Belépés
velemenyezd: Ukrán válság - Washington üdvözölte a zolotei csapatszétválasztást

"Üdvözöljük a csapatok és a fegyveretek szétválasztását Zolotéban, és nagyra értékeljük Volodimir Zelenszkij (ukrán) elnök és csapatának erőfeszítéseit, amelyeket az Ukrajna keleti részében zajló konfliktus rendezése érdekében tesz, s amelyek helyreállítják az ország szuverenitását és területi egységét. Felszólítjuk Oroszországot, hogy teljes mértékben hajtsa végre a minszki
2019-11-04 20:41:53
kalmanpiroska: Hű barátunk
bűnbe, vagy értelmetlen kalandba. Az ilyen emberek számára az Úr Jézus barátsága olyan, mint a gyógyító balzsam.

A másik oka annak, hogy az Úr Jézus barátságát oly nagyra értékeljük, az a tény, hogy Ő sohasem hagy cserben bennünket. Földi barátainkban gyakran csalódunk, vagy lassan eltűnnek az életünkből, Ő azonban hűségesnek és állhatatosnak bizonyul.

Ha bar
2019-10-25 19:59:03
velemenyezd: Kásler: teljesítette a traumatológusoknak tett ígéretét a kormány

Kásler Miklós elmondta, a traumatológiai ellátás személyi és tárgyi feltételek biztosítását célzó fix díjaira ebben az évben 3,4 milliárd forintot, jövőre további 10 milliárd forintot fordít a költségvetés. Ezen túlmenően 2020-tól ezen ellátás finanszírozására (a HBCs-súlyszámkorrekcióra) 9,5 milliárdot biztosítanak.
A miniszter közölte, hogy a traumatológiai ellátás fin
2019-10-24 15:51:42
velemenyezd: Paksi bővítés - A Framatome SAS-Siemens AG konzorcium szállítja az atomerőmű blokkvezérlő berendezését
"Minden, a Framatome-mal és a Siemens-szel együtt a blokkvezérlő berendezés kapcsán végzett közös munkánk arra irányul, hogy megfeleljünk az euró
2019-10-22 19:33:39
velemenyezd: Orbán Párizsban: Magyarország és Franciaország egyaránt sikeres és gazdaságilag erős Európát szeretne
fogalmazott, Magyarországon nagy tisztelet övezi a francia elnököt, mert eg
2019-10-11 17:02:10
eva6: Az idősek világnapja
1991-ben. Ez az ünnep az idősekért van, róluk szól. Az idős embereket tisztelnünk kell. Tiszteletünk magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak érzését, hogy értékeljük őket.

Igyekszünk odafigyelni idős társainkra, törekszünk egymás mélyebb megértésére, jobb megismerésére, hogy lássuk meg és keressük egymásban az értékeset, az elsajátításra, a
2019-10-01 08:13:01
kalmanpiroska: Idő
"Mondhatjuk azt, hogy értékeljük a lányunkat, és akár az életünket is adnánk érte, ő mégis kételkedni fog ebben, habár szívesen kifizetjük a balett óráit, mégsem megyünk el soha az előadásokra. Lehet, hogy kikérjük magunknak, hogy a gyermekeink fontosak számunkra, és miattuk dolgozunk keményen, de ha egész nap a nevelők foglalkoznak velük és nem mi, akkor ne lepődjünk meg azon, ha
2019-09-27 21:12:01
maroka: Pietrelcinai Szent Pio atya emlék napja van
hogy holnap élünk-e? Hallgassuk meg lelkiismeretünknek, az igazi prófétának a hangját: ,,Ha ma halljátok az Úr hangját, ne akarjátok becsukni a fületeket!" Térjünk észhez, és értékeljük, hogy egyedül az elillanó pillanat van a mi birtokukban. Pillanat és pillanat közé ne tuszkoljunk időt, mert az nem a tulajdonunk!

*

- Szeretetláng oldalon h
2019-09-23 10:18:10
menusgabor: Madách Imre versei
magyar irodalomban 1840-ben jelent meg első, Lantvirágok című kötete. Noha életében kevés műve jelent meg nyomtatásban, líráját ma már új, a kort és művészetét ismerő szempontok szerint értékeljük. Tudjuk, hogy Madách költői mivolta állandó küzdelemben állt a család boldogságát kereső férfival, a nyilvánosságra vágyó, nagy becsvággyal bíró íróval és a lángoló politikussal.
2019-08-31 18:00:16
maroka: Szent Mónika
lehet, felfogva, azok erejében e fölséges kérdésről elmélkedhessünk. Beszélgetésünk első szakaszán láttuk, hogy az érzéki örömöket, akármilyen nagyok és akármilyen magas földi szempontból értékeljük is őket, az örök élet örömeivel nemcsak összehasonlítani, hanem egy napon még említeni sem lehet. Mikor ideértünk, még tüzesebb vágyakozás szárnyán az Örök Létező felé szálltunk.
2019-08-27 13:56:14
kalmanpiroska: Isten dicsősége
"Isten dicsőségét akkor értékeljük igazán, ha amellett, hogy fejet hajtunk felfoghatatlan nagysága előtt, és őt tekintjük a legfontosabbnak az életünkben, a szívünk is mindennél gyönyörűbbnek találja őt."

- Timothy Keller -
2019-07-19 14:57:34
velemenyezd: EU-tisztújítás - Varga Judit: a V4 és Közép-Európa sikerét hozta az EU-csúcs
azzal, hogy az általuk kifogásolt megoldások nem újak az unióban.
Bana Tibor (Jobbik) felvetésére a miniszterjelölt kifejtette: "minden okunk megvan arra, hogy pozitív fejleményként" értékeljük az Európai Bizottság elnökjelöltjének megválasztását, Ursula von der Leyen ugyanis alkalmas lehet arra, hogy megértse Közép-Európa problémáját.
Juhász Hajnalka (KDNP) az uniós köl
2019-07-04 14:32:26
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Framatome SAS-Siemens AG, Orbán Párizsban, Pietrelcinai Szent Pio, Madách Imre, Szent Mónika, Varga Judit, Volodimir Zelenszkij, Felszólítjuk Oroszországot, Kásler Miklós, Örök Létező, Timothy Keller, Bana Tibor, Európai Bizottság, Juhász Hajnalka, atomerőmű blokkvezérlő, idősek világnapja, fegyveretek szétválasztását, ország szuverenitását, ilyen emberek, gyógyító balzsam, traumatológiai ellátás, miniszter közölte, blokkvezérlő berendezés, francia elnököt, idős embereket, balett óráit,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.