Belépés
eva6: Készül a kormány a koronavírus második hullámára
veszélyeztetett réteget. Érzékeli ezt a kormány is és az egészségügyi intézmények, nem véletlen, hogy az elmúlt napokban a kórházak és idősotthonok sorra jelentették be a látogatási tilalmat. Röst Gergely matematikus, a kormány döntéseit támogató kutatócsoport tagja a Portfolio-nak adott interjújában összehasonlításképp a floridai esetet említette meg, ami szerinte aggasztó.
2020-09-03 17:45:46
maroka: Egyházi személyeket tüntettek ki nemzeti ünnepünk alkalmából
alkalmából
Március 15. alkalmából és augusztus 20., az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából adományozott állami kitüntetéseket és kulturális díjakat adtak át. Kásler Miklós és Gulyás Gergely miniszterektől augusztus 18-án, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettestől augusztus 20-án vehettek át kitüntetéseket mások mellett egyházi és egyházi szolgálatban tevékenyked
2020-08-21 09:18:03
velemenyezd: A 70 éves Jónyer Istvánt köszöntötte az asztalitenisz-szövetség
csillagot.
Horváth Tibor, aki 1969 és 1996 között a magyar szövetség főtitkára volt, felelevenítette, hogy ő akkor került a MOATSZ-ba, amikor a nagy hármas - Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor - már bontogatta szárnyait.
A volt játékostárs, Gergely Gábor azt mondta: ha Jónyer István valahol megjelenik, világsztárként kezelik, akinek a magyar és az egyetemes a
2020-08-04 12:01:50
maroka: Imádkozzunk ma a Norvég népért:
germán ,,saját egyházak'' kora, amikor is a keresztény érzületű királyok úgy érezték, hogy közvetlenül ők a felelősek az egész egyházi életért országukban. Az akkori papság -- még Szent VII. Gergely pápa (lásd: A szentek élete, 216. o.) reformja előtti időről van szó -- tudatosan támogatta a keresztény központi hatalmat, különösen ezekben az északi államokban, a még csak félig ker
2020-07-30 09:28:23
maroka: Prágai Szent Ágnes - Böjte Csaba t. jegyzete
mindenáron szerzetesnő akart lenni, eljegyezte őt a császárral. Mielőtt azonban az esküvőre sor kerülhetett volna, 1230- ban váratlanul meghalt Ágnes apja, Ottokár, s ekkor a pápa, IX. Gergely segítségével Ágnesnek sikerült rávennie Frigyest, hogy adja vissza szabadságát.
A huszonöt éves hercegnő egy pillanatot sem késlekedett: királyi öltözetét durva darócra cserélte föl, s
2020-06-09 06:45:00
velemenyezd: A csonka szezon után is díjazta legjobbjait a Magyar Jégkorong Szövetség
miatt a hagyományos szezonzáró gála elmaradt, de így is díjazták a többi között az év legjobb kapusát, hátvédjét és csatárát a férfiaknál és a nőknél is.
A szezon legjobb kapusa Arany Gergely lett, a bekkek közül Stipsicz Bence, a csatároknál Galló Vilmos érdemelte ki az elismerést. Az év újonca Páterka Bence, míg a legtechnikásabb játékos a februári, nottinghami olimpiai sel
2020-06-04 09:21:38
velemenyezd: Koronavírus - Hollik: minden hatodik elhunyt fővárosi fenntartású idősotthonból került ki
életüket vesztették. Ez az arány a Pesti úti idősotthonban még tragikusabb, ott 303 fertőzöttből 42-en vesztették életüket - emelte ki, hozzátéve: ezek a számok mutatják, hogy Karácsony Gergelyék felelőtlensége miatt messze a fővárosi idősotthonokban van a legtöbb fertőzött és elhunyt.
Ráadásul - mint hozzátette - nemcsak a Pesti úti idősek otthonával kapcsolatban "járt el fe
2020-05-11 18:52:24
velemenyezd: Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
ebből 42-en a Pesti úti intézményben. Hozzátette, az elhunytak 74 százaléka is fővárosi idősotthonokból került ki, miközben a főváros a gondozottak hét százalékáért felel. Eközben Karácsony Gergely főpolgármester a "lábát sem teszi be" a Pesti úti idősotthonba - bírált.
Jobbik: magas az egymillió lakosra jutó halálozási arány
Rig Lajos (Jobbik) arról beszélt, hogy Magyar
2020-05-11 15:02:08
velemenyezd: Közzétették az MTA idei díjazottjainak névsorát
ELTE Természettudományi Kar Biológiai Intézet tudományos főmunkatársa, az Optopharma Kft. kutatási igazgatója, Pósa Mihály, az Újvidéki Egyetem Orvostudományi Kar egyetemi tanára és Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem docense.
Az elismeréseket a kitüntetettek az Akadémia következő, személyes részvétel mellett zajló közgyűlésén vehetik majd át.
Az MTA hétfőn azt is k
2020-05-04 13:01:22
velemenyezd: Koronavírus - Nőtt a befektetési célú aranyvásárlás világszerte az első negyedévben
aranyrudakból 19 százalékkal vettek kevesebbet, 150,4 tonnát. Összességében az 567,4 tonnás lakossági aranyvételek 28 százalékkal maradtak el az előző év azonos időszakáétól.
Juhász Gergely, a Conclude Befektetési Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy a világ legnagyobb ékszerfogyasztója Kína, ahol 65 százalékkal estek vissza a vételek.
Az Arany Világtanács adatai szerint
2020-05-01 08:11:22
foldinefehereva: Kiderült
csúcsán.

Ha a járványgörbe - tette hozzá Palkovics - így marad, akkor az 5 millió átfertőzöttnél becsült nyájimmunitást sosem érjük el Magyarországon.

Ezután Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem matematikusa, a matematikus arra is rámutatott, hogy bármely lazító vagy korlátozó intézkedés meghozatalának hatása körülbelül két hét csúszással fog m
2020-04-26 22:05:14
velemenyezd: Koronavírus - Hollik István: Karácsony Gergelynek be kellene tartania a törvényeket!
ellenőrzések több alkalommal is igazolták, miközben a főpolgármester ennek folyamatosan az ellenkezőjét állította - tette hozzá.
A járványveszély miatt különösen fontos volna, hogy Karácsony Gergely betartsa a törvényeket, és ne a közösségi oldalán üzengessen, meg dokumentumokkal hozakodjon elő - hangsúlyozta Hollik István.
Újságírói kérdésre válaszolva a kormánypárti po
2020-04-25 14:42:38
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Jónyer Istvánt, Prágai Szent Ágnes, Böjte Csaba, Magyar Jégkorong Szövetség, Hollik István, Karácsony Gergelynek, Röst Gergely, Szent István, Kásler Miklós, Gulyás Gergely, Semjén Zsolt, Horváth Tibor, Jónyer István, Klampár Tibor, Gergely Gábor, Szent VII, Arany Gergely, Stipsicz Bence, Galló Vilmos, Páterka Bence, Karácsony Gergelyék, Eközben Karácsony Gergely, ELTE Természettudományi Kar Biológiai Intézet, Optopharma Kft, Pósa Mihály, Újvidéki Egyetem Orvostudományi Kar,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.