Belépés
velemenyezd: Utalványtőzsdét indított a Puebla-cégcsoport
utalványtőzsde internetes felületén regisztrálók készpénzfizető eszközt helyettesítő utalványt ajánlhatnak fel cserében a tőzsdén forgó utalványért.
Szauter Tamás hangsúlyozta, hogy árucseréről van szó, és a jogszabályok betartása mellett működtetik az utalványtőzsdét.
Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy az utalványtőzsdére vitt lehetőség folyamatosan bővül, jelenleg az
2012-02-05 07:04:55
kohlinka: Szociális hálózatok kiépítése
vannak alakulóban.

A diggerek ingyenboltjaikat (fehéreknek és feketéknek) azért tartják fenn, hogy ily módon fejthessék ki nézeteiket szeretetről, pénzről, kereskedelemről, árucseréről.

Azt tartják a legfontosabbnak, hogy minden nekik juttatott adományt szeretettel adjanak az adakozók. Közszájon forog közöttük a történet egy gazdag özvegyről, aki egy tízdollá
2009-06-28 13:20:32
bbemes: Augusztus 27.
Nobel-békedíjas Indiában élt albán származású apáca, misszionárius.
- 1945:
2007-08-27 08:44:11
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szauter Tamás, Nobel-békedíjas Indiában, tőzsdén forgó, jogszabályok betartása, ügyvezető igazgató, utalványtőzsdére vitt, diggerek ingyenboltjaikat, gazdag özvegyről, ingyenboltjaikat, utalványtőzsdére, utalványtőzsdét, legfontosabbnak, kereskedelemről, utalványtőzsde, készpénzfizető, misszionárius, hangsúlyozta, regisztrálók, jogszabályok, helyettesítő, folyamatosan, ajánlhatnak, utalványért, árucseréről, szeretetről, szeretettel,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.