztatón honvédelmi miniszter emlékeztetett, január 9-én rakétatámadás érte azt az iraki tábort, ahol magyar katonák is szolgálnak. Másnap sajtónyilvános videókonfe
2020-02-03 11:42:10
velemenyezd: A hejcei katasztrófa áldozataira emlékeztek
jelen volt a tragédia egyetlen túlélő katonája, Martin Farkas, aki elhelyezte elvesztett katonatársai emlékművénél koszorúját.
A tragédia helyszín
2020-01-19 10:51:18
velemenyezd: A magyar kultúra napja - A Kultúra Lovagja címeket adtak át
Péter, az Emmi művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkára.
A magyar kultúra napja alkalmából immár 24. alkalommal megrendezett gála két fővédnöke Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Fekete Péter, az Emmi kultúráért felelős államtitkára volt. Az utóbbi nevében megszólaló Fülöp Péter kiemelte: minél jobban ismerjük az egyetemes vagy a szá
2020-01-18 15:31:48
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Kósa: folytatják iraki tevékenységüket a magyar katonák

Benkő Tibor honvédelmi miniszter reggel hivatalában adott tájékoztatást az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának az iráni-amerikai viszály nyomán kialakult helyzetről, az Irakban állomásozó magyar katonák biztonságáról. A tanácskozás reggel 8 órától fél 10-ig tartott. Az ott elhangzottak nagy része titkos információ.
Kósa Lajos, a testület elnöke ezt követő
2020-01-09 12:41:57
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Ellenzéki képviselők: érdemi tájékoztatást adott a honvédelmi vezetés

Benkő Tibor honvédelmi miniszter hivatalában adott tájékoztatást az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának az iráni-amerikai viszály nyomán kialakult helyzetről, az Irakban állomásozó magyar katonák biztonságáról. A tanácskozás mintegy 2,5 órán át tartott. Az ott elhangzottak nagy része titkos információ.
Vadai Ágnes, a bizottság DK-s alelnöke és Harangozó T
2020-01-09 12:22:00
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - A honvédelmi miniszter az Irakban állomásozó magyar katonák parancsnokával egyeztetett

Benkő Tibor a megbeszélés előtt a sajtónak kiemelte: az elmúlt napok eseményei azt követelik, hogy Magyarország állampolgárait, a társadalmat pontos információkkal lássák el. Megjegyezte, sok olyan hír jelent meg az iraki misszióval kapcsolatban, amelyek nem fedik a valóságot.
Elmondta, hogy mintegy kétszáz magyar katona szolgál jelenleg Irakban. Egy részük egy NATO veze
2020-01-09 08:51:12
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Kósa: csütörtökön a Honvédelmi Minisztériumban tájékozódik a honvédelmi bizottság
tájékozódást az Egyesült Államok és Irán közötti konfliktusról, valamint a magyar katonák helyzetéről. Emiatt csütörtök reggel nyolc órára a Honvédelmi Minisztériumban kezdeményezett egy találkozót Benkő Tibor honvédelmi miniszter és a bizottság tagjai között.
Irán több mint egy tucat ballisztikus rakétát lőtt ki szerda hajnalban az amerikai erők által használt két iraki táma
2020-01-08 20:23:27
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Benkő: minden eshetőségre fel vannak készülve az iraki misszióban

Benkő Tibor megjegyezte, evakuálásra is fel vannak készülve. E tekintetben most jobb helyzetben van a Magyar Honvédség, hiszen vannak saját csapatszállító gépeik.
A miniszter kiemelte, most még nagyobb figyelmet kell fordítani a katonák biztonságára.
Elmondta, a magyar katonák közül Irakban néhányan részt vesznek a NATO kiképzési, tanácsadási missziójában. Emellett
2020-01-07 13:13:46
velemenyezd: A DK a honvédelmi bizottság összehívását kezdeményezi az Irakban szolgáló magyar katonák ügyében
vizsgálja meg, elővigyázatosságból haza kell-e hozni a magyar katonákat Irakból.
A DK szerint a kormány felelőssége, hogy egyetlen magyar honvéd életét se kockáztassák, ezért elvárják Benkő Tibor honvédelmi minisztertől, hogy adjon részletes tájékoztatást az ülésen - közölte Vadai Ágnes.
Kászim Szulejmáni, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének p
2020-01-05 14:11:16
velemenyezd: Pintér Sándor: félmillió forintos juttatást kapnak a fegyveres testületek hivatásos állományának tagjai
hozzá.
A miniszter hangsúlyozta: az új juttatások nem változtatnak az eddigi juttatásokon, és változatlan marad a szabadság és túlmunka megváltására vonatkozó eddigi szabályozás is.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter arról beszélt, hogy amit a fegyveres és rendvédelmi szervek dolgozói tesznek Magyarország és a magyar emberek biztonsága érdekében, az mindennek az ala
2019-12-27 14:32:33
velemenyezd: Valter Attila az év legjobb magyar férfi országúti kerékpárosa

Valter idén a CCC fiókcsapata, a Development Team színeiben harmadik lett összetettben a Tour de Hongrie-n, megnyerte a magyar időfutam bajnokságot. Majd a fiatalok Tour de France-án, a Tour de l'Avenir elnevezésű viadalon szakaszt nyert, míg az idényt a korosztályos versenyzők egynapos lombardiai körversenyén zárta, amelyen negyedik lett.
A következő idényben már a CCC
2019-12-21 20:03:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kultúra Lovagja, Honvédelmi Minisztériumban, Pintér Sándor, Valter Attila, Benkő Tibor, Honvédelmi Minisztérium, Magyar Honvédség Parancsnokságának, Martin Farkas, Fekete Péter, Fülöp Péter, Kósa Lajos, Vadai Ágnes, Harangozó, Egyesült Államok, Magyar Honvédség, Kászim Szulejmáni, Forradalmi Gárda, Development Team, iraki helyzet, hejcei katasztrófa, magyar kultúra, magyar katonák, honvédelmi vezetés, honvédelmi miniszter, honvédelmi bizottság, iraki misszióban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.