Belépés
velemenyezd: Három napelemparkot állított üzembe a Mol 18,4 megawatt kapacitással
mint kilencezer háztartás éves villamosenergia-igényét képes fedezi.
A Százhalombattán most átadott napelempark 14,5 hektáron 23 562 napelempanel beüzemelésével indult el.
Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy az innovatív, megújuló technológia fejlesztés része a Mol 2030 stratégiájának, amely ezúttal barnamezős telepítéssel a Mol ki nem használt ipari területein valósult
2019-10-18 16:51:40
velemenyezd: Alternatív vitarendezési konferencia kezdődött Budapesten
szabályozza az egyezségi kísérletre idézés jogintézményét is: tavaly 451 egyezségi kísérletre idézést folyattak le, és 90 százalék fölött sikerült egyezséget kötni.
Szomolai Csaba, az MNB ügyvezető igazgatója köszöntőjében arról beszélt, a vita általános emberi jelenség, végigkíséri életünket a születésünktől kezdve. Hozzátette: az alternatív vitarendezéssel foglalkozó szake
2019-10-17 12:31:15
velemenyezd: Átadta az évad művésze díjakat a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek vezetősége

A díjakat Kovács Géza, az MRME ügyvezető igazgatója, Pad Zoltán, a Magyar Rádió Énekkarának karigazgatója és Vásáry Tamás, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának tiszteletbeli örökös főzeneigazgatója adta át szerdán este, Vásáry Tamás Beethoven-koncertjének második része előtt, a Zeneakadémián - közölte az együttes az MTI-vel.
Az énekkari és zenekari tagok titkos szavazá
2019-10-17 08:11:04
velemenyezd: Egyre több autóipari megbízást kap a felügyeleti szolgáltató Leadec Kft.
forintot, ami 15 százalékkal haladja meg a tavaly azonos időszakit, annak ellenére, hogy az autóipari termelés növekedése lassuló tendenciát mutat - közölte a társaság.
Dákai Ferenc ügyvezető igazgató elmondta, folyamatosan fejlesztenek, hogy lépést tudjanak tartani az autóipar egyre korszerűbb gyártási technológiájával.
A társaság a nemrég kifejlesztett autóipari gyártá
2019-10-17 07:04:16
velemenyezd: Víz Világtalálkozó - Európa első vízalapját indította el az MFB
a tőkét. Az alap futamideje 10 éves, amelyből 5 év a befektetési, és 5 év az exit periódus, a várható éves hozam 12 százalék - ismertette.
Tóth Bence, a Susterra Capital Partners ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy az alap elsősorban a víz- és szennyvíziparban, valamint egyéb vízintenzív szektorokban jelentős növekedési potenciállal, fenntarthatóüzleti modellel rendelkez
2019-10-16 18:14:43
velemenyezd: Schanda Tamás: tíz év alatt 36 milliárd döntő részben elektromos buszokra
ecsetelte Kossó György, majd bemutatta a Mercedes-Benz alapra magyar innovációval megalkotott iskolabusz prototípusát.
Ennek kapcsán Reinhard Münster, a Mercedes-Benz Magyarország ügyvezető igazgatója jelezte: az ITK megszerezte a busz gyártásához a tanúsítványt, és "új, hiteles felépítménygyártó cége lett a Mercedesnek".
Ratatics Péter, a Mol Magyarország ügyvezető iga
2019-10-12 17:34:22
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - A legtöbb kutatóintézet Tarlós győzelmét valószínűsíti
elkényelmesedett. Karácsony Gergely tábora aktívabbnak tűnik, Tarlós Istvánnak viszont nagyobb potenciális lehetőségei vannak még - fogalmazott.
Závecz Tibor, a ZRI-Závecz Research alapító-ügyvezetője szerint minden megyei közgyűlésben várhatóan a kormánypártoknak lesz többsége, és azt is feltételezik. Számításaik és méréseik eredményeként arra jutottak, hogy a 23 megyei jogú
2019-10-10 19:32:35
velemenyezd: Kaposváron és Törökbálinton nyit új áruházat a SPAR jövőre

Heiszler Gabriella, a cég ügyvezető igazgatója csütörtökön Kaposváron, sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a somogyi megyeszékhelyen 5 milliárd forintból egy 11 ezer négyzetméteres épületkomplexum létesül, amelynek a fele Intersparként működik, a másik felében kiszolgáló kereskedelmi egységek kapnak helyet.
Indoklása szerint a cég a város dinamikus fejlődésére, a vá
2019-10-10 17:12:49
velemenyezd: Új összeszerelő üzemet épít Erdőtelken az SBS Kft.
statisztikákban az utolsó tíz hely egyikéről mára jelentősen elmozdultak, a legjobbak felé tartanak, és Erdőtelek számára a társaság adófizetőként is meghatározó.
Balogh László, az SBS Kft. ügyvezető igazgatója köszöntőjében elmondta: az augusztusban indult és a tervek szerint 2021 januárjában záruló, összességében mintegy 2,3 milliárd forint értékű beruházás célja a munkafol
2019-10-09 15:11:49
velemenyezd: Megkezdődött a német Deufol debreceni gyárának építése

Jürgen Hillen, a cég ügyvezető igazgatója azt mondta, a 20 millió eurós beruházással Európa legmodernebb logisztikai és csomagolóüzemét építik fel Debrecenben, amely egyben a Deufol délkelet-európai regionális központja is lesz.
Hozzátette: a Deufol az ellátási lánc megoldások és az ipari csomagolások globális piacvezetője, 12 országban, 90 helyszínen 2300 embert foglalk
2019-10-08 16:42:06
velemenyezd: Több mint hatéves mélypontra romlott a befektetői hangulat az euróövezetben
jelentett.
Nem volt pozitív reakció a központi bankok növekedést támogató intézkedéseire, októberben széles körben romlott a gazdasági helyzet megítélése - mutatott rá Patrick Hussy, a Sentix ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy a recessziós félelmek állandósultak.
A német konjunktúra is sokat veszített lendületéből a Sentix elemzése szerint. Az összesített index 2009
2019-10-07 11:41:19
velemenyezd: Atlétikai vb - Gyulai Márton: az atlétika tökéletesen kiszolgálja a nézőket

"A nyolcadik nap például fantasztikus volt, akár a hangulatot, akár a nézőket vagy az eredményeket tekintjük" - nyilatkozott a budapesti vb-pályázat ügyvezető igazgatója. Hozzátette, az atlétika, mint sportág tökéletesen kiszolgálja a nézőket, az eredmények önmagukért beszélnek és zseniális versenyeket látni.
"Ami a világ nagy része számára szokatlan és kevésbé akceptál
2019-10-07 08:41:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek, Leadec Kft, Schanda Tamás, Gyulai Márton, Szomolai Csaba, Kovács Géza, Magyar Rádió Énekkarának, Vásáry Tamás, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának, Vásáry Tamás Beethoven-koncertjének, Dákai Ferenc, Tóth Bence, Susterra Capital Partners, Kossó György, Reinhard Münster, Mercedes-Benz Magyarország, Ratatics Péter, Karácsony Gergely, Tarlós Istvánnak, Závecz Tibor, ZRI-Závecz Research, Heiszler Gabriella, Balogh László, Jürgen Hillen, Patrick Hussy, évad művésze,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.