Belépés
velemenyezd: A francia belügyminiszter feljelentést tett egy rasszista és homofób rendőri Facebook-csoport miatt
tilalom ellenére kedd este már több mint 20 ezren tüntettek a párizsi bíróság előtt a rendőri erőszak ellen. Az incidensekkel végződő megmozdulást egy 2016-os rendőri előállítást követően elhunyt 24 éves fekete bőrű férfi, Adama Traoré családja szervezte.
Felhívásokat tettek közzé tüntetésre Bordeaux-ban, Nantes-ban, Limoges-ban, Poitiers-ban, Marseille-ben, Lille-ben is, Ni
2020-06-05 21:03:10
velemenyezd: Trump az igazságügyi tárca és az FBI vizsgálatát kérte a Minneapolisban meghalt fekete férfi ügyében
fekete férfit, majd egyikük a nyakára térdelt. A 46 éves George Floyd csak annyit tudott mondani, hogy nem kap levegőt. Nem sokkal azt követően, hogy bevitték a rendőrőrsre, majd a kórházba, elhunyt.
A jelenetet valaki rögzítette a mobiltelefonjával, és a felvétel nagy nyilvánosságot kapott a közösségi médiában. A tragédia hétfőn este történt, s azóta Minneapolisban egymást k
2020-05-28 07:04:40
velemenyezd: Folytatná munkáját a Nemzetközi Torna Szövetség élén Vatanabe Morinari
Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), 2016 októberében nagy fölénnyel, a 119-ből 100 szavazatot begyűjtve győzte le a francia Georges Guelzecet a tokiói elnökválasztáson. Elődje, a 2019-ben elhunyt olasz Bruno Grandi húsz éven keresztül állt a FIG élén.
A jelenlegi elnök a tokiói olimpia szervezőbizottságának vezető testületében is tevékenykedik, illetve ő vezeti azt a NOB-
2020-05-25 09:11:27
maroka: Harmadik Fatimai titok
DON AMORTH: PIO ATYA SZERINT A HARMADIK FATIMAI TITOK A NAGY HITEHAGYÁSRÓL SZÓL
A 2016-ban elhunyt Gabriele Amorth atya halála előtt többször is nyilatkozott Pio atyáról és a harmadik vatikáni titokkal kapcsolatos ismereteiről. Többek között a “Fatima titka" című cikkben egy vele készült interjú részletei jelentek meg, a beszélgetés témáját José María Zavala újonna
2020-05-08 07:37:35
velemenyezd: Elhunyt Szilágyi István színművész

A színművész utolsó éveiben rendkívül szegényes körülmények között élt Rákosligeten, ahol a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai segítették őt mindennapi életvitelében.
Sajtóinformációk szerint a népszerű karakterszínész volt az a férfi, akit fia ölhetett meg vasárnap a XVII. kerületben.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) - az áldozat megnevezése nélkül - vas
2020-05-03 16:46:36
velemenyezd: Várják a jelentkezőket az V. Nemzeti VERSenyre
a VERSeny főszervezője és Szabó László kommunikációs szakember, akikhez idén csatlakozik Szűcs Nelli színművész, aki Söptei Andreát, valamint Wiegmann Alfréd rendező, aki a közelmúltban elhunyt Kiss László rendezőt váltja - áll a közleményben.
A két szervező intézmény 2016-ban hirdette meg első ízben a Nemzeti VERSenyt. Az első megmérettetésre több mint 200 versenyző jelentke
2020-04-20 11:31:36
velemenyezd: Rendhagyó hangoskönyv készült Esterházy Péter születésének évfordulójára

Esterházy Péter Utazás a tizenhatos mélyére című, 2006-ban a Magvető Kiadónál megjelent regényét olvasták fel a PIM munkatársai, így emlékezve a 2016-ban elhunyt Kossuth-díjas író, publicista születésének évfordulójára - olvasható az MTI-hez elküldött keddi tájékoztatóban.
Elsősorban olyanokat kért fel az intézmény a kezdeményezéshez, akik ismerték, találkoztak vagy dol
2020-04-14 11:41:08
velemenyezd: Elhunyt Krzysztof Penderecki neves lengyel zeneszerző

A több mint 120, műfajában a komolyzenei avantgardtól a tonális zenealkotásig terjedő mű - köztük négy opera, nyolc szimfónia - alkotójának, karmesternek, zenepedagógusnak a nemzetközi ismertséget a hirosimai atomtámadás áldozatainak emléket állító Gyászének hozta meg 1959-ben.
Leghíresebb alkotásai közé tartozik még a münsteri katedrális megépítésének kétszázadik évfor
2020-03-29 10:33:06
velemenyezd: Elhunyt Max von Sydow, a Bergman-filmek sztárja

Párizsban vasárnap bekövetkezett halálának hírét francia felesége, Catherine Brelet producer közölte hétfőn a Paris Match című francia hetilap internetes oldalával. Mint írta, "megtört szívvel és végtelen szomorúsággal kell közölnünk a rendkívül fájdalmas hírt, hogy Max von Sydow 2020. március 8-án eltávozott".
A színész 1929. április 10-én született a svédországi Lundba
2020-03-09 14:16:54
maroka: Elhunyt Csukás István! mese író - 83 éves volt
Elment a nagy mesemondó, Csukás István! Ha nem ügyelünk, nem csak a meséket író - mondó emberek, de maga a mese is itt hagy minket!!
A költészet, a mese lassan összepakol és elhagyja világunkat, mert a se vége - se hossza politikai acsarkodás, vég nélküli magunk dicsérete, más ócsárlása kiszorítja őket a televízióból, rádióból és az újság lapjairól is!!
István bátyánk eml
2020-02-25 09:56:29
maroka: Elhunyt Göröcs János legendás focistája 80 éves korában
Életének 81. évében elhunyt Göröcs János, az Újpest korábbi legendás futballistája - olvasható az Újpesti Torna Egylet (UTE) Facebook-oldalán.
Göröcs János 1939-ben született, pályafutása nagy részében az Újpesti Dózsa játékosa volt. Ötször lett magyar bajnok, kétszer nyert Magyar Népköztársasági Kupát. 1972-ben Tatabányára igazolt, a csapattal kétszer is megnyerte a Köz
2020-02-24 10:06:04
velemenyezd: Elhunyt Tornai József író, költő, a nemzet művésze

Tornai Józsefet péntek éjjel Budapesten érte a halál, a Kossuth-díjas alkotót a Magyar Művészeti Akadémia saját halottjának tekinti - olvasható a közleményben.
Az MMA méltatása szerint Tornai József a magyar kultúra "bartóki vonulatának" jeles képviselője volt, akinek életét, gondolkodását és művészetét minden korban az igazság, az emberi autonómia, a nemzeti és egyeteme
2020-02-01 12:32:35
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzetközi Torna Szövetség, Vatanabe Morinari, Harmadik Fatimai, Elhunyt Szilágyi István, Nemzeti VERSenyre, Esterházy Péter, Elhunyt Krzysztof Penderecki, Elhunyt Max, Elhunyt Csukás István, Elhunyt Göröcs János, Elhunyt Tornai József, Adama Traoré, George Floyd, Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, Georges Guelzecet, Bruno Grandi, ATYA SZERINT HARMADIK FATIMAI TITOK NAGY HITEHAGYÁSRÓL SZÓL, Gabriele Amorth, José María Zavala, Baptista Szeretetszolgálat, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Szabó László, Szűcs Nelli, Söptei Andreát, Wiegmann Alfréd, Kiss László,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.