Belépés
menusgabor: Így árusították ki Gyurcsányék a Balatont
kempingek, kikötők, szállodák régóta nem mindenkié. És a helyzet az, hogy a Balaton-partot nem az Orbán-kormány árusította ki. A tó körüli állami és önkormányzati érdekeltségeket a 2000-es évek elején vásárolták fel zavaros tulajdonosi hátterű, részben külföldi érdekeltségű cégek, cégcsoportok, amelyek aztán a beígért fejlesztésekből szinte semmit sem valósítottak meg és csak az a
2020-08-20 19:00:31
velemenyezd: A BMC-ben mutatja be új lemezét Fekete-Kovács Kornél és a MAO

Fekete-Kovács Kornélt évek óta foglalkoztatja a jógafilozófia, néhány éve az ászanagyakorlás is jelen van az életében. A Foundations - Yamas and Niyamas című nagyszabású művében arra hívja fel a figyelmet, mennyire eltávolodtunk a valóban értékes és élhető életmódhoz szükséges gondolkodástól - írják a BMC Records által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.
A zenében nem a Ke
2020-08-14 16:12:49
velemenyezd: Orbán: nemzeti önbecsülés nem képzelhető el az agrárium nélkül
tudnak nagyot alkotni, azon a területen, amelyből az élet táplálkozik, ezért nemzetpolitikai jelentősége is van ezeknek az adatoknak.
Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a kilencvenes évek elején arról folyt a vita, hogy hol lesz az agrárium helye a jövőben. Kiszámítható feltételekre volt szükség, és ahhoz, hogy béke lehessen az agráriumban, földbéke kellett, a földkérdést ke
2020-07-09 11:52:10
velemenyezd: Krónika 3. rész (azonnali kérdések)


Jobbik: a miniszterelnöknek "Soros-fóbiája" van

Jakab Péter (Jobbik) szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek "Soros-fóbiája" van, évek óta azt hallani ugyanis a kormánytól, hogy Sorosnak veszélyes tervei vannak.
"Nem érzi úgy, hogy ez végtelenül ciki?" - kérdezte a kormányfőt. Azt is mondta a Jobbik frakcióvezetője: pártja megérkezett középre, "a Jobbik
2020-06-29 15:12:18
velemenyezd: Soltész: tizenhatezernél is több óvodai férőhely létesült 2010 óta

Soltész Miklós kiemelte, hogy a református egyház tudatosan készítette elő óvodafejlesztési programját az elmúlt évek során, amelynek eredménye az új székesfehérvári óvoda is. Jelezte: a reformátusok országosan 30 milliárd forint támogatást kaptak, ebből több mint 3200 új óvodai férőhely jön létre úgy, hogy 47 új óvoda épül és tizenkilencet felújítanak.
Az államtitkár me
2020-06-27 18:32:06
velemenyezd: Gyulai Memorial - Augusztus 19. az időpont, világ- és olimpiai bajnokok a mezőnyben
tavaly két világcsúcsot is futott, valamint a szintén állandó vendégnek számító amerikai Christian Taylor és bahamai Steven Gardiner. Előbbi a férfi hármasugrás korszakos alakja, a 2010-es évek egyeduralkodója, a londoni és a riói játékok, illetve négy szabadtéri vb bajnoka, utóbbi pedig tavaly Dohában 43.48 másodperces parádés idővel diadalmaskodott férfi 400 méteren.
A háro
2020-06-12 12:42:58
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzatok, áfa, állatkínzás)
hangsúlyozta.
Kijelentette: az nem igaz, hogy a főváros több pénzt fizet majd be, mint amennyit kap.
LMP: csökkentsék az alapvető élelmiszerek áfáját!
Csárdi Antal kiemelte: az LMP évek óta küzd, hogy az alapvető élelmiszerek áfája öt százalék legyen.
Ez soha nem volt olyan fontos, mint most, amikor a járvány magyarok százezreit sodorta nehéz helyzetbe. Az a
2020-06-09 10:51:56
velemenyezd: Krónika 7. rész (igazságügyi törvények)
terjeszteni, hiszen azok egymással nem függnek össze.
Számos támogatható elemet tartalmaz az előterjesztés, de olyanokat is, amelyekhez pártja nem tud hozzájárulni - mondta.
Kijelentette: évek óta ismert problémák orvoslása is előkerül abban, ezrét érthetetlennek nevezte, miért csak most nyúlnak ezen jogszabályokhoz.
A közjegyzői törvény módosításához kapcsolódva,
2020-06-03 14:26:24
velemenyezd: ÁSZ-elemzés: növekvő hitelek - arányaiban kisebb sérülékenység
lakossági hitelezés 2017-től megkezdődött dinamikus növekedése nem járt együtt a lakosság pénzügyi sérülékenységének olyan mértékű növekedésével, mint ami a 2008-ban kirobbant válságot megelőző évek lakossági eladósodását jellemezte, ugyanakkor továbbra is vannak kockázatok.
Mint írják, napjainkban az új hiteleken belül egyre nagyobb arányt képviselnek a személyi hitelek, am
2020-05-20 11:57:25
velemenyezd: EBRD: az idén visszaesés, jövőre lendületes kilábalás várható az európai feltörekvő gazdaságokban
elrendelt korlátozó intézkedések a vártnál sokkal tovább tartanak, a térségi recesszió is számottevően mélyebb lehet, és ebben az esetben az egy főre jutó tavalyi kibocsátási értéket csak évek múlva érhetnék el ismét a régió gazdaságai.
A tanulmányban szereplő grafikus növekedési modell tartalmaz egy negatív forgatókönyvet is, amelynek számítási alapja az, hogy az EBRD-térség
2020-05-13 07:10:45
velemenyezd: Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság az elnök adóbevallásáról és üzleti ügyeiről vitatkozik
távmunkában dolgozik, a bírák telefonon folytatták a vitát. Ennek témája az, hogy Donald Trumpnak be kell-e mutatnia a kongresszusnak, illetve nyilvánosságra kell-e hoznia az elnöksége előtti évek adóbevallásait, továbbá egyéb banki és pénzügyi dokumentumait. Trump eddig ezt - elnöki immunitására hivatkozva - elhárította.
Egy manhattani bíróság büntetés terhe mellett kötelez
2020-05-12 21:42:37
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: munkanélküliség, érettségi, gazdaságvédelmi akcióterv)
nézzen bele a saját pénztárcájába, mert ott vannak a milliárdok.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára úgy értékelt: a Jobbik furcsa utat járt be az elmúlt években, hasonult a baloldali pártokhoz, és azokkal áll össze szövetségbe, akik a válság idején adót növeltek, elbocsátottak, bért koboztak el és segélyalapúvá tették a magyar gazdaságot. Eb
2020-05-11 14:22:02
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fekete-Kovács Kornél, Gyulai Memorial, Fekete-Kovács Kornélt, Orbán Viktor, Jakab Péter, Soltész Miklós, Christian Taylor, Steven Gardiner, Csárdi Antal, Donald Trumpnak, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, agrárium nélkül, idén visszaesés, európai feltörekvő, amerikai szövetségi, elnök adóbevallásáról, 2000-es évek, beígért fejlesztésekből, valóban értékes, élet táplálkozik, kilencvenes évek, agrárium helye, református egyház, elmúlt évek, reformátusok országosan,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.