Belépés
azenujsagom: ’56-os életrajzi lexikon -F-
mutattam a hadnagykönyvemet, és rájuk szóltam. Megismertek, hogy tanár vagyok, de kijelentettem szolgálatba lépek. Erre habzó szájjal elmentek a civilek, otthagyták a katonákat. Nekik azt mondtam, hogy vegyék le a csillagot a kalapjukról, tegyék zsebre és majd 6 óra előtt rakják vissza.
A civilek üvöltötték, menjünk az ÁVO-s laktanyához. Az borzasztó volt, hiába üvöltöttem, n
2019-01-13 05:56:38
velemenyezd: Válogatott és új verseket tartalmazó kötettel jelentkezett Báger Gusztáv
a 2009-ben megjelent, közéleti verseit tartalmazó Hidegfront című kötetben is. Ugyancsak sokat foglalkozott az emberek közti párbeszéd, a férfi-női viszony témájával, például a 2013-as Mondtam-e? című kötetben.
2015-től kezdve, miközben a közéletiségtől sem fordult el teljesen, az emberi sorskérdések, a belső lelki-szellemi mozgások váltak a leghangsúlyosabb elemmé költészeté
2018-06-13 15:02:33
zgfumag: Trafikbárók Budapesten: Vu Quy Duong már 92 nemzeti dohánybo
koncessziót, akik ilyen-olyan módon közel állnak a Fideszhez.

Mi lenne, ha egy helyre gyűjtenénk a mutyikat? Kezelnéd a blogot? - kérdezte egy kollégám, én pedig azonnal igent mondtam. Nem sokkal később el is indítottuk a trafikmutyi blogot. Ami ezután történt, az leírhatatlan volt. Felhívásunkra, amely arról szólt, hogy mindenki küldje el, hogy hol, milyen csókos
2018-04-05 21:06:38
furaila: Balogh Sándor és Pozsgay Imre a Paktumról

Végzetes tévedésnek tartottam, amikor Bíró Zoltán 1989 nyarán bejelentette, hogy lemond az MDF elnöki posztjáról, mert korábban az MSZMP tagja volt. De hát kizárták az MSZMP-ből! Annyit mondtam neki: a választóvonalat a becsület mezején kellene meghúzni, nem pedig ott, hogy ki volt párttag és ki nem.
Akkor került szóba Antall József, aki a tárgyalóasztalnál már me
2017-08-05 10:03:56
velemenyezd: Leslie Mandoki világsztárokkal tiszteleg a Sziget előtt
számos platinalemeze volt és temérdek művészi elismerést kapott.
"A kilencvenes években a New York-i BMG-irodában a vezérigazgató megkérdezte, voltam-e már a kiadó budapesti irodájában. Mondtam, hogy még nem, és leszerveztek nekem egy találkozót. Hazajöttem, az itteni irodában egy asszisztens váratott egy órát, később azt mondták, itt senkinek nincs rám ideje, pedig csak segí
2017-07-31 10:31:45
velemenyezd: Könyvhét - Életfilozófiai kérdésekkel foglalkozik Báger Gusztáv új verseskötete
legerősebben a 2015-ben megjelent Edzésterv című, a magán- és a közélet közötti szakadás mérséklésének lehetőségeivel számot vető verseskötetében jelent meg. Más megközelítést választott a 2013-as Mondtam-e? című kötet verseiben, ahol az emberek közötti párbeszéd nehézségeit vizsgálta.
Az elmúlt évben született mintegy 70 költeményt közreadó új kötet a korábbiakhoz képest fil
2017-06-08 15:33:31
otvenhatosemlekev2016: Rátok hagyjuk a halálunkat. Adjatok neki jelentést ...
például a Hanság Múzeumi kiállítást nézem, ott 20 embert vontam be a munkába. Szerettem volna olyan dolgokat is megmutatni, ami nekem nincs meg. A beszédemben fel is olvastam, köszönetet is mondtam mindenkinek, aki ebben segített.

Hogyan tovább? Készül a 61. évi megemlékezés?

Mosonmagyaróvár még nem adott ki könyvet 1956-ról. Tanulmányok és újságkiadványok m
2016-11-18 06:35:58
azenujsagom: 56 éves koromig a könyv is elkészül
például a Hanság Múzeumi kiállítást nézem, ott 20 embert vontam be a munkába. Szerettem volna olyan dolgokat is megmutatni, ami nekem nincs meg. A beszédemben fel is olvastam, köszönetet is mondtam mindenkinek, aki ebben segített.

Hogyan tovább? Készül a 61. évi megemlékezés?

Mosonmagyaróvár még nem adott ki könyvet 1956-ról. Tanulmányok, kiadványok már jele
2016-11-15 04:48:38
zgfumag: Nem baj, ha filléreket keres a nővérke, tartsa el a férje?
sincs."

Mi akkor a titok?

Annyi a titok, hogy minden reggel minden nővér rugdossa a kukát az öltözőben, hogy miért kellett bejönnöm, hullafáradt vagyok. Én csak kimondtam, hogy ez a helyzet.

Miért éppen most? Húsz éve sem volt jó a nővéri fizetés, öt éve sem...

Huszonkét éve vagyok a szakmában. Régen más volt azért. Amikor tanuló
2015-05-23 18:39:54
taltos1: Hosszú Katinka:
elindulok - de hát nem így történt. Ki akarna beszélni egy negyedik helyezettel?! És én nem akartam edzeni. Nem egyszer lementünk az uszodába, átöltöztem, csak álltam a parton, és annyit mondtam - NEM MEGY! Szívem szerint bárhol lettem volna, csak ott nem.

Mikor tudott ez átbillenni? Vagy vissza...

Egyetlen fordulópontot tudok felidézni, amikor lementünk a to
2014-11-21 23:02:30
zgfumag: Molnár Balázs kipakol a Jobbik viselt dolgairól - interjú
kérése van, teljesítsem továbbra is. Köpni-nyelni nem tudtam, nem értettem, hát nem kell a Jobbiknak az a mandátum, hát nem akarják elkapni a grabancát? Aztán később összeállt a kép. Nemet mondtam Kovácsnak, innentől hamar megromlott a korábban jónak mondható viszonyunk. Ezzel együtt még egy évébe telt, amíg a parlamenti főnökömnél Szegedivel közösen elérték, hogy ne hosszabbítsák
2014-06-13 12:45:56
taltos1: Majka és Dundika: "Borsó meg a héja"
történik, hogy időnként elfelejtek elmondani dolgokat, és ebből vannak vitáink. Mondok egy példát. Elfelejtettem elmondani, hogy lesz egy új műsorom. Épp a pilot forgatásáról jöttem haza, és mondtam neki, mi volt. Mire Hajni: Milyen pilot? Mondom, amit most forgattunk.
D.: ,,Hát, tudod, amit mondtam." - De nem mondta!
M.: Nem mondtam. De akartam...
2014-03-21 22:39:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Báger Gusztáv, Trafikbárók Budapesten, Balogh Sándor, Pozsgay Imre, Leslie Mandoki, Hosszú Katinka, Molnár Balázs, Bíró Zoltán, Antall József, York-i BMG-irodában, Hanság Múzeumi, Mire Hajni, civilek üvöltötték, borzasztó volt, 2009-ben megjelent, emberek közti, férfi-női viszony, 2013-as Mondtam-e, emberi sorskérdések, belső lelki-szellemi, leghangsúlyosabb elemmé, helyre gyűjtenénk, trafikmutyi blogot, leírhatatlan volt, becsület mezején, kilencvenes években,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.