Belépés
velemenyezd: Tizenkilenc naperőművet épített az MVM Csoport Dél-Kelet-Magyarországon
éves energiafogyasztását tudja biztosítani.
Gaál József Kecskemét alpolgármestere a rendezvényen elmondta: a Kecskeméten telepített négy napelempark is hozzájárul a város elmúlt tíz évben megnövekedett energiaigényének kiszolgálásához.
Mint mondta: a környezettudatosság szellemében már dolgoznak a város 2025-ig érvényes környezetvédelmi programján, amelynek elkészítésé
2020-01-23 13:41:37
velemenyezd: Zarándokvonatok indulnak Csíksomlyóra, Czestochowába és Medjugorjéba
is.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a trianoni békeszerződés megkötésének 100. évfordulójára utalva kiemelte: ebben az évben különösen fontos a nemzeti összetartozást erősítő csíksomlyói zarándoklat.
Úgy fogalmazott: az évforduló egyrészt "a magyarság szívét fájdítja", másrészt azonban a "nemzeti összetartoz
2020-01-23 13:32:03
velemenyezd: Magyar Levente: Magyarország Európa legnagyobb gazdasági növekedését produkálja
üzemcsarnok kevesebb mint egy év alatt épült föl. A beruházásnak köszönhetően a cég több mint 300 százalékkal növeli termelését és száz dolgozóval a foglalkoztatotti létszámát a következő három évben.
Bedő Tamás polgármester (független) kifejtette, a fejlesztést követően a Vestfrost Zrt. a város egyik legjelentősebb foglalkoztatója és legnagyobb árbevételű vállalkozása lett.|
2020-01-23 13:31:47
velemenyezd: Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Minden készen áll a rajtra
hangulatot, illetve az 500 hátrányos helyzetű gyermek mellett, további 1200-at is vendégül látnak a pénteki versenynapon.
"A 2000-es évek elején fogalmazódott meg, hogy Debrecen minden évben legalább egy Európa- vagy világbajnokságnak otthont adjon. Azóta ez a 32. lesz a sorban" - nyilatkozott Becsky András, a Debreceni Sportcentrum és a szervezők képviseletében, egyúttal elá
2020-01-23 13:21:41
velemenyezd: AIPM: a túlsúly és a mozgáshiányos életmód a legfőbb egészségi kockázat
januártól.
A körkép azt vizsgálta, hogy a magyar gyógyszerforgalom több mint felét adó fejlesztésorientált vállalatok topvezetői miként látják a magyarok egészségi állapotát a következő tíz évben, mit gondolnak a legfontosabb kockázati tényezőkről, valamint, hogy az innovatív gyógyszergyártók milyen mértékben járulnak majd hozzá a hazai egészségügyhöz.
Kiderült, hogy a
2020-01-23 13:01:31
velemenyezd: Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamás biztos benne, hogy a vádak megdőlnek
szövetség döntéseiben szerepet kaptak volna" - idézte a közlemény Aján Tamást, aki biztos abban, hogy a külső szakértők vizsgálata is igazolja majd azt az elkötelezett munkát, melyet az elmúlt 50 évben végzett a súlyemelés fejlesztéséért.
Az ötödik, egyben utolsó ciklusát töltő 81 éves elnök azt is kifejtette, hogy a vádak évekkel ezelőtti ügyekről szólnak, s az ARD egyáltalá
2020-01-23 10:21:10
maroka: 2020-ban 2020-an – Önkénteseket várnak Európa legnagyo
útjára.
Jézus élete és szenvedéstörténete a keresztény Európa történeti alapja. Megkerülhetetlen része Európa közös kulturális és szellemtörténetének is.
A történetet az elmúlt két évben Pasaréten már láthatták nézők. 2020 Budapestje, 2020 Magyarországa, hívők és nem hívők közös játéka a Passió 2020. Az önkéntesek toborzásánál az életkor alsó korhatárán kívül sincs más k
2020-01-23 08:18:56
velemenyezd: Folytatódik a Müpa kritikaíró pályázata

A kritikaíró pályázatra minden 18 évnél idősebb, de 31. életévét be nem töltött fiatal jelentkezését várják. Csak azok jelentkezhetnek, akik a pályázat benyújtásától számított elmúlt két évben három hónapi rendszerességnél gyakrabban nem publikáltak szaklapban (online és print), ez alól kivételt képeznek az egyetemi lapok, illetve a személyes blogok.
A Müpa honlapján ta
2020-01-23 07:10:58
pacsakute: Káposzta az antioxidáns bomba
bőrbetegségek is. A káposzta csökkenti egyes daganattípusok kialakulásának a kockázatát is.

A káposzta másik nagy előnye, hogy nem egy drága leveles zöldségről van szó és egész évben könnyedén hozzáférhető.

A káposzta megtámogatja a fogyást és rendszeres fogyasztásával gyönyörű lehet a bőrünk.

A káposzta gazdag forrása a K-, a C- és a B6-vitaminokn
2020-01-22 22:38:10
velemenyezd: A magyar kultúra napja - Közös ünnep Nagyváradon
együttműködés jellemezte. A kapcsolatok legújabb állomása az a közös európai uniós pályázat, amelynek segítségével megújult a színpadtechnika a nagyváradi Szigligeti színházban, és ebben az évben elkezdődik a debreceni Latinovits színház belsőépítészeti kialakítása.
"Cselekedjünk közösen és dolgozzunk azon, hogy Európa legsikeresebb régiói közé emeljük térségünket, benne a P
2020-01-22 20:32:28
velemenyezd: Davos - Zelenszkij: Ukrajnának Közép- és Kelet-Európa vezető országává kell válnia
mellett ígéretet tett arra, hogy azoknak a befektetőknek, akik két éven belül legalább 10 millió dollárért privatizálnak egy megvételre felkínált ukrán állami vállalatot, az elkövetkező öt évben a hasznuk után nem kell adót fizetniük.
Az ország keleti részében dúló fegyveres konfliktusról és az Oroszország által Ukrajnától elcsatolt Krím félszigetről szólva Zelenszkij arra h
2020-01-22 19:52:41
velemenyezd: Megállapodtak a bérfejlesztésről az Auchannál
kedvezmény, a kiemelt kockázati egészségügyi és baleseti biztosítás, valamint a rendszeres szűrővizsgálatok, és a piacon egyedülálló részvényesi program. Az áruházlánc fenntartja az előző évben elindított, a munkavállalók gyermekeinek biztosított nyári tábort, és a hagyománnyá vált közösségi eseményeket.
A közleményben felidézték, hogy az Auchan Magyarország az utóbbi években
2020-01-22 19:31:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Csoport Dél-Kelet-Magyarországon, Magyar Levente, Magyarország Európa, Aján Tamás, Ukrajnának Közép-, Gaál József Kecskemét, Soltész Miklós, Bedő Tamás, Vestfrost Zrt, Becsky András, Debreceni Sportcentrum, Aján Tamást, Auchan Magyarország, mozgáshiányos életmód, legfőbb egészségi, vádak megdőlnek, antioxidáns bomba, magyar kultúra, rendezvényen elmondta, város elmúlt, város 2025-ig, trianoni békeszerződés, évben különösen, nemzeti összetartozást, évforduló egyrészt, magyarság szívét,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.