Belépés
ovarzolee: Az utolsó vizsga
Ma letettem az utolsó két vizsgát is, ami annak a feltétele, hogy önállóan dolgozhassak. Mind a két vizsga a felső vezetékhez kapcsolódik. Holnaptól Mosonmagyaróváron és Kimlén önállóan dolgozhatok. A forgalmi szolgálattevővé válás rögös útján ezzel végig mentem. Az eredményeimre büszke lehetek. Mostantól arra kell figyelnem, hogy amit tanultam, azt a gyakorlatba tudjam alkalmazni.
2020-05-14 19:38:12
velemenyezd: Megnyitották Törökországban a Tanap földgázvezeték eddig elkészült szakaszát

Az eseményen Recep Tayyip Erdogan török államfő mellett többek között Ilham Aliyev azeri, Giorgi Margvelashvili georgiai, Petro Porosenko ukrán és Aleksandar Vucic szerb elnök is részt vett.
Erdogan felszólalásában úgy fogalmazott: a Tanap Ankara és Baku közös jövőképének legfrissebb gyümölcse, ugyanakkor további projektjeinek előfutára is.
A török elnök egyúttal kö
2018-06-12 19:33:17
zgfumag: Kormányközeli üzleti körök repültek rá a naperőműves uniós

Wiedemann Tamás

2018. június 4. 06:51• Állam, Pénz

Kormányközeli üzleti körök repültek rá a naperőműves uniós pályázatokraA választások előtt egy hónappal furcsa közjáték zajlott le az egyik uniós pályázat körül. Egy korábban már felfüggesztett programot hirtelen újra megnyitottak, de csak egy napra.

Az uniós tendereket
2018-06-06 08:08:01
velemenyezd: Kétszázötven embert menekítettek ki sérült gázvezeték miatt Budaörsön

A Rubik Ernő utcában átvágott vezetékhez a fővárosi, a törökbálinti hivatásos, a budaörsi önkéntes tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.
A katasztrófavédelmi mobil labor munkatársai elszorították a gázvezetéket és megkezdték kiszakaszolását. A munkálatok idejére a Rubik Ernő utcát teljes szélességében lezárták, a közelben lévő ké
2018-05-28 19:26:28
piktorka2: Hogy nézed meg, hogy a hűtőben ég-e a lámpa anélkül, hogy kinyitnád?
Nekem van egy kis kütyüm. Bármilyen vezetékhez közelítek, és abban áram van fütyül. Az elektromos kötések hátul vannak. Ha a motor lekapcsol, nincs áram. Ha még is van az további vezetéken, és fütyül, akkor ég a lámpa,, kivéve, ha kiégett.
2017-04-04 11:54:40
velemenyezd: Bizalommal tekint az európai üzleti lehetőségek elé a Gazprom

A Gazprom a "kereskedelmi realizmus" talaján áll és politikai felhangok nélkül ítéli meg az üzleti lehetőségeket Európában - tette hozzá Medvegyev.
Szólt arról is, hogy a Gazprom minden gázvezeték-beruházása mögött gazdasági érdek, mégpedig az energiaszolgáltatók és az ügyfelek közös érdeke áll.
Elmondta, hogy miközben Európában a gázfelhasználás 2015-ben 5,6 száz
2016-12-05 13:22:16
velemenyezd: Cseh-horvát kőolajszállítási szerződést írtak alá Prágában

A szerződést a cseh Unipetrol és a horvát Jadranski Naftovod társaságok írtak alá - közölte Mikulás Duda, az Unipetrol szóvivője.
A Horvátországból érkező szállításokhoz a cseheknek meg kell egyezniük a magyarokkal is. A szóvivő szerint a cseh holding már tárgyal a magyarokkal, s azzal számolnak, hogy a kőolajtranzitról szóló szerződést jövőre aláírják.
Csehország s
2016-11-22 17:49:55
velemenyezd: Vihar - Fákat csavart ki és buszmegállót rongált meg az erős szél a fővárosban

A közlemény szerint Budafokon, a Tőke utcában egy tizenöt méter magas fa dőlt egy villanyoszlopra. A vezetéket áramtalanítani kellett, amíg a tűzoltók leemelték a fát az oszlopról.
Zuglóban, a Rákospatak utcában egy hasonló méretű fa kettéhasadt és kidőlt - írták, hozzátéve, hogy a fővárosi tűzoltók a zuglói önkéntes tűzoltók segítségével távolították el a fát.
Az e
2016-04-24 13:31:57
stefenson39: Kis történetek a vasútról
62. "Hangya" vágány

A tiszta élethez nem elég a mindennapos mosakodás.
(mondás)

Néhány lelkes vasúttörténész, akik a győri állomás múltjával is foglalkoztak, kiderítették, hogy a különböző nevekkel ellátott mellékvágányok honnan kapták ezt a "becenevet"? Győrben még nincs is belőlük nagyon sok, de jártam egy-ké
2015-12-21 13:56:45
velemenyezd: A krími vezetés egy hét fizetett szabadságot javasolt a félsziget munkavállalóinak

A félsziget áramellátása egy hete szakadt meg, miután ismeretlenek megrongálták a Krímbe vezető ukrajnai villamosvezetékeket. Az orosz katasztrófavédelmi szolgálat krími részlegének vasárnapi tájékoztatása szerint a félsziget összesen 296 településén korlátozzák a lakosság áramellátását, ami több mint 24 ezer lakást érint. A krími fővárosban, Szimferopolban a helyi vezetés kö
2015-11-29 20:02:37
velemenyezd: Már csak napi négy órán át van áram a krími főváros lakásaiban

A város oroszbarát vezetője, Hennagyij Baharjev pénteken közölte, hogy jelenleg tíz óránkénti áramszünet után már csak két órára kapcsolják vissza az áramot a város lakásaiban. Azután, hogy a múlt hétvégén ismeretlenek megrongálták a Krímbe vezető ukrajnai villamosvezetékeket, az első napokban még napi 12 óra áramszolgáltatást tudtak biztosítani, azaz négyóránként kapcsolták
2015-11-27 12:42:17
zgfumag: Gázmutyi – az állami MVM helyett a MET tollasodhatott

Gázmutyi - az állami MVM helyett a MET tollasodhatott

Hír24

2015. június 22. 09:15Olyan is volt, hogy a MET olcsóbban vette vissza az államnak eladott gázt, mint amennyiért eredetileg vásárolta. Az MVM kvázi átengedte a megszerezhető hasznot a magáncégnek. Ez a haszon akár becslések szerint százmilliárd forint is lehetett.
|
2015-06-22 20:32:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Megnyitották Törökországban, Holnaptól Mosonmagyaróváron, Recep Tayyip Erdogan, Ilham Aliyev, Giorgi Margvelashvili, Petro Porosenko, Aleksandar Vucic, Tanap Ankara, Wiedemann Tamás, Rubik Ernő, Jadranski Naftovod, Mikulás Duda, Hennagyij Baharjev, utolsó vizsga, naperőműves uniós, hűtőben ég-e, lámpa anélkül, európai üzleti, erős szél, krími vezetés, félsziget munkavállalóinak, krími főváros, felső vezetékhez, forgalmi szolgálattevővé, eredményeimre büszke, gyakorlatba tudjam,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.