Belépés
kalmanpiroska: Vigyázzatok, hogyan hallgatjátok!
Jézus a 18. versben:
2.Ezért figyelmesen kell hallgassuk, különben ez a tanítás egy napon elítél minket (8:18).
Jézus mondja: ,,Vigyázzatok tehát, hogyan hallgatjátok! Mert akinek van, annak adatik, de akinek nincs, attól még az is elvétetik, amiről azt gondolja, hogy az övé."
A.HA FIGYELMESEN HALLGATJUK, TÖBB VILÁGOSSÁGOT KAPUNK (8:18A).
Figyeljük m
2024-05-17 23:26:01
menusgabor: Idézetek az életről
TwainAdni csodálatos dolog. Még ha csak gondolatban kívánunk áldást valakinek az életére, ha szeretettel gondolunk rá, ha némán imádkozunk érte, akkor is nagy hatással lehetünk az életére.
Benjamin Shield-Richard Carlson - A szív csodája

A
2024-05-15 21:45:22
kalmanpiroska: Paul David Tripp Május 10
kitör, és megváltoztatja az egész emberi történelem menetét.
Ebben a kérésben három olyan felismerés van, amelyet csak a kegyelem képes előidézni. Az első felismerés az, hogy van Valaki, akinek végső hatalma van, aki uralkodik e világ felett, és tudja, mi a legjobb. Ebben a felismerésben benne van annak elismerése, hogy soha nem én vagyok a végső, hogy még ha én vagyok is a l
2024-05-09 11:29:26
kalmanpiroska: Beszéd
Akinek reménysége a Krisztus beszéde, az sziklaszilárd alapon áll, míg körülötte minden laza futóhomok. Isten beszéde az egyetlen alap, melyre a hívő lélek reménysége házát építheti.

Spurgeon
2024-05-09 07:03:09
menusgabor: Anyák napjára
gyermekeik miatt.

Édesanyák lesznek a fiatal nők is, mikor gyermeket várnak, de ugyanakkor még mindig gyerekek a saját édesanyjuk szemében. A férfiak hiába nőnek fel, mindig van, akinek ők a kicsi fiúk.

Legnagyobb földi értékünket, - az életünket, - Édesanyánknak köszönhetjük. Annak, hogy minket, - anyánk, mint Isten ajándék át, - elfogadott. Anyák napján meg
2024-05-05 20:45:34
kalmanpiroska: Paul David Tripp Május 4
Király, aki soha nem szakítja félbe keze munkáját, hanem mindazt, amit eltervezett tenni bennünk és az általa teremtett világban, teljesen befejezi - az a Király a mi Atyánk. Az az Isten, akinek soha nem volt szüksége tanítóra vagy tanácsadóra, aki név szerint ismeri a csillagokat, és aki a világegyetem vizeit a tenyerében tudja tartani - az az Isten a mi Atyánk.
Semmi fontos
2024-05-03 22:01:25
kalmanpiroska: Felszínes és őszinte hívők
Ez a népszerű, de hamis tanítás azonban ellentmond a Zsidókhoz írt levél 12. fejezetének, amely azt mondja, hogy ha valaki valóban Isten gyermeke, akkor Isten fegyelmezni fogja őt. Ha valakinek az életéből hiányzik ez a fegyelmezés, akkor az egyáltalán nem Isten igazi gyermeke.
A magvetőről szóló ismert példázatban látjuk, hogy Jézus látta, hogy az emberek felületesen reagáln
2024-04-28 23:32:24
kalmanpiroska: Hogyan imádkozzunk a betegekért?
megszabadított minket a rákból, mit nyertünk? Olyan gyógyulásra van szükségünk, amely mindkét irányban működik - kívülről befelé és belülről kifelé.
Kaptam egy e-mailt egy férfitól, akinek a lányánál agydaganatot diagnosztizáltak. Miután felvázolta a lánya kezelésének menetét, és megköszönte barátainak az imáikat, nagyon egyszerűen azt írta: ,,Csak így tovább - hiszünk a
2024-04-28 23:23:27
menusgabor: Idézetek a barátságról
birna velünk.

Két ember attól fogva számít igazi barátnak, ha hallgatásuk nem jelent kínos csendet.

"Két fajta ember létezik a földön; az őszinte ember és egy olyan akinek vannak barátai"

Légy barátja valakinek, de ne mindenkinek.

Mégis mikor szükségünk van rájuk, észre sem vesszük, már fogják a kezünk.

Mi barátok vagyunk, Te
2024-04-25 20:45:24
lilagondolatok: Irgalom és ítélet
hogy ő maga bűnös, aki megérdemli Isten ítéletét. Ha nem így tekintesz magadra, akkor nem érted Jézus Krisztus evangéliumát. Az evangélium nem arról szól, hogy én egy elég jó ember voltam, akinek szüksége volt egy kis pluszra az életében, és Isten megadta ezt a pluszt. Az evangélium az, hogy reménytelenül elidegenedtem Istentől, bűnös voltam, mert megszegtem az Ő szent törvényét.
2024-04-24 10:39:23
kalmanpiroska: Paul David Tripp Április 24
minket útközben, nem kell a pániknak engednünk. Igen, az életünket nem tudjuk irányítani, de ez nem jelenti azt, hogy nincs irányítás alatt. Nem, életünk annak gondos irányítása alatt áll, akinek elég bölcsessége és hatalma volt ahhoz, hogy mindennek nagy Szerzője legyen.
Mivel Isten a történeted minden részletének Szerzője, mivel ő írja bele a történetedbe minden helyzetet,
2024-04-23 23:15:30
lilagondolatok: Miért nem menti meg Jézus...
Miért nem menti meg Jézus a jó embereket?

Textus: Lk 5:27-32

"Amint jobban leszek, elmegyek az orvoshoz." Ha valaki ezt mondaná neked, azt gondolnád, hogy másfajta orvoshoz kellene mennie, mégpedig pszichiáterhez! Az orvosok nem azok számár
2024-04-23 07:47:00
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Paul David Tripp Május, Paul David Tripp Április, FIGYELMESEN HALLGATJUK, TÖBB VILÁGOSSÁGOT KAPUNK, Benjamin Shield-Richard Carlson, Jézus Krisztus, Mivel Isten, napon elítél, szív csodája, egész emberi, kérésben három, kegyelem képes, első felismerés, felismerésben benne, sziklaszilárd alapon, egyetlen alap, hívő lélek, saját édesanyjuk, férfiak hiába, kicsi fiúk, általa teremtett, világegyetem vizeit, tenyerében tudja, életéből hiányzik, magvetőről szóló, emberek felületesen,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.