Belépés
velemenyezd: Oscar-díj - Káel Csaba: büszkék vagyunk az Akik maradtak című filmre
elmúlt napokban a Palm Springs-i filmfesztiválon képviselte a magyar filmipart az Egyesült Államokban.
Kollarik Tamás, a médiatanács tagja, a Magyar Média Mecenatúra Program ötletgazdája és koordinátora azt hangsúlyozta, hogy "bár az Akik maradtak című film végül sajnos nem jutott el az Oscar-jelölésig, mégis egy olyan filmnek, ami alapvetően nem moziforgalmazásra készült, k
2020-01-13 15:52:15
velemenyezd: Átadták a Magyar Teátrum Díjakat
műszaki igazgatója, Szórádi Béla, a Soproni Petőfi Színház fő kellékese és Szűcsborus János, a Madách Színház főmérnöke nyerte el.
Az ünnepi gálán a Magyar Teátrum Díj alapítója és ötletgazdája, Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a tizedik alkalommal átadott elismerésekkel neves művészek köszönik meg sikereiket a mögöttük állóknak. Kiemelte, hogy
2019-12-17 21:22:40
velemenyezd: Februárban mutatják be a Nikola Tesla életéről szóló produkciót
Egressy Zoltán írta, a koreográfiát Szabó Anikó készítette, a látványvilágot a Forward Production csapata, a jelmezeket Kiss Márk neve fémjelzi. A musical rendezője Radó Denise, kreatív
2019-12-15 11:31:07
velemenyezd: Fogyatékkal élőket segítő szervezeteket támogat a 9. Székesfehérvári Jótékonysági Estély
a Rászorulókért nevű szervezetet, amely több formában segít fogyatékosokat ellátó szervezeteket és működteti például az Auti Klubot Székesfehérváron.
Miklósa Erika, az estély ötletgazdája és háziasszonya elmondta, hogy Balázs János zongoraművész lép fel az évindító rendezvényen.
A Szent Kristóf Ház részéről Magyar László intézményvezető jelezte, hogy különleges képességg
2019-11-25 15:02:07
velemenyezd: Erdélyi turnéra indul a Nemzeti Énekkar
Csíkszereda és Kolozsvár következik - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár Nonprofit Kft. pénteken az MTI-t.
A közlemény szerint a hangversenysorozat ötletgazdája Horváth József, a Kolozsvári Magyar Opera Zenekarának vezetője, aki a Nemzeti Énekkar előadásában március 9-én a Mátyás Templomban Grecsanyinov Vesperás művét dirigálta.
A ké
2019-10-18 15:11:45
velemenyezd: Elindult a tízéves FUGA jubileumi rendezvénysorozata

Balázs Mihály építész, a FUGA ötletgazdája a fesztivál hétfő esti megnyitóján felidézte: építésztársaival egy olyan házat szerettek volna kigondolni, ahol megmutathatja magát, kiállításokat, beszélgetéseket szervezhet az építészek közössége.
Létrehozni valószínűleg könnyebb volt, mint működtetni, de az elmúlt tíz év visszaigazolta ezt a gondolatot: építészek, nem építész
2019-09-30 19:42:20
velemenyezd: Megszünteti a PET-palackos italok beszerzését a Pécsi Tudományegyetem

Azt írták, a PTE vezetése - a magyarországi felsőoktatási intézmények között elsőként - úgy döntött, hogy október 1-jétől a PET-palackos víz, üdítő helyett újrahasznosítható, üveges kiszerelésű termékeket vásárol a rendezvényekre, konferenciákra, emellett a karokon hetven ingyenes víztöltő állomást helyeznek ki.
A döntés egyik indokaként említették, hogy a Pécsi Tudomán
2019-09-16 11:41:44
maroka: Jubileumi kerékpáros zarándoklatot
megtegye azt a több mint 70 kilométeres utat, ami érintette a tisztaságát és a társait védő munkáslány életének főbb színhelyeit.
Szécsi Ferenc zalabéri plébános, a zarándoklat ötletgazdája is elkísérte a kerékpárosokat, ahogy a korábbi években is tette.
Az első állomás Badacsonytördemic volt, ahol Magdit megkeresztelték. A Szent Mihály főangyal-templomban Cséry Gergő ne
2019-08-08 16:28:14
velemenyezd: Tusványos - Szarka Tamás is bemutatkozik a közönségnek
Üvegtigris 2. filmzenéjét, a 2018. augusztus 20-i budapesti ünnepi tűzijáték zenéjét és verseit, valamint ő volt a 2019. június 4-i nemzeti összetartozás napján megtartott közös éneklés ötletgazdája.
Szarka Tamás 15 éves korában publikált először verset. Költeményeit lefordították szlovákra, franciára, németre, angolra. VÁVÁVÁ című első verseskötete 2000-ben jelent meg, ezt k
2019-07-20 08:10:54
velemenyezd: Úszó könyvtárat építettek Hamburgban német művészek
építményekből áll. Csak a nyári hónapokban áll, illetve úszik a fűzfák és a vadkacsák között az északnémet város Wilhelmsburg nevű negyedében.
A mesterséges szigeten lebegő könyvtár egyik ötletgazdája, Finn Brüggemann a Deutschlandfunknak úgy nyilatkozott, a céljuk választ találni arra, hogy az emberek a jövőben hogyan tudnának a mai viszonyoktól eltérően együtt élni és dolgo
2019-07-16 11:42:25
velemenyezd: Potápi: 2010-ben radikális változások történtek a magyar nemzetpolitikában
is - tette hozzá.
Az államtitkár közölte, az idén harmincan kaptak ösztöndíjat: 21-en Erdélyből, heten a Vajdaságból, ketten pedig a Felvidékről. Gál András Levente, a program ötletgazdája azt mondta, 2012 óta 177 ösztöndíjat osztottak ki. A programra folyamatos a túljelentkezés - fűzte hozzá.
Klenanc Miklós, a szakmai programot koordináló Budapesti Ügyvédi Kamara képvis
2019-07-01 11:01:44
velemenyezd: Nagy Sándor képzőművész alkotásaiból jött létre Vác első szoborparkja

A szabad téri szoborkiállítás ötletgazdája és főszervezője Papp László műgyűjtő, a váci Modern Művészeti Gyűjtemény vezetője volt, akinek többek között a város Sajdik Ferenc-kiállítása is köszönhető.
A szoborpark megálmodója az MTI-nek elmondta, hogy a tárlat válogatás a 20. század egyik legjelentősebb és legtermékenyebb magyar szobrászművészének alkotásaiból, és életműv
2019-06-30 16:21:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Káel Csaba, Magyar Teátrum Díjakat, Nikola Tesla, Székesfehérvári Jótékonysági Estély, Nemzeti Énekkar, Pécsi Tudományegyetem, Szarka Tamás, Nagy Sándor, Palm Springs-i, Egyesült Államokban, Kollarik Tamás, Magyar Média Mecenatúra Program, Szórádi Béla, Soproni Petőfi Színház, Szűcsborus János, Madách Színház, Magyar Teátrum Díj, Fekete Péter, Egressy Zoltán, Szabó Anikó, Forward Production, Kiss Márk, Radó Denise, Auti Klubot Székesfehérváron, Miklósa Erika, Balázs János,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.